Εβδομαδιαίες προβλέψεις 30 Νοεμβρίου ως 6 Δεκεμβρίου!
Η εβδομάδα αυτή δίνει έμφαση στο ζώδιο του Ζυγού. Εκεί βρίσκονται ο Άρης, η Αφροδίτη, οι αστεροειδείς Ίσις και Ήρα και η Μαύρη Σελήνη.

Zwdia

Από την Λίλιαν Σίμου
Μία νέα εβδομάδα ξεκινά για μας, και μας οδηγεί σύντομα στον τελευταίο μήνα του έτους.

Αγγίζει βαθιά το συγκινησιακό μας πεδίο και προκαλεί αντιδράσεις στις σχέσεις μας. Φωτίζει πτυχές που δεν είχαμε διακρίνει ως τώρα και φυσικά οι αναταράξεις θα έχουν διάρκεια, καθώς θα οδηγήσουν σε διακοπή των αδύναμων σχέσεων ή σε ουσιαστική ένωση των σοβαρών σχέσεων.

Ο Άρης στον Ζυγό, μας ενημερώνει πως ουσιαστικός παραμένει ο συναισθηματικός παράγοντας των σχέσεων, μας κάνει να αντιδράμε παρορμητικά. Η ανάγκη να δράσουμε βάση ενστίκτων, να κάνουμε μία νέα αρχή, να τολμήσουμε για να φροντίσουμε είτε κάποιον που αγαπάμε, είτε τον ίδιο μας τον εαυτό, είναι ισχυρή και φαίνεται επιτακτική.

Ο κόσμος γύρω μας μπορεί να φανεί επιθετικός και να χρειαστεί να αμυνθούμε επιτιθέμενοι με την σειρά μας.

Η φωτιά που καίει μέσα μας διεγείρει συγκινήσεις και προβάλει αδυναμίες. Θα μπορέσει να μετατραπεί σε πρωτοβουλία στήριξης ανθρώπων που είναι πιο αδύναμοι από εμάς. Θα ήταν χρήσιμο να τους συμπαρασταθούμε, να τους ενθαρρύνουμε, να τους θεραπεύσουμε. Να παλέψουμε για το Δίκαιο και τις Αξίες, την Αλήθεια και την Αρμονία, αρχές που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη, αλλά την προάσπισή τους μία δύσκολη μάχη.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό, ζυγίζει τις σχέσεις και τις κάνει πιο εκλεπτυσμένες. Η ζωή μας απαιτεί περισσότερη ευγένεια, αισθητική, τακτ και ποιότητα.

Αν αυτά δεν υπάρξουν, θα έχουμε δυσκολία να τις διατηρήσουμε.

Η Ήρα είναι το σύμβολο της ένωσης μεταξύ δύο ανθρώπων, συνεργατών, ή σε προσωπική σχέση. Απαιτεί να έχουμε εντιμότητα, πίστη, αξίες.

Η Ίσις είναι η πνευματική ένωση και η βαθύτερη γνώση που αποκτάται μετά από μία καταστροφή. Η ανάδειξη των εσωτερικών μας δυνάμεων, όταν όλα φαίνονται πως έχουν χαθεί. Ο σπόρος της δημιουργίας όταν όλα έχουν φθάσει στο τέλος, αλλά αυτός πρέπει να διαφυλαχτεί προκειμένου να διαφυλάξουμε την συνέχεια…

Η Μαύρη Σελήνη είναι το πάθος για ζωή και ο πόθος για να δηλώσουμε την παρουσία μας. Περιορίζει όμως την εξέλιξή μας, αν προσκολληθούμε σε πάθη.

Σύντομα, ο Άρης θα δεχτεί δύσκολες όψεις από τον Πλούτωνα αρχικά και τον Ουρανό στη συνέχεια. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα, ας επικεντρωθούμε στην αίσθηση των θεμάτων που αγγίζει η σύνθεση των πλανητών και αστεροειδών, προκειμένου να προετοιμάσουμε το έδαφος!

Κριός

Απέναντί σας αναπτύσσεται το έντονο σχήμα που αναφέρθηκε στην εισαγωγή της εβδομάδας. Επομένως μία ακόμη προσπάθεια αυτογνωσίας που προκαλείται μέσω των σχέσεων, κατά την περίοδο αυτή. Φωτίζεται ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Είναι ένας τομέας που σας έχει δημιουργήσει δυσκολίες, αλλά έχει ανοίξει ευκαιρίες πλέον για μία μακρινή ικανοποίηση. Αν έχετε συνεργάτες, πρέπει να τους δείτε με μία νέα προσέγγιση. Αν επιθυμείτε να έχετε μία νέα συνεργασία, τότε θα είναι καλό να εξεταστεί η προοπτική της, γιατί θα αποδώσει σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που περιμένατε, αλλά θα διαρκέσει. Επομένως, ό,τι χτίζετε αυτή την περίοδο, θα σας ωφελήσει στο μέλλον, αν θεμελιωθεί σωστά. Στα προσωπικά σας ζητήματα, μπορείτε να χαρείτε τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας, μέσα από πάθος και ρομαντισμό. Αλλά προσέχετε το άγχος που γίνεται κακός σύμβουλος και σας κάνει ευάλωτους στην υγεία.

Ταύρος

Έχετε ανάγκη να ρυθμίσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας. Να την οργανώσετε για να βρείτε ισορροπίες. Ενδεχομένως, ήδη έχετε ξεκινήσει την αλλαγή, αλλά τώρα φωτίζεται και διευκρινίζεται καλύτερα ο στόχος. Η εργασία που απαιτεί από μέρους σας μία μεγαλύτερη προσπάθεια και την κατάστρωση σχεδίων για ένα στόχο πολύ πιο μακρινό από τον ήδη υπάρχοντα, θα σας κουράσει αρκετά. Αλλά αργότερα θα ανταμειφθείτε. Επειδή είναι της φύσης σας να προσπαθείτε καταβάλλοντας μεγάλο κόπο και πείσμα, είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή να εναρμονιστείτε με τις ανάγκες αυτής της περιόδου, και να σας θαυμάσουν τελικά για την προσωπική σας συνεισφορά. Μία περίοδος με πολλές εμπειρίες που θα σας δώσουν την ικανοποίηση πως ό,τι κερδίσετε, το αξίζετε. Κατά συνέπεια, μην χάσετε την ευκαιρία. Αποφύγετε τα σχόλια και την γκρίνια του περιβάλλοντος, αλλά και την εμπλοκή τρίτων στο έργο σας ή μία σχέση. Θα παραποιηθεί η πραγματικότητα.

Δίδυμοι

Η σύνθεση των πλανητών και αστεροειδών στον Ζυγό, σας ευνοεί και στηρίζει τις σχέσεις που είναι σημαντικές στη ζωή μας. Αφορά κατ’ αρχήν την αισθηματική σας ζωή. Θα είναι σημαντικό να εστιάσετε με προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είστε γονείς, θα είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε τις βάσεις για ένα μέλλον που θα εξασφαλίζει τα παιδιά σας. Ίσως αυτό να αφορά την δημιουργία ενός σπιτιού, αλλά μπορεί να είναι ένα πλάνο για το επαγγελματικό τους μέλλον. Με το ταίρι σας, μπορείτε να κάνετε σχέδια για να διαπιστώσετε αν έχετε μέλλον η σχέση και αν πράγματι σας ικανοποιεί, να την επισημοποιήσετε. Διαφορετικά, μπορεί να επέλθει ρήξη. Ενώ αν έχετε μία καλλιτεχνική κλίση, τότε θα είναι σημαντικό να έχετε δρομολογήσει το επόμενο διάστημα την υλοποίηση ενός σχεδίου σας. Προσοχή στις απατηλές καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και ας είστε ευθείς και ξεκάθαροι στον τομέα αυτό.

Καρκίνος

Με την πολυαστρία να σας προκαλεί, θα είναι απαραίτητο να ασχοληθείτε με τους οικείους σας και να ρυθμίσετε κάποιες ισορροπίες μέσα στις οικογενειακές σχέσεις. Επειδή φαίνεται πως ως τώρα οι εξωγενείς παράγοντες δεν σας επέτρεψαν να είστε λειτουργικοί και αποδοτικοί στην οικογένεια, θα είναι απαραίτητο πλέον και στο εξής, να εργαστείτε περισσότερο για να συσφίξετε τους οικογενειακούς δεσμούς, αλλά και να δώσετε ένα έναυσμα για να έχετε στο μέλλον διασφαλίσει τις προοπτικές της οικογένειας. Χρειάζεται πείσμα, επιμονή και πιθανότατα να τεθούν νέες βάσεις. Η οικογενειακή σας δομή επανεξετάζεται. Επίσης, μπορεί να χρειαστείτε να κάνετε μία εργασία σχετική με το σπίτι, είτε ως οικοδόμημα, είτε ως επένδυση, είτε ως κληροδότημα. Προσοχή θα χρειαστεί στα οικονομικά σας, αλλά αν επενδύετε μακροπρόθεσμα, θα ευνοηθείτε.

lilian

Λέων

Μπορούμε να θεωρήσουμε πως είστε σε μία περίοδο ευεξίας αυτές τις μέρες. Η εβδομάδα σας προσδίδει άνεση και γοητεία, αλλά και μία διαφορετική χροιά στην προσωπικότητα. Γίνεστε ασυνήθιστα ζεστοί και προσιτοί, διατηρώντας πάντα ένα μυστήριο. Σημαντικό θα είναι κάνετε σωστές επαφές με άτομα που έχουν ποιότητα και στυλ. Οι συμφωνίες ή οι συζητήσεις, πρέπει να τεθούν σε νέα βάση, καθώς θα είναι σημαντικό να παρθούν αποφάσεις εξ αρχής. Κάποια άτομα με κύρος θα σας στηρίξουν, πρέπει να γίνετε επιλεκτικοί με το περιβάλλον σας. Ενδεχομένως μία παρουσία θα είναι καταλυτική στην πορεία σας και θα σας φέρει νέες ιδέες για το μέλλον. Αν αποφύγετε όμως να μοιράζεστε ό,τι αγαπάτε. Σε ό,τι αφορά τον συναισθηματικό σας παράγοντα, ας μην γνωρίζουν όλοι τα όνειρά σας. Συναντήσεις και εξόδους θα διευρύνουν τον κύκλο σας και θα σας φέρουν κοντά με ανθρώπους που σας ταιριάζουν και σας φέρνουν αρμονία και χαρά.

Παρθένος

Αν η πολιτική σας στα οικονομικά δεν ήταν πολύ συνετή κατά τη διάρκεια των προηγουμένων μηνών, θα βρεθείτε προ απροόπτου τώρα. Ίσως έγιναν λάθη, ή υπήρξαν σκαμπανεβάσματα. Τώρα με την ευκαιρία της πολυαστρίας στον δεύτερο οίκο σας, ανατρέπονται οι ισορροπίες σας και χρειάζονται υγιείς βάσεις. Περισσότερο λειτουργείτε με το συναίσθημα, αλλά αμελείτε την βάση και την ασφάλεια της οικογένειάς σας. Οι συνεργασίες πρέπει να είναι έντιμες και σωστά δομημένες. Θα αποδώσουν, αν δεν κινηθείτε παρορμητικά, αφού λίγο μετά την τρέχουσα εβδομάδα, ο Άρης θα δεχτεί δύσκολες όψεις. Μπορεί να χρειαστεί να μην επιταχύνετε τις εξελίξεις . Επιπλέον, κάνετε σχέδια για το μέλλον για τα εισοδήματά σας, αλλά σκεφθείτε καλά προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις άμεσα. Μην περιμένετε να αποδώσουν σύντομα. Εκείνο που μετρά, είναι μία διασφάλιση που θα σας ευνοήσει αργότερα.

Ζυγός

Στο ζώδιό σας η πολυαστρία, επομένως είστε σε εγρήγορση περισσότερο από τα υπόλοιπα ζώδια. Θα είναι σημαντικό να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και τον τρόπο που λειτουργείτε ατομικά. Θα είναι επίσης απαραίτητο να προσέχετε λίγο περισσότερο την υγεία σας, σε ό,τι αφορά την ένταση ή μικρο-ατυχήματα. Διατηρείτε την ψυχραιμία σας και μην είστε παρορμητικοί, κρίνοντας βιαστικά τις συγκινήσεις. Ένας προσωπικός αγώνας θα αποδώσει, όταν ξεχάσετε το χθες και τα λάθη του και ισορροπήσετε με τις προσωπικές και τις κοινωνικές σας απαιτήσεις. Επειδή πάντοτε σας ενδιαφέρει το ταξίδι της ζωής και η φλόγα της δημιουργίας, κάνετε κάποια λάθη και άλλοτε είστε πολύ υποχωρητικοί προκειμένου να πετύχετε, άλλοτε πολύ βιαστικοί. Χρειάζεται το μέτρο και πλέον ο Άρης στο ζώδιό σας μπορεί να διδάξει την υπομονή. Χρειάζεστε μία αλλαγή διάθεσης. Χαρείτε την γοητεία που ασκείτε στο περιβάλλον που κινείστε ευρύτερα και κερδίστε με την προσωπικότητά σας.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά, αναδεικνύονται κρυφές σας ανησυχίες και σας φέρνει αρχικά σε δύσκολη θέση. Υπάρχουν μνήμες που έχετε προσπαθήσει να βάλετε στο παρασκήνιο, αλλά και κάποια θέματα που δεν θέλατε ως τώρα να αντιμετωπίσετε. Με την ευκαιρία των ημερών αυτών, θα είναι καλό πλέον να χαλαρώσει η αγωνία των μυστικών που είναι δύσκολα να καλύπτετε πλέον. Αν έχετε κάποιες κρυφές δημιουργικές ικανότητες, αυτή την περίοδο θα ήταν καλό να κρίνετε πώς θα τις εκφράσετε μελλοντικά. Οργανωθείτε, ρυθμίστε τις συνθήκες και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Αν ασχολείστε με μία εσωτερική φιλοσοφία, αυτή η περίοδος θα σας δώσει ένα νέο στοιχείο που θα βοηθήσει στην κατανόηση, την αυτογνωσία και πιθανώς μία διδασκαλία. Αλλά έλκετε και την ζήλια που μπορεί να δημιουργήσει ένα ψευδές κλίμα γύρω σας. Ο Άρης προσφέρει νοσταλγικές μνήμες και ρομαντικές ιστορίες αγάπης, με κάποια όμως υπερβολή και πιθανή πλάνη.

Τοξότης

Η πολυαστρία στον Ζυγό σας ευνοεί, και τονίζει πως είναι απαραίτητο να κάνετε σοβαρά σχέδια για τις δραστηριότητές σας. Θα αλλάξετε πιθανότατα τρόπο προσέγγισης και δράσης. Αλλά θα είναι απαραίτητο να διαπιστώσετε πως θα σας βοηθήσει η διαρκής και επίμονη προσπάθεια, αποβλέποντας σε ένα υψηλό στόχο. Θα αναγνωριστείτε, όχι άμεσα, αλλά θα έχει διάρκεια η επιβράβευσή σας. Οι φίλοι θα σας ακολουθήσουν γιατί είναι σημαντικοί και διαρκεί η σχέση σας. Όσοι δεν μείνουν κοντά σας τώρα, δεν ήταν πραγματικοί φίλοι. Συναισθηματισμοί που σας εμπόδιζαν να δείτε σοβαρά το μέλλον, σταματούν. Εκείνο που θέλει προσοχή σε ένα βαθμό, είναι οι οικογενειακές σχέσεις, καθώς μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις. Με τις ευνοϊκές όψεις προς τον Ζυγό, θα έχετε γλυκύτητα και γοητεία, ρομαντισμό με το ταίρι σας. Εκείνο που θα χρειαστείτε, είναι να έχετε υπομονή προς τα τέλη της εβδομάδας, λόγω δύσκολων όψεων σταδιακά προς τον Άρη.

Αιγόκερως

Η θέση σας πρέπει να αναγνωριστεί, σύμφωνα με τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί, αλλά και όσες πρόκειται να καταβάλλετε από αυτή την περίοδο και στο επόμενο διάστημα. Είναι μία σπάνια ευκαιρία ζωής για σας, καθώς θα έχετε την ικανότητα να δώσετε την μάχη για μία διάκριση και μία επιβράβευση. Η καριέρα σας αλλάζει τοπίο ή μπορείτε να βάλετε πρόγραμμα για ένα σχέδιο. Δυσκολίες θα υπάρχουν αν κάνετε το λάθος να φανείτε πολύ παρορμητικοί, ειδικά αν αντιμεωπίσετε ανταγωνιστικές διαθέσεις στον κοινωνικό σας περίγυρο. Τα πιθανά λάθη θα προέλθουν αν δεν δώσετε μεγάλη προσοχή στις συμφωνίες και στις συζητήσεις που γίνονται αυτή την εποχή. Ο Κρόνος στον Τοξότη καθυστερεί τα επεκτατικά σας όνειρα, και προσγειώνει τις κρυφές προσδοκίες. Πρέπει να λειτουργήσετε προσγειωμένα και μόνο με στόχο την κορυφή!

Υδροχόος

Η πολυαστρία στον Ζυγό σας ευνοεί. Καθώς υπάρχουν δυσκολίες που απαιτούν υπομονή και επιμονή, είστε σε θέση να τα φέρετε σε πέρας, όλα τα δώρα που παρέχονται αυτή την περίοδο. Αν μάλιστα ενδιαφέρεστε για ένα μακρινό ταξίδι, ή την θέση σας σε μία εταιρία που έχει σχέση με το εξωτερικό ή πολυεθνικές, θα σας εξυπηρετούσε να εστιαστείτε εκεί. Κάποια ζητήματα νομικής υφής, θα έχουν ένα αίσιο τέλος αν λειτουργήσετε χωρίς παρόρμηση και επιθετική συμπεριφορά. Πρακτικές λύσεις που σας ενδιαφέρουν για νομικά συμβόλαια και οικονομικά θέματα, θα σας βοηθήσουν αυτή την περίοδο. Αν σπουδάζετε, ο κόπος που καταβάλατε ως τώρα, θα ανταμειφτεί και θα μπορούσατε να πάρετε ένα πτυχίο, ή να ολοκληρώσετε ένα κύκλο που σας ενδιαφέρει. Επιδιώξετε την επιμόρφωσή σας αυτό το διάστημα. Οι σχέσεις σας έχουν μία περίοδο γλυκύτητας και τρυφερότητας, μπορείτε να χαρείτε και να αναπτύξετε ζεστασιά και κτητικότητα προς το ταίρι σας.

Ιχθείς

Αν έχετε να ασχοληθείτε με περιουσιακά ζητήματα, που ενδεχομένως σας έχουν ταλαιπωρήσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Στα θέματα αυτά, είχατε προσπαθήσει να βάλετε μία τάξη, έστω κι αν υπήρξαν ανατροπές. Τώρα ίσως φανείτε ανέμελοι και αβέβαιοι στις επιλογές, καθώς φαίνεται να έχετε μία αμφιβολία ή σας επηρεάζει έντονα το ταίρι σας. Έμμεσα επηρεάζεστε από ανασφάλειες. Ωστόσο, οφείλετε να είστε συγκεντρωμένοι στα συμφέροντά σας. Θα υπάρχουν εμπόδια για να ρισκάρετε σε άμεσο κέρδος. Δεν σας ευνοεί κάθε εύκολη λύση. Στα αισθηματικά σας πρέπει να δείτε αν το άτομο που σας ενδιαφέρει παίζει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Διαφορετικά η σχέση περνά πιθανότατα μία κρίση. Από την κρίση αυτή, αν υπάρχει η σωστή εξήγηση και συζήτηση, θα επέλθει μία ισορροπία. Ας είστε δίκαιοι, για να βγείτε ωφελημένοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
0'
69 - 69
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;