Βγήκατε ραντεβού και θες να καταλάβεις αν του αρέσεις;
Δες ποια αντρική συμπεριφορά θα σου το υποδείξει!

ραντεβού, δείπνο

Ο τρόπος ομιλίας του, τα βλέμματα, καθώς και οι ερωτήσεις που σου κάνει κατά τη διάρκεια του δείπνου μπορούν σαφώς να υποδείξουν αν ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα και αν η σχέση σας έχει μέλλον.

Όμως, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι υπάρχει και ένας άλλος τρόπος να το καταλάβεις και μάλιστα από κάτι που κάνει ο άντρας υποσυνείδητα.

Μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το αμερικανικό πανεπιστήμιο Κορνέλ, κατέληξε σε ένα εξαιρετικά παράδοξο συμπέρασμα όσον αφορά την ποσότητα φαγητού που καταναλώνει ένας άντρας, όταν τρώει παρέα με μια γυναίκα ή παρέα με έναν άλλο άντρα.

Θα περίμενε κανείς ότι ένας άντρας θα επιδείξει αυτοσυγκράτηση όταν γευματίζει με μια γυναίκα, όμως οι παρατηρήσεις των ερευνητών έδειξαν το ακριβώς αντίθετο! Όσο περισσότερο τρώει ένας άντρας μπροστά σε μια γυναίκα, υποστηρίζουν, τόσο περισσότερο του αρέσει αυτή η γυναίκα και μάλιστα η εξήγηση για τη διαπίστωση αυτή είναι ότι ο άντρας θέλει να… κάνει φιγούρα στο αντίθετο φύλο!

Πως προέκυψε όμως το συμπέρασμα αυτό;

Για διάστημα δύο εβδομάδων, οι ερευνητές από το Κορνέλ παρατηρούσαν μια ομάδα 150 ενήλικων ανδρών και γυναικών ενώ έτρωγαν το μεσημεριανό τους σε ένα ιταλικό εστιατόριο, το οποίο προσέφερε μπουφέ με απεριόριστη κατανάλωση φαγητού.

Οι ερευνητές σημείωναν πόσα κομμάτια πίτσα και πόσα μπολ σαλάτα έτρωγε καθένας από τους συμμετέχοντες.

Όταν οι άντρες έτρωγαν παρέα με μια γυναίκα, παραγέμιζαν το πιάτο τους με πίτσα και σαλάτα, καταλήγοντας να τρώνε τελικά 93% περισσότερη πίτσα και 86% περισσότερη σαλάτα απ’ ό,τι όταν έτρωγαν παρέα με έναν άντρα! Δεν παρατηρήθηκε, ωστόσο, κάτι αντίστοιχο για τις γυναίκες, καθώς κατανάλωναν περίπου τις ίδιες ποσότητες φαγητού, ασχέτως αν έτρωγαν μαζί με έναν άντρα ή με μια άλλη γυναίκα.

«Οι άντρες έχουν την τάση να τρώνε υπερβολικά για να κάνουν επίδειξη», εξηγεί ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας Κέβιν Νίφιν, καθώς η συμπεριφορά τους αυτή υποδεικνύει στο αντίθετο φύλο ότι είναι βιολογικά εξοπλισμένοι με εξαιρετικές αντοχές και ότι είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε μεγάλες αλλαγές.

Επομένως, για να τα κάνουμε πιο λιανά στο μυαλό μας, αν ο τύπος που στέκεται απέναντί σου σε ραντεβού για δείπνο, έχει ρίξει τον αχόρταγο, τότε σε γουστάρει, χωρίς πολλά πολλά. Αν τώρα δεν βγείτε για φαγητό, ίσως το έργο σου να είναι δυσκολότερο, αλλά μην κολλάς. Το πραγματικό ενδιαφέρον πάντα βρίσκει τον τρόπο και εκφράζεται…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;