Εντυπωσιακές νυχτερινές λήψεις του πλανήτη Γη
Η μαγεία αποτυπωμένη σε δέκα φωτογραφικά στιγμιότυπα από το διάστημα!

913894_earth_2

Μια σειρά από ονειρικά νυχτερινά στιγμιότυπα του πλανήτη μας από το διάστημα δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες το Tech Insider, οι οποίες απεικονίζουν με απίστευτη ευκρίνεια τις πόλεις να λάμπουν, κατά τη διάρκεια της νύχτας, και την επιφάνειά της Γης να ξεπηδά σχεδόν απ’ την οθόνη.

Και ενώ θα πίστευε κανείς ότι οι φωτογραφίες προέρχονται από κάποια κάμερα εξαιρετικής ανάλυσης της NASA, το δημοσίευμα μας εκπλήσσει, αναφέροντας ότι οι εικόνες αυτές προκύπτουν μετά από επεξεργασία πραγματικών διαστημικών φωτογραφιών που έχουν υποστεί επεξεργασία με προγράμματα 3D.

Πίσω από αυτές τις εικόνες βρίσκεται ο Anton Balzah, ένας γραφίστας από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, που τα τελευταία έξι χρόνια επεξεργάστηκε αμέτρητα gigabytes φωτογραφιών της Γης από δορυφόρους, που ανήκουν στο αρχείο “Visible Earth” της NASA.

Όπως εξηγεί ο ίδιος στο Tech Insider, για να δώσει αυτή την αίσθηση ρεαλισμού στις επιφάνειες και τα βάθη του πλανήτη, χρησιμοποίησε ακριβείς τοπογραφικές και ωκεανογραφικές μετρήσεις της NASA που τις μετέφερε στις τρισδιάστατα επεξεργασμένες φωτογραφίες του.

Το αποτέλεσμα είναι απερίγραπτο. Δείτε τις εικόνες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;