Εβδομαδιαίες προβλέψεις 16 ως 23 Νοεμβρίου
Προσοχή στις δραστηριότητες και τις υπόγειες κινήσεις

Zwdia

Προσοχή στις δραστηριότητες και τις υπόγειες κινήσεις
Από την Λίλιαν Σίμου

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και δύο σημαντικά φαινόμενα μας απασχολούν. Πρόκειται για την σύνοδο του Κρόνου προς τον αστεροειδή Μέδουσα, και τον Άρη στο ζώδιο αδυναμίας του, τον Ζυγό.

Ο Κρόνος στον Τοξότη οριστικά πλέον από τον Σεπτέμβριο, στηρίζει ιδέες, διευκρινίζει φιλοσοφία ή θρησκευτικές αντιλήψεις και δομεί τη σκέψη μας. Περιορίζει όμως την αίσθηση της ελευθερίας .

Συναντά αυτή την εβδομάδα έναν αστεροειδή, τη Μέδουσα http://astrolife.gr/medousa-to-prosopo-tis-frikis/, που είναι ένα σύμβολο σκοτεινό και χθόνιο.

Σε μία σκληρή εποχή όπου βιώνουμε πολλές ανατροπές και εκφράζονται σκοτεινές σκέψεις, η Μέδουσα θα δείξει τον τρόπο με τον οποίο πετρώνει το συναίσθημα και εκδηλώνεται άκαμπτη και ανάλγητη συμπεριφορά μεταξύ των ανθρώπων.

Η Μέδουσα είναι ένα αντιπροσωπευτικό μας στοιχείο και χρειάζεται να είμαστε επιφυλακτικοί. Ενδεχομένως, είναι η πλευρά που δεν θέλουμε να δούμε, αλλά και οι ίδιοι μας οι φόβοι.

Ο Άρης ήδη βρίσκεται στον Ζυγό http://astrolife.gr/aris-ston-zigo-apo-13-noemvriou/, σε ένα παρορμητικό ζώδιο, όπου η δράση δεν εξατομικεύεται, αντίθετα οφείλει να συγκρουστεί με το Εγώ και να οδηγήσει τη σχέση στο Εμείς. Δύσκολο έργο για τον πλανήτη που είναι αμιγώς η προβολή της προσωπικής φιλοδοξίας για κατάκτηση.

Επομένως, η αδύναμη θέση ζωδιακά, μας πληροφορεί πως πρέπει στο εξής να έχουμε μία λεπτή και προσεκτική συμπεριφορά.

Η διπλωματία, η ευγένεια και η αρμονία, μπορεί να είναι ένας άθλος αυτή την εποχή, αλλά δοκιμάζεται η ποιότητα που διαθέτουμε.

Αυτό τον καθιστά ακόμη πιο ευαίσθητο, πιο δύσκολο στον χειρισμό του.

Οι προκλήσεις της περιόδου, θα μας δώσουν ερεθίσματα που θα δημιουργήσουν επιθυμίες. Επιθυμίες ερωτικές, επιθυμίες δράσης και αντίδρασης σε θέματα που ίσως ελέγχαμε ως τώρα.

Κριός

Δυσκολίες αντιμετωπίζετε στα θέματα που αφορούν την άποψη για τη ζωή. Δεν αποκλείεται να βιώσετε δυσάρεστα συναισθήματα από την νοοτροπία κάποιων ανθρώπων που φαίνονται «ξένοι» προς τη δική σας.

Η εμπειρία μπορεί να σας σημαδεύσει και να χαράξετε νέα πορεία, φιλοσοφικά, ιδεολογικά, πνευματικά. Θα υπάρξει μία καλή οργάνωση και πνευματική εμβάθυνση. Η στάση σας απέναντι στη ζωή θα είναι περισσότερο φιλοσοφημένη και θα κατανοείτε τις αρνητικές σκέψεις εκείνων που δεν διαθέτουν ευρύτητα νου.

Θα πρέπει να δώσετε προσοχή όμως στην ανησυχία και στην απαισιοδοξία που θα μειώνουν την διάθεση για μάχη, αυτή την περίοδο. Η παροδική μελαγχολία θα σας κάνει αδύναμους μπροστά σε κάθε δυσάρεστη συνάντηση. Θα είναι σημαντικό να κάνετε την απαραίτητη θωράκιση, κυρίως με την πεποίθηση πως είστε δυνατοί και συνειδητοί, επομένως δεν έχουν την δυνατότητα να σας φέρνουν δυσκολίες εξωγενείς παράγοντες.

Μην ξεχνάτε πως είστε από τη φύση σας μάχιμοι. Αλλά δυσκολία φέρνει η αδύναμη θέση του κυβερνήτη σας, Άρη. Το πρόβλημα σχετίζεται κυρίως την επιλογή συνεργατών στον χώρο της καριέρας και στην πρωτοβουλία μέσα από τις σχέσεις αυτές.

Η άσκηση υπομονής, ευγένειας, διπλωματίας, είναι μία σημαντική εμπειρία για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Περιορισμό αισθάνεστε ενδεχομένως,  για ζητήματα οικονομικών και επενδύσεων.  Ωστόσο, οι δυσκολίες και τα εμπόδια θα σας διδάξουν ότι με την πειθαρχία και την ισχυρή θέληση και ακολουθώντας τον σωστό δρόμο, θα έχετε ανταμοιβή αργότερα.

Πώς θα γίνει αυτή η επιλογή λοιπόν;

Θα είναι απαραίτητο να μην παγιδευτείτε στους φόβους και την αγωνία που εντείνει η ανασφάλεια. Μία ανασφάλεια οφειλόμενη κατ’ εξοχήν σε επιρροές όσων θα ήθελαν να σας έχουν σε μία διαρκή «καταστολή» και χειραγώγηση. Είστε συνηθισμένοι να αντιδράτε αργά, να εμμένετε στις ίδιες σκέψεις και να χάνετε χρόνο κάποιες φορές.

Ωστόσο, διαθέτετε πείσμα και με αυτό το εφόδιο, θα ήταν καλό να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας και να ξεκαθαρίσετε το «τοπίο» της ζωής σας.

Οικονομικά, αλλά και ερωτικά, θα είναι απαραίτητο να είστε ευέλικτοι και να κάνετε σωστές επιλογές. Ας μην σας παρασύρει η αγωνία της μοναξιάς, ή κάποιος που θέλει να ωφεληθεί από τις ανασφάλειές σας.

Η παρατεταμένη αγωνία μπορεί να φέρει προβλήματα σε ευαισθησίες υγείας.

Οι ευθύνες είναι κουραστικές και συχνά σας ωθούν σε υπερδραστηριότητα. Δεν θα πρέπει να αντιδράσετε σπασμωδικά και να στραφείτε εριστικά απέναντι στο στενό σας περιβάλλον

lilian

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντική η θέση του Κρόνου και της Μέδουσας για σας, αφού βρίσκονται απέναντι από το ζώδιό σας. Ο φόβος ελλοχεύει σε κάποιες περιπτώσεις για θέματα σχέσεων, συνεργασιών και του γάμου.

Με τον Κρόνο σε πολύ ευέλικτη θέση, θα επιθυμούσατε υπάρξει υπευθυνότητα και σταθερότητα στον τομέα των προσωπικών σχέσεων και των συνεργασιών.

Όμως άλλες ενδείξεις εξωγενείς, σας οδηγούν σε αναστάτωση. Η αναστάτωση αυτή περιορίζει την κριτική ικανότητα και την ευκρίνεια σε επιλογές στις σχέσεις. Μπορεί να σας γοητεύσει μία δυναμική παρουσία, να αφεθείτε και τελικά να μη σας εκφράζει. Αντίθετα, να επιδιώξει να σας χειραγωγήσει.

Επειδή ο συνδυασμός εστιάζεται  στις προσωπικές σχέσεις,  δε θα πρέπει να είστε αφελείς, εύπιστοι και καλοπροαίρετοι με όσους σας πλησιάζουν αυτή την εποχή. Διότι, δεν θα είναι όλοι αξιόπιστοι και συνετοί.

Οι σχέσεις απαιτούν γερές βάσεις. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για συνεργασίες που θα βασίζονται στην σωστή δομή και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε την επισημοποίηση μίας σχέσης.

Επιστρέψτε στο πάθος να προβάλλει συγκινήσεις και να γευτείτε με τον σύντροφό σας όμορφες στιγμές, αποφεύγοντας να λύσετε διαφορές ή να προβάλλετε απαιτήσεις και επιθετικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα του επαγγελματικού σας τομέα,   και καλό θα ήταν να διαθέτετε συνέπεια και ευθύτητα. Στον χώρο αυτό όμως ελλοχεύουν δύσκολες συναντήσεις, συνεργασίες, επομένως ας μην είστε πολύ προσκολλημένοι ή αφελείς. Θα δοθεί ένα τέλος ή ένα σαφές μήνυμα, σε ταλαιπωρίες, ή και στον μόχθο ετών. Ας είστε εστιασμένοι στις υποχρεώσεις, για να φέρετε σε ένα καλό επίπεδο το έργο σας.

Η καθημερινότητα θα είναι επιφορτισμένη με πολλές ανησυχίες, κατά συνέπεια, οφείλετε να είστε σε εγρήγορση,.

Ας ξεκουράζεστε, όμως, για να μπορείτε να παρακολουθείτε τα γεγονότα που σας ενδιαφέρουν κατά κύριο λόγο.

Θα πρέπει να προσέξετε όμως το άγχος που μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας.

Επιστρέψτε στο πάθος να προβάλλει συγκινήσεις και να γευτείτε με τον σύντροφό σας όμορφες στιγμές, αποφεύγοντας να λύσετε διαφορές ή να προβάλλετε απαιτήσεις και επιθετικότητα.

ΛΕΩΝ

Ενδιαφέρουσα η περίοδος για σας, αφού θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα η ερωτική και αισθηματική  ζωή.

Στο θέμα αυτό, είστε σοβαροί, ενδιαφέροντες και αναζητάτε την ουσία στο ταίρι σας. Αν είστε μόνοι, θα αποφασίσετε να συναντήσετε έναν άνθρωπο που σας συγκινεί. Αλλά θα είστε πολύ επιλεκτικοί με τον/την σύντροφό σας.

Θα ήταν καλό να θωρακίσετε της σχέση από εξωτερικές επιρροές.

Αισθάνεστε όμως αγωνία, ενόχληση, είστε ιδιαίτερα περιορισμένοι και απογοητευμένοι προφανώς, καθώς η διάθεση αλλάζει και ανησυχίες που σχετίζονται με το αισθηματικό σας παρελθόν, σας ενοχλούν.

Παράλληλα αναπτύσσεται η δημιουργικότητα και το ταλέντο σας.

Επίσης θα είναι μία περίοδος όπου θα υπάρξουν αυξημένες ευθύνες απέναντι στα παιδιά. Οι ευθύνες αυτές θα ήταν καλό να μη σας οδηγήσουν σε ιδιαίτερα αυστηρή και περιοριστική ζωή.

Αποφύγετε τα αλόγιστα έξοδα αυτή την εποχή. Επιδιώκοντας να κερδίσετε τις εντυπώσεις στον κοινωνικό σας χώρο, μπορεί να αναδείξετε ένα διαφορετικό προφίλ και η διάθεση να δώσετε χαρά στο αγαπημένο σας πρόσωπο, θα οδηγήσει ριψοκίνδυνες ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως υπάρξουν κάποιες αυξημένες οικογενειακές ευθύνες ή αναλάβετε την δέσμευση απέναντι σε ένα ηλικιωμένο άτομο της οικογένειας (αυτό θα το επιβεβαιώσει το ατομικό σας ωροσκόπιο με τα προγνωστικά του).

Είναι όμως μία καλή περίοδος που θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε σε μία τάξη τις υποχρεώσεις στον οικογενειακό και στον κοινωνικό τομέα. Προσέχετε να μην είστε πολύ αυστηροί προς τον ίδιο σας τον εαυτό ή τους οικείους σας.

Κάποια παρουσία στον προσωπικό σας χώρο ή στην προσωπική σας ζωή, αρχικά φαίνεται φιλική και μάλιστα «οικεία». Θα ήταν καλό να μην αφεθείτε στις εντυπώσεις.  Μπορεί να κίνητρο, προκειμένου να καμφούν οι συμφωνίες ή διεκδικήσεις για ένα ακίνητο.  Θα νιώσετε ένα αίσθημα ανασφάλειας και ίσως υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στο οικογενειακό περιβάλλον ή με ένα ακίνητο.

Ο Άρης ήρθε στο ζώδιό σας, και θα σας απασχολεί ο τρόπος δράσης σας, καθώς και η αυτοπροβολή σας. Η φύση σας αγαπά την αρμονία, την ισορροπία, την γλυκύτητα και την ευγένεια. Ο Άρης όμως αλλάζει την στάση σας. Μοιάζει με ένα «βότσαλο στη λίμνη» και θα φέρει αναταράξεις. Θα ήταν καλό να μην αντιδράσετε παρορμητικά, να μην αναδείξετε αυθόρμητα μεγάλο θάρρος δίχως να ζυγίσετε τις κινήσεις σας.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Σοβαρές σκέψεις, φέρνουν μελαγχολία παροδικά. Αλλά σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις, καθώς συχνά είστε διστακτικοί και προσπαθείτε να ευχαριστείτε τους πάντες.

Δεν θα είναι εύκολο να είστε βολικοί πλέον και η κόπωση των υποχρεώσεων θα σας οδηγήσει σε μία περισσότερο αυστηρή οπτική και αντιμετώπιση όσων είναι κοντά σας.

Θέτετε όρια! Διαφορετικά ελλοχεύει κάποιο άτομο που θα τα καταπατήσει και θα εκμεταλλευτεί την δική σας ανεκτικότητα. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και εγρήγορση.

Τάση χειραγώγησης διαφαίνεται από ανθρώπους που σας περιβάλλουν άμεσα και προωθούν τις ιδέες τους προκειμένου να σας εγκλωβίσουν.

Ο Άρης όμως αλλάζει την στάση σας. Μοιάζει με ένα «βότσαλο στη λίμνη» και θα φέρει αναταράξεις.

Θα ήταν καλό να μην αντιδράσετε παρορμητικά, να μην αναδείξετε αυθόρμητα μεγάλο θάρρος δίχως να ζυγίσετε τις κινήσεις σας. Θα πρέπει να κατανοήσετε την αλλαγή και να εκφράσετε τις προσωπικές σας ανάγκες πιο δυναμικά, καθορίζοντας τα όριά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανακουφίζεστε και βγαίνετε πιο σοφοί ως προς την εμπειρία του Κρόνου στον Τοξότη. Ξεκαθαρίζονται πολλά προσωπικά ζητήματα, επιδιώξεις. Η προσωπική σας οπτική αλλάζει και είστε πιο ώριμοι πλέον να αντιμετωπίσετε τις αξίες  και την φιλοσοφία που σας αρμόζει.

Με οργανωμένη και πειθαρχημένη διαχείριση στον οικονομικό τομέα, φαίνεται να είστε σε καλή θέση. Θα πρέπει να προσέξετε όμως την υλιστική στάση και τα περιττά έξοδα. Θα έρθει η κατάλληλη στιγμή, να κατανοήσετε πως η οικονομική ανασφάλεια, οφείλεται κυρίως σε εκείνους που αναμεταδίδουν.

Θα ανακαλύψετε πως κάποιος προσπαθεί να εισχωρήσει στη ζωή σας, με στόχο να εκμεταλλευτεί ένα ταλέντο σας, μία δεξιότητα ή τις ιδέες σας.

Θα απαιτηθεί μόχθος, γνώση και υπομονή, προκειμένου να απεμπλακείτε. Δεν πρέπει να διστάζετε άλλο.

Ας είστε τίμιοι και ειλικρινείς με τις σχέσεις σας. Μπορείτε να διαπιστώσετε ποιες είναι οι σκοτεινές πλευρές του βαθύτερου εαυτού σας, αλλά ενδεχομένως και τις επιπτώσεις επιλογών που μπορεί να πληγώνουν είτε εσάς, είτε πολύ οικεία σας άτομα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα είναι στο χέρι σας, με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, αλλά θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή, για να κερδίσετε το καλύτερο από την διέλευση αυτή.

Με την Μέδουσα στον ίδιο χώρο ζωδιακά, θα  προκληθεί αλλαγή στην προσωπικότητας σας, καθώς θα εκφράζει μία παρουσία που θα θελήσει να σας χειραγωγήσει με δελεαστικές υποσχέσεις.  Θα είστε περισσότερο εγκρατείς και συνετοί, λιγότερο ανέμελοι, περισσότερο υπεύθυνοι. Επομένως θα είναι δύσκολο να του επιτρέψετε να βρει λύσεις.

Παράλληλα θα υπάρξει ένα ενδιαφέρον για πνευματική και διανοητική ανάπτυξη. Η ανάπτυξη αυτή θα πρέπει επιτευχθεί με οργάνωση και αυτοσυγκράτηση, διαφορετικά θα έχετε δυσκολία να ανασυγκροτήσετε δυνάμεις.

Μην σπαταλάτε πλέον τα ταλέντα σας, αξιολογείστε αυτό που σας ταιριάζει και επικεντρωθείτε στην ανάπτυξή του.

Αντιζηλίες και ανταγωνισμοί θα διαφανούν . Δεν θα ήταν καλό να ξεκινήσετε μία νέα επιχείρηση και να κάνετε μία πρόταση ή ένα άνοιγμα. Αντίθετα, εξετάστε πόσο ευθύνεστε για τις δυσκολίες και αναθεωρήστε τη δράση σας. Ένα συλλογικό έργο μπορεί να εκτιμηθεί, αν έχετε πάρει πρωτοβουλίες γι’ αυτό και το ενθαρρύνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο φυσικός σας κυβερνήτης είναι ένα ζώδιο πριν την θέση κυριαρχίας του.

Η περίοδος μπορεί να αφήσει διάχυτη την αίσθηση της μοναξιάς, της ευαισθησίας, της απόσυρσης. Σαν να διαισθάνεστε μία δυσάρεστη είδηση, ατμόσφαιρα, παρουσία.

Θα χρειαστεί προσεκτική διαχείριση των συναισθημάτων και των βαθύτερων αναγκών σας. Το μάθημα εδώ είναι να προσπαθήσετε να δομήσετε όσο γίνεται καλύτερα τον εσωτερικό σας κόσμο.

Αν είστε σε εγρήγορση, θα αντιμετωπίσετε άμεσα κάθε παρουσία που επιδιώκει να σας χειραγωγήσει, είτε μέσω θέσης εξουσίας, είτε μέσω της αγωνίας και δυσάρεστων καταστάσεων. Μην αναστέλλετε τα όνειρά σας. Μην τα μοιράζεστε με ακατάλληλους ανθρώπους.

Αντιζηλίες και ανταγωνισμοί θα διαφανούν . Δεν θα ήταν καλό να ξεκινήσετε μία νέα επιχείρηση και να κάνετε μία πρόταση ή ένα άνοιγμα.

Αντίθετα, εξετάστε πόσο ευθύνεστε για τις δυσκολίες και αναθεωρήστε τη δράση σας. Ένα συλλογικό έργο μπορεί να εκτιμηθεί, αν έχετε πάρει πρωτοβουλίες γι’ αυτό και το ενθαρρύνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γοητευτική παρουσία στο κοινωνικό σας περιβάλλον, θα επιδιώξει να σας επηρεάσει προς όφελός της, με στόχο να παγιδευτείτε. Μέσω έντονης συναισθηματικής φόρτισης, θα φέρει πολύ σοβαρά εμπόδια στα σχέδιά σας. Θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα  σε μία φιλία και ίσως πλέον αποφασίσετε να είσαστε πιο επιλεκτικοί.

Σε θέματα κοινωνικά ή καριέρας θα επιλέξετε να είσαστε σε μία ομάδα η να συνεργαστείτε με τους άλλους. Θα ξεχωρίσετε με τη γνώση και την ωριμότητα των ιδεών σας και θα στηρίξετε επαρκώς την συλλογική προσπάθεια.

Αλλά ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί μία ιδέα ή το έργο σας, για συγκεκριμένα συμφέροντα. Θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα και να μην επιτρέψετε να εμπλακούν στη ζωή σας, εκείνοι που φαίνεται να έχουν κάποια μυστικά ή διαφορετικές επιδιώξεις.

Αν είστε σε ένα χώρο δικαιοσύνης, τότε θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα και πιθανόν αντιπαραθέσεις ή αντιδικίες. Θα υπάρξει ανταπόδοση ανάλογα με τα πεπραγμένα σας. Είναι η ευκαιρία να αλλάξετε ιδέες ή να διορθώσετε αδυναμίες, ειδικά αν υπήρξατε δογματικοί.

ΙΧΘΕΙΣ

Θεωρείτε πως φθάνετε στην κορύφωση του έργου σας και στην αξιολόγηση των προσπαθειών σας. Οι ανώτεροί σας θα κρίνουν τον κόπο και την προσπάθεια, τη γνώση και τις δεξιότητες.

Ωστόσο, κάποιος άνθρωπος που θα ήθελε να μην αναγνωριστεί μία σημαντική σας δουλειά, θα προσπαθήσει να περιορίσει την αίγλη σας, ίσως διασπείροντας λόγια ή ασκώντας σκληρή κριτική.

Η φιλοδοξία του, είναι το κίνητρο για δόλια συμπεριφορά. Ας μην γοητευθείτε από την προσφορά που θα σας κάνει. Θα σας παγιδεύσει και θα επωφεληθεί. Ας είστε προσεκτικοί στην περίπτωση αυτή, θα είναι σημαντικό να θωρακιστείτε απέναντι σε όποιον σας φέρνει σε δύσκολη θέση.

Ας δείξετε πείσμα και πειθαρχία για την υλοποίηση των στόχων σας.

Οικογενειακοί λόγοι ή δεσμεύσεις γύρω από το σπίτι, σας δημιουργούν ενοχές και εμποδίζουν να ζείτε ανέμελα και ευχάριστα όπως σας αρμόζει. Δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για δανεισμό ή διαχείριση κεφαλαίων.

Αν σκεφθείτε να επενδύσετε αισθηματικά, ας είστε πολύ επιφυλακτικοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;