Τα πιο χρήσιμα tips για οne-night stand! (Λίστα)
Αν...λέμε τώρα...ΑΝ!

Δες στη λίστα που ακολουθεί τα πιο χρήσιμα tips για το “πριν” και το “μετά” ενός one-night stand! Προφανώς το “κατά τη διάρκεια” το’χεις!

1. Αρχή βασική, κύρια και θεμελιώδης: έχε πάντα μαζί σου προφυλακτικά. Have -όση- fun θες, αλλά πάντα, μα πάντα be safe!

2. Να είσαι ξεκάθαρος/η με τα “θέλω” και τις ανάγκες σου. Το να θες να ικανοποιήσεις τα ερωτικά σου ένστικτα με κάποιον άλλο/η που θέλει ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι εντελώς νορμάλ και ok. Συμφιλιώσου με το τι θες να κάνεις και απόλαυσέ το. Μην το ενοχοποιείς στο μυαλό σου, γιατί έτσι δυσκολεύεις την όλη διαδικασία και δεν μπορείς να περάσεις 100% καλά. Να θυμάσαι ότι κακό είναι το να μπεις στη διαδικασία να κάνεις σχέση με κάποιον που στην πραγματικότητα δεν θες και τόσο πολύ, μόνο και μόνο για να εξασφαλίσεις sex σε μια ικανοποιητική συχνότητα. Το να κάνεις one-night stand με κάποιον/α που θέλει ακριβώς το ίδιο πράγμα, είναι εντελώς σαφές, έντιμο και ξεκάθαρο.

3. Όταν εντοπίσεις το άτομο με το οποίο θες να κάνεις one-night stand καλό είναι να μιλήσεις λιγάκι μαζί του πρώτα, προτού περάσετε στο “ψητό”. Βασικά συγκράτησε και το ονοματεπώνυμο του/της. Δεν ξέρεις ποτέ…

4. Μίλα όμως για “ανάλαφρα” θέματα. Για να δημιουργηθεί το κατάλληλο mood δεν γίνεται να πιάσετε συζήτηση για την εξωτερική πολιτική της χώρας.

5. Χρησιμοποίησε τη body language σου και δώσε τα σωστά σήματα ότι σου αρέσει το άτομο που έχεις απέναντι σου, ώστε -χωρίς να γίνεις χυδαίος/α ή προσβλητικός/ή- να καταστεί σαφές ότι τον/τη θες.

6. Φρόντισε να έχεις φορτισμένο το κινητό σου μήπως χρειαστεί να καλέσεις π.χ. ένα ράδιο-ταξί.

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1