Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και εβδομαδιαίες προβλέψεις!
Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο του νερού με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Αγγίζει βαθιά τον ψυχισμό μας και εκεί βαλτώνουν συναισθήματα, φοβίες, αγωνίες, πόνος, σκοτεινές συγκινήσεις, ανασφάλειες.

Zwdia

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και εβδομαδιαίες προβλέψεις
Από την Λίλιαν Σίμου
Σε αναζήτηση νέων προοπτικών

Το κύριο γεγονός της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνης στον Σκορπιό, που σχηματίζεται το βράδυ της 9ης Νοεμβρίου.

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο του νερού με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Αγγίζει βαθιά τον ψυχισμό μας και εκεί βαλτώνουν συναισθήματα, φοβίες, αγωνίες, πόνος, σκοτεινές συγκινήσεις, ανασφάλειες.
Στο περιβάλλον αυτό, οι μνήμες φέρνουν προσκολλήσεις και ασφυκτικές καταστάσεις συχνά στο συγκινησιακό μας πεδίο, προβάλλοντας την απαίτηση για μία νέα προοπτική στη ζωή μας, μετά την καύση των αδυναμιών. Η σήψη που εμποδίζει το μέλλον, είναι απαραίτητο να καθαριστεί. Γι’ αυτό η Νέα Σελήνη οδηγεί να στραφούμε προς νέα προοπτική.

Οι προσωπικές μας επιδιώξεις είναι περισσότερο βιωματικές εμπειρίες και χαράσσουν βαθιά μέσα μας τις εντυπώσεις και τα συναισθήματα που προκαλούν. Καθώς όλα καταρρέουν και αλλάζουν σταδιακά, η κατανόηση των δονήσεων του ψυχισμού, με τις φοβίες, εμμονές, ανασφάλειες, αμφιβολίες, είναι απαραίτητες για να αισθανθούμε πως βαδίζουμε σε ένα στέρεο έδαφος.

Η Νέα Σελήνη συνοδεύεται από τον Ερμή στον Σκορπιό, επομένως ο νους συμπορεύεται με την νέα αρχή. Αυτό μας φέρνει μία στήριξη παράλληλα. Στήριξη προς κάθε νέα αρχή που βασίζεται στην λεπτομέρεια σε βάθος, την μεθοδικότητα, στην προσεκτική δουλειά και στην προσεκτική επεξεργασία.

Θετικές γωνίες προς τον Χείρωνα και τον Δία, ευεργετούν το νέο φεγγάρι και του προσδίδουν δύναμη γνώσης, προστασίας, ανάπτυξης και θεραπείας των αδυναμιών. Πρόκειται για ένα δυναμικό ξεκίνημα με εφόδια και δυνατότητες.

Σε ώρα και ημέρα Ερμή, μας βάζει σε σκέψη και προβληματισμό.

Αδύναμα σημεία είναι:

Η ζωδιακή μοίρα του Άρη, στο τέλος της Παρθένου. Δηλώνει αβεβαιότητα στην επιλογή της δράσης, μετάβαση και μεταφυσικές ανησυχίες.

Η ζωδιακή μοίρα των Δεσμών της Σελήνης, καθώς παραμένουν σε κρίσιμο σημείο. Κρίσιμη καμπή για τις επιλογές που θα έχουν αλυσιδωτές αντιδράσεις και θα προκαλέσουν την προσοχή μας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η κρίσιμη μοίρα του ωροσκόπου, που σηματοδοτεί τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα θέματα που μας απασχολούν. Θα υποστούμε ένα συγκινησιακό φορτίο και φυσικά θα είναι σημαντικό να μην αντιδράμε παρορμητικά.

Ο Ποσειδώνας στην ακμή του Μεσουρανήματος. Περιγράφει την ασάφεια και την πλασματική εικόνα για ένα έργο μας ή κάποια σημαντική κοινωνική γνωριμία. Απάτη ή αυταπάτη μας αποπροσανατολίζουν.

Επομένως, τι πρέπει να γίνει;

• Να είμαστε αυστηροί και συγκροτημένοι, να παλέψουμε τίμια, δίκαια και λογικά για ένα στόχο που θα φωτίζει τα επόμενα βήματά μας.

• Να μην επιτρέψουμε σε φοβίες και συμπλέγματα (κατώτερη φύση του Σκορπιού) να γίνουν εμμονές και να μας χειραγωγήσουν.

• Να μην θελήσουμε να ελέγχουμε τους άλλους για δύναμη και κέρδος.

• Να αποφύγουμε τα πάθη που γίνονται αιτία να φθάσουμε στα άκρα

• Να καταλάβουμε πως η ζωή έχει ένα τέλος και κάθε τέλος μία νέα αρχή

• Να προσπαθήσουμε να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες, μετά από κάθε εμπόδιο ή απώλεια και να αδράξουμε τις ευκαιρίες που μας περιμένουν

• Να αναγνωρίσουμε την δύναμη της μεταμόρφωσης θεραπεύοντας τα ευάλωτα σημεία μας.

Κριός

Συναισθηματικές και ψυχολογικές αδυναμίες βγαίνουν στην επιφάνεια, καθώς υπάρχει μία ανασφάλεια πολλές φορές βασισμένη σε υλικά θέματα.
Δάνεια, χρέη, αλλά και ευρύτερα το δύσκολο κλίμα της εποχής, μπορεί να προκαλεί εσωτερική αναστάτωση. Ωστόσο, διαφαίνονται λύσεις, καθώς εκμεταλλεύεστε ταλέντα σας ή κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.
Ζητάτε επιβεβαίωση και προσπαθείτε όλο και περισσότερο να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας, καθώς δεν αισθάνεστε την ασφάλεια που επιθυμείτε. Ωστόσο, υπάρχει βοήθεια και θα βρείτε τις λύσεις. Εργαστείτε με υπομονή και επιμέλεια και περιμένετε τα αποτελέσματα.
Μην γίνετε κτητικοί με το ταίρι σας, αντίθετα, επιδιώξτε να είστε σταθεροί και να γεύεστε όμορφες στιγμές, όπως αυτές έρχονται…
Η δημιουργικότητα θα είναι μία θετική διέξοδος, καθώς θα προσφέρει λάμψη και φως στη ζωή σας. Ένα χόμπι, μία άσκηση, ακόμη και ένας τρόπο ψυχαγωγίας συνδυασμένος με γνώση και επινοητικές ιδέες.
Μία ενδιαφέρουσα γνωριμία θα μπορέσει να σας στηρίξει εποικοδομητικά. Μία σοβαρή σχέση ή συνεργασία, θα σας δώσει χαρά, απολαύστε τη!

Ταύρος

Για σας η Νέα Σελήνη αλλά και η σύνοδος των πλανητών στον Σκορπιό, είναι η εκδήλωση της ανάγκης για επιβεβαίωση μέσω των σχέσεων. Επιδιώξτε να είστε όσο το δυνατόν πιο ζεστοί και προσιτοί με το ταίρι σας, δίχως όμως να γίνετε φορτικοί.
Μπορεί να δεχθείτε ή να προκαλέσετε την ζήλια και τον ανταγωνισμό.
Αποφύγετε να είστε πολύ απαιτητικοί και μην επιτρέπετε στην ανασφάλειά σας να σας οδηγεί σε αποφάσεις. Επιδιώξτε, αντίθετα, την σιγουριά της οικογένειας, ή αν είστε μόνοι, προσκαλέστε φίλους στο σπίτι, χαρείτε την συντροφιά τους και περάστε όμορφα αυτές τις μέρες, καθώς θα πρέπει να χαίρεστε με τα θετικά που διαθέτετε.
Θα διαπιστώσετε πως κοντά σε αγαπημένους ανθρώπους, είστε περισσότερο δημιουργικοί και αποδοτικοί, θα εισπράξετε τα θετικά μίας συνεργασίας και θα προσαρμοστείτε στον νέο αυτό κύκλο της Σελήνης, με θετικές προοπτικές.
Στην εργασία σας, αρέσει το έργο σας, εκτιμάστε αλλά και γοητεύετε. Προσέχετε όμως να μην δώσετε δικαίωμα για σχόλια γύρω από την προσωπική σας ζωή.

Δίδυμοι

Για σας η περίοδος αυτή θα είναι λίγο κουραστική για την καθημερινότητά σας. Δέχεστε πιθανότατα πολλές πιέσεις, υποχρεώσεις, εργασίες ή δεσμεύσεις.
Μέσα στον χώρο αυτό θα υπάρξουν ανταγωνισμοί που θα σας ταλαιπωρήσουν. Ενδέχεται εσείς να έχετε θέσει ψηλά τον πήχη, αλλά και να μην υπολογίσατε σωστά τις ανάγκες σας.
Καθώς είναι δυνατόν να προκληθούν δυσφορίες από και προς εσάς, αφήστε λίγο τα παράπονα κατά μέρος.
Αντίθετα, συναντηθείτε και συναναστραφείτε ευχάριστα και δημιουργικά άτομα, ικανά να βλέπουν την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.
Σίγουρα να περιμένετε καλύτερη περίοδο, πολλά αλλάζουν για σας, η Αφροδίτη είναι σε θετική γωνία προς το ζώδιό σας και σε λίγο ο Άρης θα βοηθήσει να κατακτήσετε ό,τι ποθείτε πιο πολύ.
Μία σοβαρή σχέση επίσης, θα σας δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον για να ηρεμείτε και να λειτουργήσετε συγκροτημένα και υπεύθυνα.

Καρκίνος

Για σας, αν και η Σελήνη είναι στην πιο αδύναμη θέση, οι μέρες μπορούν να κυλήσουν ευχάριστα μέσα από τις πολλές ανακατατάξεις.
Επομένως, προσπαθήστε να χαρείτε με το ταίρι σας, αν είστε δεσμευμένοι, τρυφερές στιγμές και μάλιστα στιγμές με πάθος και ζεστασιά.
Θα έχετε όμορφες συναντήσεις, ή αν είστε χωρίς σύντροφο, θα έχετε κατακτήσεις και ενδεχομένως θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μία νέα σχέση. Υπάρχει ενδιαφέρον, αρκεί να ξεπεράσετε αναστολές και ενδοιασμούς σας.
Οι στόχοι θέλουν διεκδίκηση και θα ήταν σημαντικό να κάνετε το καλύτερο δυνατόν, μεθοδικά, όπως εσείς γνωρίζετε, για να αισθανθείτε ξανά ασφάλεια και σιγουριά.
Προσοχή θα χρειαστείτε στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον. Προσπαθώντας να ισορροπήσετε ανάμεσα στις διαφορετικές απόψεις που επικρατούν, θα διαπιστώσετε πως κάθε πλευρά δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη. Τότε μπορεί να σας επιρρίψουν ευθύνες. Διατηρείτε αποστάσεις ασφαλείας, αν είναι δυνατόν.

Λέων

Ευκαιρίες και οργανωμένη δράση, θετικές προοπτικές και καλό προγραμματισμό, απαιτεί αυτή η περίοδος. Επωφεληθείτε δίχως να χάνετε πλέον χρόνο.
Σίγουρα η σύνοδος των πλανητών στον Σκορπιό και η Νέα Σελήνη εκεί, δεν σας διευκολύνουν ιδιαίτερα, προκαλούν όμως να αναλάβετε δράση. Τα οικογενειακά θέματα προέχουν, αλλά είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να μην λύσετε οικογενειακές διαφορές τώρα.
Αυτές οι μέρες σας δημιουργούν πνιγηρή ατμόσφαιρα στο σπίτι, ίσως ένα πρόβλημα και φοβίες ή εμμονές να δυσκολεύουν τις σχέσεις σας εκεί. Επιδιώξτε να ξεπεράσετε την περίοδο με εναλλαγές, ίσως ένα μικρό ταξίδι, ή πολλές εξόδους που θα επιτρέψουν να αποφορτιστεί το δύσκολο κλίμα.
Εκείνο που σας ενδιαφέρει ως θετική εικόνα, είναι η προοπτική να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Θα ανταλλάξετε ιδέες και θα αισθανθείτε πως είστε με αξιόλογους φίλους, ικανούς να σας ηρεμήσουν, να σας ενθαρρύνουν και να σας προσφέρουν αξιόπιστες συμβουλές.
Επομένως, η κοινωνικοποίησή σας είναι απαραίτητη.

Παρθένος

Με την Νέα Σελήνη να σας στηρίζει σε μεγάλο βαθμό, δεν είστε από τα άτομα που ταλαιπωρείστε ιδιαίτερα.
Αντίθετα, η θετική επιρροή του Δία και η ανάγκη για μία ανάπτυξη ιδεών, σας ωθεί να ερευνήσετε περισσότερο τα σχέδιά σας για το μέλλον. Κάνετε μία ουσιαστική αρχή, θέτοντας γερές βάσεις, αλλάξτε λίγο νοοτροπία ή άποψη και ανακαλύψτε με την βοήθεια ατόμων που γνωρίζουν πτυχές που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σας να προχωρήσουν πιο σωστά.
Η επικοινωνία με άτομα του περιβάλλοντός σας, μπορεί να προκαλέσει ένα ερωτικό ενδιαφέρον και θα ήταν καλό να σκεφθείτε λίγο πιο σοβαρά το θέμα της δέσμευσης, αν είστε μόνοι.
Η αναζήτηση για να τολμήσετε ένα στόχο, κρίνεται αυτή την περίοδο, μαζί με το κόστος, το όφελος ή την απώλεια. Επειδή θα θελήσετε να έχετε μία γερή βάση πριν προχωρήσετε, επιδιώξτε να ισορροπήσετε τα έσοδά σας και να έχετε μία υγιή διαχείρισή τους, προκειμένου να μην μείνετε μετέωροι.

lilian

Ζυγός

Είστε σε μία θετική περίοδο με την στήριξη της Αφροδίτης και αργότερα του Άρη αυτές τις μέρες.
Τολμήστε και οργανώστε τους στόχους σας. Κάνετε μία μεθοδική και δημιουργική παρουσία σε ένα κοινωνικό χώρο και προσπαθήστε να στηρίξετε απόψεις και ιδέες που θα αρέσουν.
Οι φίλοι θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας. Μαζί σας θα θελήσουν να κάνουν ένα σημαντικό έργο και αν συμμετέχετε στα «κοινά» ή σε ένα συλλογικό έργο, θα είστε πολύ κοντά στην αναγνώριση του ταλέντου σας και την ξεχωριστής σας συμβολής. Χαρείτε την επιτυχία και την επιβράβευση.
Η Νέα Σελήνη σας προκαλεί να σκεφθείτε πρακτικά και ίσως φοβίζει λίγο για τα οικονομικά σας. Δεν είναι καλή περίοδος για έξοδα ή επενδύσεις δίχως πρόγραμμα. Προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεκριμένοι και δίχως μεγάλες απαιτήσεις. Όλα χρειάζονται υπομονή, μελέτη και σύνεση.

Σκορπιός

Με την τριπλή σύνοδο στο ζώδιό σας αυτές τις μέρες, έχετε την τιμητική σας.
Ωστόσο, μπορεί να μη έχετε τρόπο να δείξετε τις ανάγκες σας και να φανείτε λίγο πομπώδεις ή εγωιστές προς τους άλλους. Μπορεί να ζητάνε πολλά από εσάς, αλλά από την άλλη πλευρά, είστε αρκετά συγκεντρωτικοί, ενδεχομένως από ανασφάλεια.
Η ικανότητά σας να διεισδύετε σε όλα, σας κάνει αρκετά επίμονους και κουραστικούς στο περιβάλλον. Περιμένετε λίγο να αποδειχτεί πού έχετε δίκιο. Διαφορετικά θα φανείτε ατομοκεντρικοί και ίσως απομακρύνετε νέες ευκαιρίες από τη ζωή σας.
Σίγουρα όμως, μπορείτε να αισθανθείτε καλύτερα τι ζητάτε και να κερδίσετε εντυπώσεις!
Ζήλια και πάθη είτε είναι δίχως δυνατό έλεγχο, είτε σας κουράζουν. Χαλαρώστε και ισορροπήστε, έχοντας πάντα κατά νου, πως όλα στην ζωή είναι γεμάτα εναλλαγές, απώλειες και κέρδη έρχονται διαρκώς στην πορεία μας.
Αλλά εσείς γνωρίζετε πώς να κάνετε μία νέα αρχή. Η Νέα Σελήνη, σας το προσφέρει σαν ευκαιρία. Θεραπεύστε αδυναμίες του χθες, προχωρήστε στο αύριο!

Τοξότης

Θα είστε σε μία καλή περίοδο ανάπτυξης σε θέματα οργάνωσης και δημιουργίας. Καθώς όμως υπάρχουν εσωτερικές ανησυχίες και ανασφάλειες, δεν είστε σε θέση να καλλιεργήσετε όλες τις ευκαιρίες.
Εκ των υστέρων θα κατανοήσετε πολλά από τα θετικά των ημερών.
Ηρεμήστε, αποφύγετε να επηρεάζεστε από άτομα με φοβίες και να επιφορτίζεστε με αυτές.
Αντίθετα, αν έχετε μία κρυφή σχέση, θα περάσετε πολύ όμορφα αυτό το διάστημα.
Αν όχι, τότε ας προσέχετε λίγο κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις, επειδή υπάρχει κάποιος που μπορεί να κρύβει ένα ιδιαίτερο και μάλιστα ερωτικό ενδιαφέρον για σας, αλλά αντιδρά με ζήλια. Είναι καλή περίοδος να αναζητήσετε βαθύτερες ανάγκες σας και να τις αποδεχθείτε.
Αν έχετε μία κρυφή σχέση, αυτή την εποχή μπορείτε να την χαρείτε, προσπαθώντας όμως να μην προκαλέσετε την τύχη σας. Δεν είναι όλα τόσο απλά και ανέμελα. Το μυστικό σας μπορεί να προδοθεί.
Αν σας ενδιαφέρει ένα μακρινό ταξίδι, ήρθε η ώρα για να κάνετε τις επαφές που θα σας δώσουν τις πιο σημαντικές πληροφορίες.

Αιγόκερως

Για σας η περίοδος αυτή είναι μία θετική στιγμή για νέες γνωριμίες και νέο κύκλο κοινωνικό. Από τα άτομα που θα σας περιβάλλουν, κάποιοι θα σας εντυπωσιάσουν και μπορεί να σας δώσουν ιδέες και οράματα, αλλά θα υπάρχουν και άτομα να σας ζηλεύουν και αργότερα να σας ανταγωνίζονται για τον μαγνητισμό που εκπέμπετε μπροστά σε ένα κοινό.
Αποφύγετε να παρασύρεστε από τα πειστικά λόγια και διατηρήστε τις δικές σας απόψεις. Μελετήστε τα δεδομένα με προσοχή.
Οι γνώσεις σας θα σας βοηθήσουν για να ξεπεράσετε τις αδυναμίες της εποχής και θα κάνετε κινήσεις επαγγελματικές πολύ καλύτερες από άλλους. Εμπιστευθείτε τες.
Μέσα σε ένα περιβάλλον φιλικό ή ομαδικό, θα είστε ένα άτομο που θα ξεχωρίζει για το πάθος και το πείσμα, προκειμένου να προοδεύσετε. Καθώς δεν σας ταιριάζει συχνά η ομαδική δουλειά, θα είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιους θα ελέγξετε με την παρουσία σας.
Θα δυσκολευτείτε στο δέλεαρ ενός ατόμου που σας μαγνητίζει.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη φέρνει αλλαγές στην κοινωνική σας θέση. Ίσως ένα νέο πρόγραμμα για σας, αλλά και μία ανατροπή. Επειδή υπάρχουν άτομα που εποφθαλμιούν, ας είστε περισσότερο συγκροτημένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο σας. Μην κάνετε αλλαγές δίχως σκέψη.
Θωρακιστείτε από τον αθέμιτο ανταγωνισμό και μην απαντάτε εύκολα στις προκλήσεις. Εσείς μπορείτε να αποφασίσετε πότε θα γίνει η αλλαγή μέσα από τις προτάσεις που γίνονται στη δουλειά σας.
Αλλά και μέσα από την δύναμη της μεταμόρφωσης, όπως και μέσα από την επιθυμία για επιβολή των ιδεών και της παρουσίας σας, ασκείτε μία γοητεία και μαγνητίζετε. Χαρείτε την δύναμη, δίχως εμμονή και προσκόλληση σ’ αυτή.
Η Αφροδίτη και ο Άρης σύντομα, στηρίζουν τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, υπόσχονται μία σοβαρή γνωριμία που θα σας ωφελήσει αυτή την εποχή. Προσπαθήστε να είστε καλά μαζί του, γιατί θα είναι η λύση σε πολλά προβλήματά σας. Καθορίστε τις συνεργασίες και χαρείτε τες!

Ιχθείς

Για σας, η σύνοδος των πλανητών στον Σκορπιό είναι επωφελής σε μεγάλο βαθμό. Μία σειρά από θέματα πρέπει να ξεπεραστούν, να τακτοποιηθούν και σας ανοίγονται ευκαιρίες. Κάνετε μία νέα αρχή, τολμήστε να προχωρήσετε σε νέους ορίζοντες, είτε γνώσης, είτε εργασίας. Σίγουρα υπάρχει ακόμη ανασφάλεια, αλλά μπορείτε να απαιτήσετε καλύτερες συνθήκες.
Καθορίστε το εύρος των χρεών σας και ρυθμίστε κάποια από αυτά. Θα έχετε την δυνατότητα, επομένως μην χάνετε χρόνο. Ένα άτομο ικανό να το σέβεστε και να το αποδέχεστε, θα σας δώσει συμβουλές για να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση, αντοχή και να κάνετε καθοριστικά βήματα μαζί του.
Προχωρήστε δυναμικά, αλλά και με πάθος για ένα ξεκίνημα που σας περιμένει! Η γνώση και η εκπαίδευση στον τομέα σας, είναι επένδυση, θα σας προσφέρει αυτοπεποίθηση και θα σας κάνει να αισθανθείτε πως έχετε βάσεις. Αν είχατε κάποιες απώλειες, ας γνωρίζετε πως πολλά θα αλλάξουν, όσο εσείς επιδιώκετε να ψάξετε για νέες ευκαιρίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;