Πανεπιστήμιο Κρήτης - Ρέθυμνο: Στη λύση της μετεγγραφής οδηγούνται πολλοί φοιτητές
Δείτε το βίντεο απόσπασμα!

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για περισσότερα νέα του Πανεπιστημίου και φυσικά κάντε LIKE στην σελίδα «Φοιτητές Πανεπιστημίου Κρήτης» στο Facebook.

Φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Κρήτης που μίλησαν στη «Ν.Τ.» μοιράζονται μαζί μας τις αγωνίες που έχουν μέχρι να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους.

Ειδικότερα, σοβαρό αντίκτυπο στις σπουδές πολλών φοιτητών που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειες τους εξακολουθεί να προκαλεί η οικονομική ύφεση των τελευταίων ετών.

Ο Νίκος Λεπαινός από την Αιτωλοακαρνανία που μίλησε στην κάμερα της «Ν.Τ.» φοιτά στο πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου. Όπως δήλωσε, όταν πάτησε το πόδι του στην πόλη, σκέφτηκε σοβαρά να υποβάλλει αίτηση μετεγγραφής για να βρεθεί πιο κοντά στην οικογένειά του.

Διάβασε επίσης:

 

Στην ίδια μοίρα βρέθηκε πριν λίγα χρόνια και η Μαρκαίτη Στασινού από την Αθήνα που φοιτά στο τμήμα ψυχολογίας του πανεπιστήμιου Κρήτης. Όπως μας είπε με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών της υπέβαλλε δύο φορές αίτηση μετεγγραφής για να επιστρέψει στην πρωτεύουσα.

Ένα από τα αιτήματα των φοιτητών, που αυτές τις ημέρες έχουν βάλει λουκέτο στην πανεπιστημιούπολη Γάλλου στο Ρέθυμνο, είναι η δωρεάν στέγαση, σίτιση και μεταφορά. Παράγοντες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στον τομέα των μετεγγραφών.

Οι αιτήσεις για μετεγγραφές φοιτητών μόλις ξεκίνησαν, ενώ φέτος τα κριτήρια είναι πολλαπλά, δυσκολεύοντας πολύ περισσότερο τους φοιτητές.

Πληροφορίες από ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;