Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: Συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα Κινεζικά Πανεπιστήμια!

etsi-goustarw

Συμφωνία Επιστημονικής Συνεργασίας με το μεγαλύτερο οικονομικό Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Κίνας «Shanghai Finance University» υπέγραψε ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Περικλής Μήτκας.

Η Συμφωνία προβλέπει την ενίσχυση της ακαδημαϊκής, εκπαιδευτικής και ερευνητικής συνεργασίαςμεταξύ των δύο Ιδρυμάτων, καθώς και των ανταλλαγών μελών ΔΕΠ και φοιτητών, σε τμήματα που είναι κοινά στα δύο ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα,Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015, στην Πρυτανεία του ΑΠΘ, επικεφαλής της αντιπροσωπείας του «ShanghaiFinanceUniversity», ήταν η Αντιπρόεδρος, Καθηγήτρια ChenJingying, που συνοδευόταν από τον Κοσμήτορα της Σχολής Διεθνών Σχέσεων, Καθηγητή FangShoujiang και την Αντιπρόεδρο του ερευνητικού κέντρου «ShanghaiSci-Tech & ResearchCentre», Καθηγήτρια ChenWenjun. Εκ μέρους του ΑΠΘ συμμετείχαν επίσης η Αναπληρώτρια Πρύτανη Ανθρώπινων Πόρων, Καθηγήτρια Παρασκευή Πατάκα και ο Αναπληρωτής Πρύτανη Οικονομικών, Αν. Καθηγητής Νικόλαος Βαρσακέλης.

Το «ShanghaiFinanceUniversity» είναι δημόσιο ακαδημαϊκό ίδρυμα με ειδίκευση στους τομείς των οικονομικών, των χρηματοοικονομικών, της νομικής και της διοίκησης επιχειρήσεων. Στη φετινή κατάταξη κινεζικών Πανεπιστημίων κατέλαβε την 73 θέση ανάμεσα σε 2.000 Πανεπιστήμια. Η Συμφωνία με το «Shanghai Finance University» είναι η δέκατη κατά σειρά που συνάπτει το ΑΠΘ με Πανεπιστήμια της Κίνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;