Ελληνοαμερικανική Ένωση: Online Σεμινάριο “Social Media και Πολιτιστική Διαχείριση”

8468788107_6a1b3ae1ea_o

Ανταποκρινόμενη στο μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού, η Ελληνοαμερικανική Ένωση προχωρά στην δημιουργία νέου τμήματος για το εξ αποστάσεως πρόγραμμα Social Media και Πολιτιστική Διαχείριση. Το σεμινάριο που συντονίζει η Λήδα Τσενέ, ξεκινά στις 9 Νοεμβρίου 2015 και διαρκεί έως τις 15 Δεκεμβρίου 2015.

Τα online πολιτιστικά σεμινάρια της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης παρέχουν τη δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους από όλη την Ελλάδα να εξοικειωθούν μέσω του υπολογιστή τους σε ζητήματα πολιτισμού, social media και μουσειολογίας.

Τα κοινωνικά μέσα και κοινωνικά δίκτυα έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή και στη χώρα μας, ενώ ο αριθμός των ενεργών χρηστών αυξάνεται συνεχώς με γοργούς ρυθμούς. Η επίδρασή τους στην αγορά, στις επιχειρήσεις, σε ολοένα και περισσότερους τομείς και στην κοινωνία γενικότερα είναι ορατή καθημερινά. Από αυτή δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος και ο χώρος του πολιτισμού και των τεχνών. Το σεμινάριο “Social Media και Πολιτιστική Διαχείριση” αποτελεί εισαγωγή στο ρόλο των κοινωνικών μέσων και των κοινωνικών δικτύων στο πεδίο της πολιτιστικής διαχείρισης. Στόχος είναι να εξετάσει τις νέες δεξιότητες που πρέπει να αναπτύξουν οι επαγγελματίες του πολιτισμού, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις της νέας ψηφιακής και κυρίως διασυνδεδεμένης εποχής.

 

Γενικές πληροφορίες

Με την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των θεματικών ενοτήτων, οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από την Ελληνοαμερικανική Ένωση. Τα online σεμινάρια δεν απαιτούν υποχρεωτική παρακολούθηση παραδόσεων και προσφέρουν τη δυνατότητα προγραμματισμού του προσωπικού χρόνου απασχόλησης των συμμετεχόντων. Για την παρακολούθηση των σεμιναρίων δεν απαιτείται εξειδικευμένη γνώση υπολογιστών παρά μόνο βασικές γνώσεις πλοήγησης στο διαδίκτυο (internet) και χρήσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Απαιτείται καλή γνώση Αγγλικών για την ανάγνωση μέρους της βιβλιογραφίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
87'
4 - 2
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
84'
1 - 3
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;