Eleanna Katsira Fashion Αccessories: H συλλογή για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2015-2016!
Η σχεδιάστρια χειροποίητων κοσμημάτων και δερμάτινων αξεσουάρ, Ελεάννα Κατσίρα, παρουσιάζει τη συλλογή της για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2015-2016! Δες εδώ όλες τις info και τις photos!

Η σχεδιάστρια χειροποίητων κοσμημάτων και δερμάτινων αξεσουάρ, Ελεάννα Κατσίρα, παρουσιάζει τη συλλογή της για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2015-2016!

Στο εργαστήρι της Ελεάννας Κατσίρα τα μόνα μηχανήματα που διακρίνει κανείς είναι τα… χέρια της, καθώς κάθε σχέδιο είναι μια μοναδική δημιουργία και κάθε κομμάτι φιλοτεχνείται σχεδόν εξ ολοκλήρου στο χέρι (τεχνική ραψίματος χειρός), ενώ η ίδια το θεωρεί περίπου ως… παιδί της, ως μια έκφραση προσωπικής δημιουργίας. Τα υπόλοιπα «εργαλεία» της είναι το όραμα, η φαντασία και το πάθος για τη σύγχρονη μόδα.

Η συλλογή με χειροποίητα κοσμήματα και τσάντες Eleanna Katsira Fashion Αccessories απευθύνεται στη σύγχρονη, δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα, που δεν ενδιαφέρεται ν’ ακολουθεί τυφλά τις τάσεις της μόδας, αλλά τολμά ν’ ανοίγει δικούς της δρόμους. Η Ελεάννα έχει πάντα στο μυαλό της τη γυναίκα με ιδιαίτερο στιλ, που δε διστάζει να φορέσει μοναδικά statement κομμάτια, για να μαγνητίσει τα βλέμματα.

Οι χειροποίητες τσάντες της για φέτος το χειμώνα είναι από υψηλής ποιότητας δέρματα πολλά από αυτά με  used ύφος και ο χαρακτηρισμός που τους ταιριάζει είναι boho chic, έχουν απλές αλλά εντυπωσιακές γραμμές, στολισμένα με κρόσσια και φούντες  και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Η ραφή τους είναι προσεγμένη στην κάθε λεπτομέρεια, με αυστηρή επίβλεψη και όλα τα κομμάτια είναι limited edition, με σκοπό τη διασφάλιση της μοναδικότητας και της πρωτοτυπίας.

Όσον αφορά στη συλλογή με τα κοσμήματα, η σχεδιάστρια για φέτος το χειμώνα παρουσιάζει 3 σειρές από χειροποίητα αξεσουάρ με εναλλακτικά υλικά όπως δέρμα, βελούδο και μέταλλα.

Dark Collection: Πολυτελής σειρά με σφυρήλατο μέταλλο σε χρυσαφί και ασημί τόνους και laser cut δέρμα. Η σειρά έχει ονόματα της απόχρωσης σε διάφορες γλώσσες.

Dentro Collection: Mίνιμαλ σειρά με μεταλλικά στοιχεία που απεικονίζει τα μέρη ενός δέντρου.

Byzantium Collection: H επιτομή της πολυτέλειας. Το κύριο υλικό αυτής της σειράς είναι το βελούδο σε κόκκινο, αυτοκρατορικό πράσινο και μαύρο σε συνδυασμό με χρυσαφί μεταλλικά στοιχεία. Η σειρά «δανείζεται» ονόματα από τις αυτοκράτειρες του Βυζαντίου.

Με συνεργασίες στα καλύτερα καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σπέτσες, Mύκονο, Κρήτη, Σαντορίνη, Πάρος, Κέρκυρα αλλά και στο εξωτερικό, καθώς και σε επιλεγμένα on-line shops όπως το Pret-a-beaute.com, Fashionnoise, Handmademydays κ.α. ή μέσω της δικού της eshop:

https://www.etsy.com/shop/EleannaKatsira?ref=pr_shop_more

Καθώς και με διακρίσεις για design στο εξωτερικό (Τop 3 and 5 designs at Hong Kong / May 2014) σε κόσμημα και σανδάλια http://www.buymedesign.com/blog/spot-design-award-2014-bed-designers/,

Η Ελεάννα φιλοδοξεί να επεκταθεί σε όλες τις ηπείρους, με εφόδιο το πείσμα της, την ικανότητά της να πειραματίζεται, αλλά και το ταλέντο των χεριών της. Με ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα, αναζητά διαρκώς νέες προκλήσεις και ιδέες που θα εκπλήξουν τον κόσμο της Μόδας με την πρωτοτυπία και τη μοναδική αισθητική των αξεσουάρ της και θα μεταφέρουν στις γυναίκες που τις επιλέγουν όλη την ενέργεια και την αγάπη που βάζει όταν δημιουργεί.

Δες εδώ photos από τη συλλογή:

[Δελτίο Τύπου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;