Εβδομαδιαίες προβλέψεις 5 ως 12 Οκτωβρίου: απατηλές εικόνες!
Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και ο Άρης στην Παρθένο έρχεται σε αντίθεση ακριβείας προς τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, προσδίδοντας απατηλές εικόνες, παρεξηγήσεις,

Zwdia

Από Λίλιαν Σίμου

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και  ο Άρης στην Παρθένο έρχεται σε αντίθεση ακριβείας προς τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, προσδίδοντας απατηλές εικόνες, παρεξηγήσεις, αδυναμία συγκέντρωσης, τάξης, ασφάλειας, μεθοδικότητας.

Ο Άρης στην Παρθένο όπως έχουμε αναφέρει στο σχετικό άρθρο, αποκτά πρακτικό πνεύμα, εμμονή στη λεπτομέρεια, συστηματική εργασία, έντονη παραγωγικότητα, και κατά συνέπεια, ανταγωνιστικότητα, άγχος, διαπληκτισμούς, έμφαση σε λεπτές πτυχές για κάθε σημαντικό μας θέμα.

Σηματοδοτεί την αγωνία της επιβίωσης, μέσα από μία δράση που θα είναι διαρκώς περισσότερο αγχωτική και μπορεί να φθάσει στην υποχόνδρια επιμονή.

Είναι κατάλληλη θέση για να περιγράψει μία δραστηριότητα που κινείται στα πλαίσια της ακρίβειας, της συνέπειας, της σχολαστικής προσοχής, της οργάνωσης και της μεθοδικότητας.

Η αβεβαιότητα – όμως –  για την σωστή ή μη, αξιοποίηση των προσόντων είναι διαρκής

Είναι σημαντικό να ξεπεράσουμε τις αναστολές και να έχουμε ευθύτητα στις σχέσεις.

Όμως το έργο του δυσκολεύει από την αντίθεση προς τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, καθώς δέχεται ένα κύμα αμφιβολίας, ασάφειας και αισθάνεται πως η προσπάθεια οδηγεί σε ομιχλώδη μονοπάτια.

Τα μεταβαλλόμενα συναισθήματα, μπορεί να προκαλέσουν ευάλωτες συγκινήσεις και να είμαστε ευεπηρέαστοι από αυτές, επομένως να μας χειραγωγούν πιο εύκολα.

Ιδέες και ιδανικά, κυρίως μέσα από την ανθρώπινη προσφορά και θυσία, αναπτύσσονται  αλλά ίσως χρησιμοποιηθούν λανθασμένα. Αλλά μπορεί να κρύβουν και απάτες, όταν οι ιδέες αυτές προβάλλονται από άτομα ιδιοτελή.

Ας αποφύγουμε να έρθουμε σε ρήξη για ιδεολογικούς λόγους.

Ας έχουμε κατά νου πως ο κυβερνήτης του Άρη, ο Ερμής, κινείται σε ανάδρομη φορά ως και τις 9 του μήνα, επομένως συμβάλλει στην αβεβαιότητα και στην δυσκολία διάκρισης για μία σωστή απόφαση.

Τα βασικά χαρακτηριστικά είναι:

-Αβεβαιότητα,

-Ευσυγκινησία

-Βιαστικές παρορμητικές αποφάσεις

-Ρήξη με οικεία πρόσωπα

-Παρεξηγήσεις

-Ιδιοτελείς κινήσεις

-Πλάνες

-Διαφωνίες για θρησκευτικά ή πολιτικά ιδεώδη

-Ατυχήματα σε νερό

-Υπόγεια συμπεριφορά στα επαγγελματικά

-Προδοσία

-Απόρριψη

-Εξαπάτηση

-Καλλιτεχνική έφεση

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

 

Ανήκετε στα ζώδια του έρωτα και της φωτιάς, αυτή η περίοδος δεν φαίνεται να είναι πολύ συγγενική με τα χαρακτηριστικά σας, καθώς λειτουργείτε με τρόπο περισσότερο ονειρικό.

Σας επιβάλλει επίσης να χαμηλώσετε τους τόνους και να είστε περισσότερο ευαίσθητοι στον πόνο των άλλων. Να ασχοληθείτε με όσους έχουν ανασφάλεια και αισθάνονται αδύναμοι.

Αυτό σημαίνει πως φεύγει η προσοχή σας από το «εγώ» και πάει στην ανάγκη κάποιου άλλου.

Η ανιδιοτέλεια θα είναι βασικό σας προσόν, θα σας βοηθήσει εσωτερικά και θα σας κάνει περισσότερο αγαπητούς στο μέλλον.

Αν έχετε στην προσωπική σας ζωή κάποιο συναισθηματικό πρόβλημα, θα είστε στην κατάλληλη περίοδο προκειμένου να το κατανοήσετε και να το θεραπεύσετε.

Η υλική ανασφάλεια μπορεί να σας φέρει όμως σε σύγχυση και να επιδιώξετε να προβάλλετε την ανάγκη για μία σταθερότητα που προς το παρόν δεν είναι εφικτή οικονομικά. Αποφύγετε τις διενέξεις στον χώρο εργασίας, καθώς υπάρχει μία ίντριγκα.

 

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

 

Σε δυναμική όψη το ζώδιό σας ο Άρης, δημιουργεί πολλές προκλήσεις και σας παρακινεί σε δράση.

Λόγω της αντίθεσης προς τον Ποσειδώνα, θα είστε περισσότερο ασαφείς ή ρομαντικοί.

Σίγουρα σας οδηγεί σε ονειρικές εμπειρίες με το μόνιμο ταίρι σας και έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε για λίγο από το άγχος.

Αν ήδη υπάρχει ένα άτομο πλάι σας κατάλληλο για σοβαρή σχέση, τότε θα μπορείτε να είστε πολύ καλά κοντά του, θα βρείτε λύσεις σε προσωπικά προβλήματα, όπως και σε προβλήματα ή αδυναμίες της σχέσης.

Αν δεν είναι όμως κατάλληλο, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, αγωνία, αποπροσανατολισμό και να σας κάνει ευάλωτους.

Επιδιώξτε να είστε πιο ευπροσάρμοστοι, αλλά αναπτύξτε παράλληλα την ευθυκρισία δίχως επιθετικότητα.

Έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και κρίνετε με προσοχή τις κινήσεις των άλλων.

Σε περιπτώσεις που υπάρχει συνεργάτης, αποφύγετε άμεσα τις δεσμεύσεις σε ό,τι φαίνεται πως σας προβάλει ωραίο και ευοίωνο.

 

 

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

 

Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, Ερμή, σε ανάδρομη κίνηση, καλό θα ήταν να κινηθείτε ως τις 9 Σεπτεμβρίου προσεκτικά.

Ο Άρης σε ζώδιο του Ερμή, αλλά αρκετά διαφορετική σε ποιότητα από το στοιχείο του ζωδίου σας, προκαλεί και καλείστε να εγκλιματιστείτε σε ένα περιβάλλον περισσότερο ευαίσθητο και δεκτικό σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας ανάγκες, συναισθηματικά και υλικά.

Η καθημερινότητά σας είναι περισσότερο ευάλωτη και θα επηρεάζεστε έντονα από τους οικείους σας.

Αποφύγετε ανθρώπους που έχουν αρνητικά συναισθήματα γιατί θα σας δημιουργούν θλίψη και θα εμποδίζουν την απόδοσή σας στις υποχρεώσεις σας.

Επίσης, είναι δυνατόν να είστε αρκετά ανήσυχοι με όσους έχουν αδυναμίες και χρειάζονται την βοήθειά σας. Μπορεί να αφήνετε κατά μέρος τις προσωπικές σας υποχρεώσεις και να ασχολείστε μαζί τους.

Η στήριξη των ανθρώπων που υποφέρουν μπορεί να γίνει τρόπος ζωής, αλλά προσέχετε γιατί ενδέχεται να παρασυρθείτε σε άσκοπες θυσίες ή να χειραγωγηθείτε από  κάποιους που θα βασιστούν στην ευαισθησία και την συμπόνια σας.

 

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

 

Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και τον Άρη στην Παρθένο, δέχεστε μία θετική επιρροή αυτό το διάστημα. Θα μπορείτε να βιώσετε τρυφερά συναισθήματα και να ζήσετε με το ταίρι σας ρομαντικές στιγμές. Ίσως μάλιστα μάθετε να ισορροπείτε τις απαιτήσεις προς και από τον σύντροφό σας.

Αν έχετε την ευχέρεια, επιδιώξτε ένα ρομαντικό δείπνο ή κάποιες στιγμές που θα σας απομακρύνουν από τις αγωνίες της καθημερινότητας.

Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή η περίοδος θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν σύντροφο όπως τον ονειρεύεστε. Θα είστε δοτικοί και προσιτοί, θα έλκετε και μπορείτε να συναντήσετε κατά πάσα πιθανότητα ένα άτομο που θα σας ταιριάζει.

Αν είστε καλλιτέχνες, το έργο σας θα έχει έμπνευση και αρκετή φαντασία και θα αποδώσει.

Προσοχή όμως θα χρειαστεί, στις υποσχέσεις αγάπης που μπορεί να περιέχουν αρκετή προσδοκία, δίχως ρεαλισμό.

Σε ένα ταξίδι, η εύνοια δεν είναι όπως την περιμένετε.

 

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

 

Με την Αφροδίτη να είναι στο ζώδιό σας, θα ήταν καλό να αισθανθείτε το άγγιγμα της αγάπης.

Όμως η δύσκολη όψη του Ποσειδώνα, αναιρεί τη μεγάλη αισιοδοξία σας. Γιατί ενδέχεται να παρασυρθείτε σε μία αναζήτηση του ανέφικτου στόχου, είτε προς τους αγαπημένους και οικείους σας, είτε προς ένα όφελος που έχει να κάνει κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια.

Ενδέχεται να εξιδανικεύσετε άτομα που θεωρήσατε αξιόπιστα και υπεύθυνα και τελικά οι υποσχέσεις που δόθηκαν ή ελπίδες που επενδύσατε θα φανούν υπερφίαλες.

Προσδιορίστε το μέλλον με ιδέες και οραματισμούς, σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις, αλλά περιμένετε λίγες μέρες έως ότου καταλήξετε κάπου. Μετά τις 9 του μήνα θα είναι βρεθεί η λύση ή η έμπνευση.

Κάποιος που θεωρήσατε πολύτιμο στη ζωή και ικανό να σας στηρίξει, αποδεικνύεται πως διαφέρει κατά πολύ και αισθάνεστε μία διάψευση. Είναι απαραίτητο να προσγειωθείτε ακόμη κι αυτό θεωρείτε ως προδοσία.

Προσοχή στην διαχείριση του εισοδήματός σας.

 

 

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

 

Η αντίθεση του Άρη στο ζώδιό σας προς τον Ποσειδώνα, θα σας προσφέρει αυτή την εποχή ρομαντικές στιγμές,  ανάγκη για κατάκτηση ερωτική και θα γίνετε περισσότερο ευαίσθητοι.

Περισσότερο ενεργητικοί, μπορείτε να επωφεληθείτε από την επικοινωνία με όσους είναι σε άμεση συναναστροφή μαζί σας. Στις επαγγελματικές συνεργασίες, ας προσέχετε για παραπλανητικές υποσχέσεις ή δεσμεύσεις, και αθέμιτο ανταγωνισμό.

Μικρές συναντήσεις, ραντεβού, έξοδοι, θα φέρουν χαρά και θα σας χαλαρώσουν από τον καθημερινό αγώνα της επικράτησης ή ανάδειξης. Δώστε χρόνο για ένα ευχάριστο ενδιαφέρον.

Στις συναντήσεις με άτομα που θα είναι ελκυστικά για τα δεδομένα σας, μπορεί να υπάρξει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον.

Επειδή θα σας ενθουσιάσει προφανώς και αρχικά θα φανεί κάτι το ιδανικό, περιμένετε να διαπιστώσετε αν όντως είναι όπως σας παρουσιάζονται οι καταστάσεις. Μπορείτε να χαρείτε δίχως να επενδύσετε άμεσα συναισθηματικά.

Θα είναι δύσκολο να διαχωρίσετε την αλήθεια από την ρομαντική ουτοπία και δεν αποκλείεται να φερθείτε με αφέλεια.

Ας είστε επιφυλακτικοί και αρκετά ψύχραιμοι, για να διακρίνετε αυτό που σας ταιριάζει.

 

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

 

Οι βαθύτερες αξίες σας αλλάζουν και ενδέχεται να γίνετε περισσότερο ονειροπόλοι. Μην αφεθείτε εντελώς όμως στις εντυπώσεις των ημερών.

Ακόμη κι αν ένα πρόσωπο σας φαίνεται ιδανικό για να το εμπιστευθείτε ή να αναπτύξετε στενές σχέσεις μαζί του, περιμένετε καλύτερα προς το τέλος της εβδομάδας, όπου χαλαρώνει η δύσκολη όψη και θα έχετε ικανότητα να κατανοείτε άμεσα τι αξίζει πραγματικά για σας.

Εξ άλλου τότε αλλάζει φορά και ο Ερμής, γίνεται ορθόδρομος και θα βοηθήσει στην αντίληψη πρακτικών θεμάτων.

Οι καθημερινές απαιτήσεις μπορεί να σας κάνουν να θέλετε να βρείτε έναν τρόπο εισοδήματος που θα περιέχει δημιουργική έμπνευση. Αν και οι συνθήκες δεν είναι πολύ ευοίωνες γενικά, θα είστε σε θέση να λειτουργήσετε με την λογική.

Αν έχετε κάποια εξειδίκευση, αυτή η περίοδος θα σας χρησιμεύσει και θα πρέπει να την αναδείξετε μετά τις 9 του μήνα.

Από τα τέλη της εβδομάδας και μετά, με ένα νέο σχέδιο να αναπτύσσεται,  όμως μη βιαστείτε να το θέσετε σε εφαρμογή. Εξετάστε τις πιθανότητες επιτυχίας.

 

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

 

Αν και θα είστε περισσότερο ευάλωτοι συναισθηματικά, θα γίνεστε συμπαθείς και μπορείτε να κερδίσετε με την παρουσία σας τους άλλους. Ενδέχεται να περιβάλλεστε από άτομα που θα σας θαυμάζουν, θα σας συμπαθούν και θα σας αγαπούν.

Μην είστε πολύ γενναιόδωροι όμως με όποιον σας πλησιάζει. Δεν γνωρίζετε να βάζετε όρια και δεν θα σας βοηθήσει μία ευαισθησία δίχως μέτρο.

Αν έχετε σχέση με την τέχνη, η περίοδος αυτή είναι πολύ ενδιαφέρουσα για τη δουλειά σας. Θα σας προσφέρει ευκαιρίες, θα προβληθείτε ή θα έχετε μία πρωτοβουλία σχετικά με το έργο σας, που θα αποφέρει οφέλη.

Σε προσωπικό επίπεδο όμως, ας είστε επιφυλακτικοί με τις εκδηλώσεις αγάπης από το περιβάλλον σας.

Προσοχή επίσης θα χρειαστεί στο ποτό ή το φαγητό, αφού κι εδώ δεν βάζετε πάντα τα όριά σας. Μία ένταση μπορεί να σας δημιουργήσει αγωνία ή ανασφάλεια για τους στόχους σας. Ας είστε σε εγρήγορση για να βρείτε άμεση λύση.

Ένα φιλικό σας πρόσωπο, θα φανεί ασαφές και ίσως υποψιαστείτε πως δεν είναι ειλικρινές.

 

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

 

Η πορεία των ημερών θα δείξει πως δεν είστε πολύ συνειδητοί στις συγκινήσεις που υπάρχουν στη ζωή σας. Εύκολα παρασύρεστε από όσα εσείς επιθυμείτε να ζήσετε και βλέπετε με τον δικό σας τρόπο τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Δεν αποκλείεται να ζήσετε ένα πλατωνικό ή ρομαντικό έρωτα και να παρασυρθείτε σε ένα πάθος που θα σας δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον.

Αν ήδη υπάρχει μία αξιόλογη σχέση στη ζωή σας, δώστε ένα ρομαντικό στυλ στην επικοινωνία σας για να λειτουργήσετε καλύτερα. Και μην ρισκάρετε για κάποια νέα σχέση που ίσως φαίνεται αρχική «ιδανική».

Ωστόσο, μην αναζητάτε στο ταίρι σας εκείνο που δεν μπορεί να σας δώσει. Γιατί με το φλογερό σας ταπεραμέντο, αργότερα θα απογοητευθείτε και θα καταλογίσετε άδικα ευθύνες.

Προσοχή σε ευαισθησίες υγείας, μολύνσεις ή εντερικό σύστημα.

Ας μην βιάζεστε να συμπαρασταθείτε σε όποιον φαίνεται πως έχει ανάγκη. Κρίνετε συγκεκριμένα και με την λογική, πού θα είστε πραγματικά χρήσιμοι. Τότε θα ωφεληθείτε.

 

 

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

 

Ο Άρης είναι σε θετική γωνία προς το ζώδιό σας. Λόγω του συνδυασμού της αντίθεσης προς τον Ποσειδώνα όμως, προσδίδει ανεμελιά ή αβεβαιότητα και μία άνεση που ταράζει την σταθερότητά σας.

Καλό θα ήταν να συναναστραφείτε αυτή την περίοδο άτομα που θα σας προσφέρουν  για λίγο την φυγή προς το όνειρο. Το έχετε ανάγκη γιατί συνήθως είστε πολύ γειωμένοι.

Οι απολαύσεις αυτή την εποχή, θα καταλάβετε πως δεν είναι απαραίτητα απολαύσεις απτές, αλλά πιο ονειρικές. Χρειάζεστε την διαφορετική οπτική.

Συναναστραφείτε άτομα που διαθέτουν λεπτή εσωτερική ποιότητα. Θα σας δείξουν νέους δρόμους. Δεν αποκλείεται ανάμεσα σ’ αυτούς να αισθανθείτε μία συγκίνηση που θα περιέχει και ερωτικά στοιχεία, αλλά δεν θα βασιστείτε μόνο σ’ αυτά.

Στην ουσία, άνθρωποι που ενδιαφέρονται για να συμπαρασταθούν στους άλλους, έχουν ιδανικά και διδάσκουν με τον τρόπο τους, είναι άνθρωποι που θα έχουν την επιθυμία να σας συμπαρασταθούν.

Θα γίνουν κατά κάποιο τρόπο θεραπευτές σας από ό,τι σας πονά και σας περιορίζει. Αλλά αποφύγετε τις συμφωνίες μαζί τους, αν ενδιαφέρονται για πρακτικά ζητήματα και κυρίως επαγγελματικές συμφωνίες.

 

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

 

Οι μέρες αυτές θα φέρνουν ιδιαίτερα ευμετάβλητη διάθεση στην ζωή σας. Αν και είστε συνήθως αρκετά κοντά στην λογική, ενδέχεται να περάσετε ανάμεσα σε πολλά διλήμματα σχετικά με τον τρόπο που οριοθετούνται οι προσωπικές σας σχέσεις.

Προφανώς θα είστε περισσότερο προβεβλημένοι, αλλά παράλληλα θα είστε πιο επιρρεπείς σε αλλαγές διάθεσης και θα εκνευρίζεστε ή θα εκνευρίζετε το περιβάλλον σας.

Άλλοτε χαρούμενοι, άλλοτε παραπονεμένοι και θεωρώντας πως σας αδικούν στις επιδιώξεις και προοπτικές σας, μην καταβάλλεστε από διαρκείς ανησυχίες.

Αν είστε δημιουργοί, συγγραφείς, καλλιτέχνες, θα έχετε μεγάλη έμπνευση και θα μπορείτε να δείξετε το ταλέντο σας στους άλλους, Ίσως μάλιστα εκτεθούν κάποια σας έργα, ή προωθηθεί το βιβλίο σας.

Το καλλιτεχνικό ταλέντο αποδίδει οικονομικά. Στην περίπτωση αυτή, προσπαθήστε να κάνετε παρουσιάσεις, θα σας ωφελήσουν.

Επιδιώξετε να είστε σε επαφή με άτομα που σας ενδιαφέρουν για το έργο σας.

Αλλά μην βασιστείτε σε πολλές υποσχέσεις και μην επαναπαυθείτε. Δύσκολο θα είναι να επενδύσετε αυτή την εποχή, αποφύγετε οικονομικές συμφωνίες και προσδιορίστε την πρόοδό σας μέσα από ιδέες, αλλά όχι τελικές αποφάσεις.

 

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

 

Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, είστε περισσότερο ευαίσθητοι και θα προβάλλετε ένα ρομαντισμό, δίχως δυσκολία. Καθώς η ζωή σας είναι μέσα από ένα συναισθηματικό πρίσμα συνήθως, θα είστε ευάλωτοι αυτές τις ημέρες, απέναντι σε ανθρώπους εξωστρεφείς και επιθετικούς.

Επιδιώξτε να αποφεύγετε τις συγκρούσεις, γιατί θα είναι εύκολο να ενοχληθείτε.

Αντίθετα, με άτομα που εμπιστεύεστε και έχουν δείξει τον χαρακτήρα τους ως τώρα, θα αφεθείτε και θα φανείτε δεκτικοί, εύπλαστοι και πολύ στοργικοί ή τρυφεροί.

Στις προσωπικές σας σχέσεις, ή στις επαγγελματικές,  θα προσδώσετε το χαρακτηριστικό της βαθύτερης προσέγγισης της ζωής και θα μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές. Στιγμές ονειρικές όμως και ενδεχομένως ουτοπικές…

Μην εμπιστευθείτε προς το παρόν συμφωνίες και υποσχέσεις.

Επωφεληθείτε για λίγη απόσυρση από τον αγώνα της καθημερινότητας και απολαύστε αυτές τις μέρες. Αν ασχολείστε με τον εσωτερισμό, θα αναπτύξετε το διαισθητικό σας χάρισμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;