Spell Club Gazi: Εκθαμβωτικό Grand Opening Party από το μοναδικό club της Πόλης

spell

Ο πρωταγωνιστής της νυχτερινής διασκέδασης SPELL CLUB, πραγματοποίησε την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου φαντασμαγορικά εγκαίνια για την φετινή σεζόν με τους παρευρισκομένους να «μαγεύονται» από το πιο σύγχρονο Club-Restaurant που επέστρεψε για να ταράξει τις νύχτες του χειμώνα και να σηματοδοτήσει  την έναρξη μιας μεγαλειώδης χρονιάς.

Από ένα τόσο σπουδαίο event στο SPELL CLUB, δεν θα γινόταν να απουσιάσουν μεγάλα ονόματα από την Ελληνική Showbiz. Πλήθος επωνύμων από το χώρο της υποκριτικής έδωσαν το παρών τους όπως η Βάνα Μπάρμπα, ο Κώστας Σόμμερ, ο Γιώργος Μανίκας και Νίκος Αναδιώτης . Ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκε κι’ αυτός στο απόλυτο nightclub της Αθήνας όπως και ο μεγάλος σχεδιαστή μόδας Μάκης Τσέλιος.

Και η λίστα των celebrity δεν σταματάει εκεί. Γιάννης Σπαλιαράς, Χάρης Σιανίδης Λάουρα Νάργες και πολλοί άλλοι ήταν αυτοί που έφτασαν στην Ιερά Οδό-όπου επικρατούσε το αδιαχώρητο, για να απολαύσουν απίστευτα έντονες στιγμές διασκέδασης που μόνο το SPELL CLUB μπορεί να προσφέρει.

Το Νο 1 μαγαζί της Πόλης, όπως ήταν αναμενόμενο είχε γεμίσει ασφυχτικά από το κόσμο που δεν θα μπορούσε να χάσει ένα τέτοιο γεγονός. Ο βασιλιάς της νυχτερινής διασκέδασης έκανε ένα εντυπωσιακό comeback- όπως μόνο αυτός ξέρει, με τους παρευρισκομένους να διασκεδάζουν σε έντονους ρυθμούς μέχρι τις πρωινές ώρες. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;