Περιφερειακά υπολογιστών: Οι καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις με online αγορά!
Σου βρήκαμε και σου επώνυμα και αξιόπιστα περιφερειακά υπολογιστών στις πιο οικονομικές τιμές, και με τη δυνατότητα online αγοράς! Γιατί από μόνο του το PC σου δεν αρκεί για να απολαμβάνεις στο maximum τις δυνατότητές του!

Μιας και το να έχεις desktop ή laptop, από μόνο του, δεν αρκεί για να έχεις μια πλήρως λειτουργική και ευχάριστη εμπειρία με το PC σου, που -ας μη γελιόμαστε- έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς σου, τόσο και πρακτικούς σκοπούς, είτε εκπαιδευτικούς είτε επαγγελματικούς, όσο και για ψυχαγωγικούς.

Το να έχεις κάποιου είδους υπολογιστή, στις μέρες μας, είναι προαπαιτούμενο. Ο υπολογιστής αυτούσιος δεν αρκεί ώστε να απολαμβάνεις την καλύτερη ever user experience! Χρειάζεσαι, επιπλέον, κάποιες βασικές συσκευές/εξαρτήματα τα οποία θα σου “λύσουν τα χέρια” κάνοντας την καθημερινότητά σου απείρως ευκολότερη, ενώ παράλληλα θα σου εξοικονομήσουν κόπο και χρόνο. Ο λόγος, για τα λεγόμενα, περιφερειακά των υπολογιστών, που είναι πρωτεύουσας σημασίας σε επίπεδο διευκόλυνσης της ρουτίνας σου.

Για αυτό κι εμείς σου συγκεντρώσαμε σε μια λίστα τα 10 βασικά περιφερειακά υπολογιστών, που -αργά ή γρήγορα- είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείς, και με διάφορες προτάσεις ανά κατηγορία, ώστε να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο budget, το γούστο και τις ανάγκες σου. Πρόκειται για επώνυμα και αξιόπιστα προϊόντα στις πιο οικονομικές τιμές, και μάλιστα με τη δυνατότητα online αγοράς, ώστε να κάνεις τα ψώνια σου εύκολα, γρήγορα και ξεκούραστα!

Δες στη συνέχεια τη λίστα με τις προτάσεις μας ανά κατηγορία:

1. Έναν εκτυπωτή ή ένα πολυμηχάνημα, αναλόγως των αναγκών σου. Αν χρειάζεσαι αποκλειστικά και μόνο εκτυπώσεις, τότε θα επιλέξεις έναν εκτυπωτή ώστε μπορείς να εκτυπώνεις ότι χρειάζεσαι ανά πάσα στιγμή, στην άνεση του χώρου σου. Αν πάλι οι απαιτήσεις σου είναι ακόμη περισσότερες, και πέραν από εκτύπωση, χρειάζεσαι και τη δυνατότητα σκανατίσματος, τότε ένα πολυμηχάνημα είναι εκείνο που θα σου κάνει την καθημερινότητα “παιχνιδάκι”. 

Προτάσεις σε εκτυπωτές (έγχρωμους):

  • HP DeskJet Ink Advantage 1015 – Έγχρωμος Εκτυπωτής Inkjet A4
    Ο εκτυπωτής HP Deskjet Ink Advantage 1015 είναι σχεδιασμένος για οικιακούς χρήστες που υπολογίζουν το κόστος και θέλουν αξιόπιστη, καθημερινή εκτύπωση με γρήγορη εγκατάσταση, εύκολη λειτουργία και χαμηλό κόστος μελάνης.

Τιμή: 39€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Canon PIXMA iP2850 – Έγχρωμος Εκτυπωτής Inkjet Α4
    Ο έγχρωμος εκτυπωτής Canon Pixma iP2850 είναι ένας μοντέρνος έγχρωμος εκτυπωτής inkjet μεγέθους A4. Είναι μια συσκευή με μοναδικό compact design για να χωράει οπουδήποτε, ιδανικό για φοιτητές αλλά και όλη την οικογένεια καθώς είναι πολύ εύκολο στη χρήση, προσφέροντας όλες τις βασικές δυνατότητες. Εξασφαλίζει ταχύτητες ασπρόμαυρης εκτύπωσης έως 8 σελίδες το λεπτό και 4 σελίδες το λεπτό σε έγχρωμες εκτυπώσεις και εκτύπωση διπλής όψης με χειροκίνητο τρόπο.

Τιμή: 39.90€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Epson InkJet L130 – Έγχρωμος Εκτυπωτής Inkjet Α4
    Ιδανικός και για οικιακή χρήση, ο έγχρωμος εκτυπωτής Epson Inkjet L130 εκτυπώνει έως και 6.500 έγχρωμες και 4.000 μονόχρωμες σελίδες αποτελώντας έναν από τους οικονομικότερους εκτυπωτές της Epson. Ο Epson L130 είναι ένας εκτυπωτής με ενσωματωμένο σύστημα δοχείων μελάνης, ιδανικό για εργασία από το σπίτι ή για οικιακούς χρήστες που αναζητούν εκτυπώσεις χαμηλού κόστους.

Τιμή: 135€ ➡ Λεπτομέρειες

Προτάσεις σε πολυμηχανήματα (έγχρωμα):

  • HP DeskJet Ink Advantage 2545 AiO – Έγχρωμο Πολυμηχάνημα Inkjet A4
    Εκτύπωσε, σάρωσε και αντέγραψε καθημερινά έγγραφα με το απλό και οικονομικό πολυμηχάνημα HP DeskJet Ink Advantage 2545 AiO. Εκτύπωσε περισσότερο με μικρότερο κόστος, χάρη στις μελάνες χαμηλού κόστους. Εξοικονόμησε χώρο με ένα πολυμηχάνημα που χωράει παντού, χάρη στη σχεδίαση μικρών διαστάσεων, και άρχισε να το χρησιμοποιείς αμέσως χάρη στη γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.

Τιμή: 49.02€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Canon Pixma MG2950 – έγχρωμο Πολυμηχάνημα Inkjet Α4
    Το Canon Pixma MG2950 είναι ένα μοντέρνο πολυμηχάνημα που περιλαμβάνει εκτυπωτή inkjet, scanner και έγχρωμο φωτοτυπικό. Είναι μια συσκευή με μοναδικό design, ιδανικό για φοιτητές αλλά και όλη την οικογένεια καθώς είναι πολύ εύκολο στη χρήση, προσφέροντας πολλές δυνατότητες. Εξασφαλίζει ταχύτητες ασπρόμαυρης εκτύπωσης έως 8 σελίδες το λεπτό και 4 σελίδες το λεπτό σε έγχρωμες εκτυπώσεις.

Τιμή: 54.91€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Epson Expression Premium XP-610 – Έγχρωμο Πολυμηχάνημα Inkjet A4
    Ο Epson Expression Premium XP-610 είναι το ιδανικό πολυμηχάνημα εάν χρειάζεστε ευέλικτη εκτύπωση με μικρά περιθώρια προθεσμιών, καθώς μπορείτε να εκτυπώνετε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και έγγραφα κειμένου από ένα μοντέλο μικρών διαστάσεων, ενώ παράλληλα έχετε δυνατότητες σάρωσης και αντιγραφής. Με τους δύο δίσκους χαρτιού με δυνατότητα φόρτωσης από την πρόσοψη και την οθόνη αφής 6,4 εκ. έξυπνης πλοήγησης, αυτός ο εκτυπωτής «όλα σε ένα» με δυνατότητα Wi-Fi καλύπτει όλες σας τις ανάγκες σε φωτογραφίες και έγγραφα.

Τιμή: 129€ ➡ Λεπτομέρειες

2. Ένα πληκτρολόγιο (αν πρόκειται για desktop): γιατί αν έχεις desktop είναι προαπαιτούμενο ως αγορά. Αν είναι και ασύρματο, ακόμη καλύτερα, καθώς θα έχεις ακόμη μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων.

  • Microsoft Wired 600 GR – Μαύρο
    Το Microsoft Wired Keyboard 600 GR είναι ένα οικονομικό αλλά ταυτόχρονα ποιοτικό ενσύρματο πληκτρολόγιο γενικής χρήσης, με ευκολία πρόσβασης στο Internet, τα e-mails και άλλες καθημερινές λειτουργίες.

Τιμή: 13.90€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Logitech Wireless Desktop MK220 – Ασύρματο – Μαύρο
    Απόλαυσε την ασύρματη τεχνολογία σε απόσταση μέχρι 10m με το ασύρματο keyboard & mouse Logitech Wireless Desktop MK220. Πολύ μικρότερο από τα συνηθισμένα πληκτρολόγια της Logitech και με μοντέρνο σχεδιασμό, θα ικανοποιήσει όλες σου τις ανάγκες, είτε στο γραφείο, είτε στις συχνές μετακινήσεις.

Τιμή: 22.90€ ➡ Λεπτομέρειες

  • HP Wireless Desktop Classic – Ασύρματο – Μαύρο
    Απόλαυσε την ασύρματη τεχνολογία σε απόσταση μέχρι 10m με το ασύρματο keyboard & mouse HP Wireless Classic Desktop LV290AA. Πολύ μικρότερο από τα συνηθισμένα πληκτρολόγια της Logitech και με μοντέρνο σχεδιασμό, θα ικανοποιήσει όλες σας τις ανάγκες, είτε στο γραφείο, είτε στις συχνές μετακινήσεις.

Τιμή: 34.90€ ➡ Λεπτομέρειες

3. Ένα mouse: γιατί αν έχεις desktop είναι 100% απαραίτητο, αλλά και αν έχεις laptop, πάλι θα σε διευκολύνει πολύ, καθώς είναι πολύ πιο εύχρηστο από ότι το ενσωματωμένο touchpad του laptop σου.

  • Omega Optical Wireless 42596 – Ασύρματο Ποντίκι – Μοβ
    Αποτελεί την οικονομική πρόταση της Omega για άνεση και ακρίβεια. Χωρίς ιδιαίτερες εγκαταστάσεις και πολύπλοκες διαδικασίες, απλά σύνδεσε το σε μία κενή USB θύρα του σταθερού/φορητού υπολογιστή σου. Είναι εργονομικά σχεδιασμένο για να προσφέρει άνετη και ξεκούραστη χρήση, ενώ το συμμετρικό design επιτρέπει την χρήση τόσο από δεξιόχειρες όσο και από αριστερόχειρες.

Τιμή: 9.90€ ➡ Λεπτομέρειες

  • HP X1200 USB – Ενσύρματο Ποντίκι Μπλε
    Αποτελεί την οικονομική πρόταση της HP για άνεση και ακρίβεια. Χωρίς ιδιαίτερες εγκαταστάσεις και πολύπλοκες διαδικασίες, απλά σύνδεσε το σε μία κενή USB θύρα του σταθερού/φορητού υπολογιστή σου. Είναι εργονομικά σχεδιασμένο για να προσφέρει άνετη και ξεκούραστη χρήση, ενώ το συμμετρικό design επιτρέπει την χρήση τόσο από δεξιόχειρες όσο και από αριστερόχειρες.

Τιμή: 9.90€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Logitech M165 Wireless Mouse – Ασύρματο Ποντίκι – Μαύρο
    Το Logitech M165 Wireless Mouse προσφέρει υψηλής ποιότητας ακρίβεια και ευκολία στην χρήση, για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο και την άνεση που χρειάζεσαι στην καθημερινή εργασία. Εργονομικά σχεδιασμένο, σε συνδυασμό με την ασύρματη επικοινωνία υψηλής ταχύτητας, εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση χωρίς καθυστερήσεις.

Τιμή: 11.99€ ➡ Λεπτομέρειες

4. Έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο: γιατί ο αποθηκευτικός χώρος του PC σου δεν είναι ποτέ αρκετός. Αποθήκευσε τα δεδομένα σου σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και απαλλάξου από το άγχος μήπως κάτι χαθεί, ή παραπέσει, ή μήπως το διαγράψεις αναγκαστικά, λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας στο PC σου.

  • Εξ. σκληρός δίσκος Toshiba Canvio Basics HDTB305EK3AA 500GB 2.5″ USB 3.0 Μαύρο
    Κομψός, γρήγορος, εύχρηστος. Ο εξωτερικός σκληρός δίσκος Toshiba Basics 500GB 2.5″ USB 3.0 διαθέτει χωρητικότητα 500GB, ικανή για να αποθηκεύσει πλήθος εγγράφων και αρχείων multimedia. Ενσωματώνει τεχνολογία USB 3.0 που του επιτρέπει να αποθηκεύει ακόμα και τα μεγαλύτερου μεγέθους αρχεία σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ είναι συμβατός και με θύρα USB 2.0.

Τιμή: 48.89€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Intenso 6021531 USB 3.0 – 500 GB
    Με compact διαστάσεις, κομψή σχεδίαση και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτός ο εξωτερικός σκληρός δίσκος Intenso 6021531 είναι το ιδανικό αποθηκευτικό συμπλήρωμα για τον φορητό σας υπολογιστή. Διαμορφωμένος σε NTFS format για έτοιμη χρήση με Windows, τροφοδοτείται και συνδέεται με την θύρα USB του υπολογιστή σας για να σας προσφέρει άμεση και γρήγορη πρόσβαση στα δεδομένα σας.

Τιμή: 52.90€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Εξ. σκληρός δίσκος Toshiba Canvio Connect II 500GB HDTC805EL3AA 2.5″ USB 3.0 Μπλε
    Με πάχος μόλις 14 mm, ο εξωτερικός σκληρός δίσκος Toshiba Canvio Canvio Connect II 500 GB είναι συμβατός με το πρωτόκολλο USB 3.0! Η ελκυστική του εμφάνιση συνδυάζει την τεχνολογική ομορφιά και την επαγγελματική εικόνα και αποτελεί την ιδανική λύση για εύκολη και ασφαλή αποθήκευση/μεταφορά των αρχείων σου, όπως είναι οι φωτογραφίες, η μουσική και τα video.

Τιμή: 59.90€ ➡ Λεπτομέρειες

5. Ηχεία: Μιας και τα PCs πλέον συνεισφέρουν και στη ψυχαγωγία μας, σίγουρα θα χρειαστείς επιπλέον ηχεία, από τα ενσωματωμένα, ώστε να απολαμβάνεις ήχο υψηλής ποιότητας, στην ένταση της επιλογής σου, όταν θες να παρακολουθήσεις ταινίες και videos, να ακούσεις τραγούδια ή να παίξεις παιχνίδια στο PC σου, ώστε να έχεις την απόλυτη ψυχαγωγική εμπειρία.

  • Ηχεία 2.0 Logitech Z120 Λευκό
    Τα ηχεία Logitech Z305 συνδέονται εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε πηγή ήχου, μέσα από ένα βύσμα Jack 3.5 mm και τροφοδοτούνται από οποιαδήποτε θύρα USB. Δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στο τραπέζι ή το γραφείο σας χάρη στο μικρό τους μέγεθος.

Τιμή: 13.90€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Φορητά Ηχεία Logitech Z50 Γκρι
    Το ηχείο Logitech Z50 συνδέεται εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε πηγή ήχου, μέσα από ένα βύσμα Jack 3.5mm και τροφοδοτείται από ξεχωριστό καλώδιο ρεύματος (1.8 m). Δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στο τραπέζι ή το γραφείο σας χάρη στο μικρό του μέγεθος, ενώ είναι συμβατό με PC, laptop, Mac, SmartPhones, Tablets και MP3 Players.

Τιμή: 17.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Ηχεία 2.1 Creative A250 Μαύρο
    Εξαιρετική απόδοση ήχου με συμπαγή σχεδιασμό. Τα επιτραπέζια ηχεία Creative A250 2.1 σου επιτρέπουν να απολαμβάνεις ταινίες, gaming και μουσική με πιο καθαρή και βαθιά αναπαραγωγή, ενισχυμένα μπάσα και λεπτομερείς ήχους, χάρη στον προηγμένο σχεδιασμό Creative DSE, ενώ παράλληλα διαχέουν ομοιόμορφα τον ήχο στον χώρο σου. Το σύστημα ηχείων της Creative αποτελείται από 2 δορυφόρους και 1 υπογούφερ, τα οποία διαθέτουν συμπαγή σχεδιασμό, ώστε να μπορείς να τα τοποθετήσεις ακόμα και σε μικρούς χώρους.

Τιμή: 29.90€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Ηχεία 5.1 Creative A550 Gaming Speakers Μαύρο
    Το Creative A550 Gaming Speaker αποτελεί επιτραπέζιο σύστημα ηχείων 5.1, ιδανικό για Gaming. Με τον κομψό σχεδιασμό του και την υψηλής ποιότητας και απόδοση, το Creative Α550 είναι η τέλεια επιλογή αν θέλεις να μεταβείς ένα βήμα πάνω από τα συνηθισμένα ηχεία 2.0 ή 2.1 και να απολαύσεις την εμπειρία του gaming με απίστευτα αληθοφανή ήχο και ένταση σαν να παίρνεις μέρος στην δράση! Για τα soundtracks ταινιών με κωδικοποίηση Dolby Digital ή DTS, τo Creative Α550 προσφέρει ψηφιακή αποκωδικοποίηση 5.1 καναλιών για μια ολοκληρωμένη και αναλυτική εμπειρία πολυκάναλου ήχου, ανεξάρτητα έντασης και λεπτομέρειας.

Τιμή: 53.90€ ➡ Λεπτομέρειες

6. Ακουστικά: γιατί κάποιες φορές έχεις την ανάγκη να ακούς ή να παρακολουθείς το περιεχόμενο της επιλογής σου στο PC σου, αφενός χωρίς να ενοχλείς κανέναν, κι αφετέρου σε όσο υψηλή ένταση θες, χωρίς περιορισμούς, στην ιδιωτικότητα που μόνο ένα ζευγάρι ακουστικά μπορούν να σου εξασφαλίσουν.

  • Ακουστικά HP H2000 Μαύρο
    Τα ακουστικά HP H2000 έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ποιότητα και την άνετη εφαρμογή. Είναι ιδανικά για να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου μουσική από οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής, ενώ χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο σου επιτρέπουν να λαμβάνεις και να πραγματοποιείς κλήσεις με εξαιρετική άνεση.

Τιμή: 9.90€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Ακουστικά κεφαλής Microsoft Lifechat LX-2000 Headset
    Με τα ακουστικά Microsoft LifeChat LX-2000 Headset συνδυάζει την ποιότητα του ενσύρματου headset με την ευκολία στη μεταφορά ενός φορητού σετ ακουστικού και μικροφώνου, χάρη στον ειδικό του σχεδιασμό που του επιτρέπει να διπλώνει, να αποθηκεύεται και να μεταφέρεται με άνεση μαζί με το καλώδιο του. Συνδέεται άμεσα με το PC σας και προσφέρει άριστη ποιότητα ήχου και κομψό, βολικό σχεδιασμό, σε μια ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

Τιμή: 26.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Ακουστικά κεφαλής Creative Hitz MA2300 Headset Λευκό
    Τα ακουστικά Creative Hitz MA2300 Headset έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ποιότητα και την άνετη εφαρμογή. Είναι ιδανικά για να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου μουσική από οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής, ενώ χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο σου επιτρέπουν να λαμβάνεις και να πραγματοποιείς κλήσεις με εξαιρετική άνεση. Με μοντέρνο σχεδιασμό και εφοδιασμένα με μαλακά ηχομονωτικά καλύμματα, τα ακουστικά κεφαλής της Creative απομονώνουν αποτελεσματικά τους εξωτερικούς θορύβους για να απολαμβάνεις υψηλή ποιότητα ήχου στις καθημερινές σου ακροάσεις.

Τιμή: 32.99€ ➡ Λεπτομέρειες

7. Μια web camera (αν πρόκειται για desktop, καθώς τα laptops έχουν συνήθως ενσωματωμένη): Για να μπορείς να βγάζεις ανά πάσα στιγμή photos, αλλά και για να τραβάς video, και να μπορείς να συνομιλείς μέσω προγραμμάτων με video-κλήση.

  • Web Camera Crypto Bright – Μαύρο
    Η κάμερα υπολογιστή Web Camera Crypto Bright προσφέρει εύκολη βίντεο-επικοινωνία και σταθερή ανάλυση βίντεο όπου κι αν βρισκόμαστε, ενώ συνεργάζεται άριστα με PC ή Mac υπολογιστή. Η webcam της Trust, με την πτυσσόμενη σχεδίασή της για εύκολη μεταφορά, το autofocus, και τη δυνατότητα περιστροφής κατά 360 μοίρες, μας δίνει πλήρη ελευθερία για να καταγράψουμε υψηλής ανάλυσης βίντεο, παντού και πάντα. Επιπλέον διαθέτει ενσωματωμένα φωτάκια led ώστε να μπορεί να τραβήξει βίντεο ακόμα και σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού.

Τιμή: 12.90€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Web Camera HP HD 2300 – Μαύρο
    Η κάμερα υπολογιστή Web Camera HP HD 2300 λειτουργεί με τις περισσότερες διαδεδομένες υπηρεσίες βίντεο-κλήσης. Η αποστολή αρχείων στο Facebook με ένα μόνο κλικ διευκολύνει την κοινή χρήση. Επίσης, το κουμπί γρήγορης εκκίνησης εξασφαλίζει γρήγορη πρόσβαση σε σημαντικές εργασίες. Η ευρεία οθόνη HD 16×9 720P βελτιώνει την εικόνα και αναδεικνύει την κάμερα web HP HD 2300.

Τιμή: 16.49€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Web Camera Creative Live! Cam Chat HD – Μαύρο
    Η κάμερα υπολογιστή Web Camera Creative Live! Cam Chat HD είναι η οικονομικότερη λύση για βίντεο-κλήσεις σε ποιότητα High Definition με ρυθμό 30 καρέ/δευτερόλεπτο και εξαιρετικά απλή εγκατάσταση (plug in and chat). Πέρα από τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών με ανάλυση 5.7 Megapixel, διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου (noise cancelling) και τη δυνατότητα να μοιράζεσαι τα βίντεο και τις φωτογραφίες σου με όλα τα site κοινωνικής δικτύωσης με ένα απλό κλικ.

Τιμή: 25.90€ ➡ Λεπτομέρειες

8. Μία USB Hub: γιατί σταδιακά θα συνειδητοποιήσεις ότι οι υπάρχουσες θύρες USB του PC σου δεν είναι ποτέ αρκετές, ώστε να είσαι σε θέση να συνδέσεις ταυτόχρονα διάφορες συσκευές σε αυτόν. Εξοικονόμησε χρόνο και κόπο, με αυτή τη συσκευή, που αποτελεί ένα “τέρμα” χρήσιμο gadget.

  • USB Hub 2.0 Belkin F5U404PERBLK 4 ports
    Με χαρακτηριστικά: 4 θύρες USB για να προσθέσετε πολλαπλές συσκευές στον διανομέα, με εξωτερική τροφοδοσία, σύνδεση USB υψηλής ταχύτητας, μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς 480 Mbps

Τιμή: 12.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • USB Hub 2.0 Belkin 7 ports
    Το usb hub Belkin 7 Port HUB USB 2.0 αποτελεί μία πλήρη λύση για σύνδεση πολλαπλών συσκευών σε multimedia pc καθώς προσφέρει 7 θύρες για να μην μείνεις ποτέ χωρίς θύρες USB. Είναι συμβατό με USB rev 2.0/1.1. Υποστηρίζει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων από 1,5/12/480Mbps, plug & Play και τροφοδοσία μέσω διαύλου USB.

Τιμή:17.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • USB Hub 2.0 Belkin Mobile Flex Travel 4 ports
    Το Belkin Mobile Flex Travel – 4 ports σου επιτρέπει να συνδέσεις έως και τέσσερις συσκευές USB 2.0 στον υπολογιστή σας. Ο συμπαγής σχεδιασμός του καθιστά εύκολη τη μεταφορά του μέσα στην τσάντα ή ακόμα και την τσέπη σου.

Τιμή: 19.99€ ➡ Λεπτομέρειες

9. Ένα USB stick: εδώ οι “συστάσεις” είναι περιττές. Τα Usb sticks, ως γνωστόν, είναι αναγκαία για να μπορείς να αποθηκεύεις και να μεταφέρεις εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενο της επιλογής σου, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο.

  • USB stick SanDisk Cruzer Fit 8GB 2.0 Μαύρο
    Για να μεταφέρεις τα αρχεία σου μεταξύ υπολογιστών με ασφάλεια και άνεση! Το USB stick SanDisk Cruzer Fit 8GB – USB 2.0 – Μαύρο είναι το USB memory stick που χρειάζεσαι για να μεταφέρεις δεδομένα μεταξύ υπολογιστών, ή ακόμα και να δημιουργείς αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών εγγράφων σου.

Τιμή: 5.90€➡ Λεπτομέρειες

  • USB stick SanDisk Cruzer Blade 16 GB 2.0 Λευκό
    Για να μεταφέρεις τα αρχεία σου μεταξύ υπολογιστών με ασφάλεια και άνεση. Το USB stick SanDisk Cruzer Blade 16GB είναι το USB memory stick που χρειάζεσαι για να μεταφέρεις δεδομένα μεταξύ υπολογιστών, ή ακόμα και να δημιουργείς αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών εγγράφων σου.

Τιμή: 8.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • USB stick Toshiba Suruga 16GB 2.0 Μαύρο (TOS328797)
    Τα 16 GB του θα χωρέσουν μέσα όλα τα αρχεία, τους φακέλους ή ακόμα και τα προγράμματα & τις portable εφαρμογές που μπορεί να χρειαστείς στην καθημερινότητά σου. Είναι plug & play σε περιβάλλοντα Windows Vista, XP, 2000 και 7, Linux 2.6x και Mac OS 9.x ή νεότερα.

Τιμή:10.90€ ➡ Λεπτομέρειες

10. Έναν TV Tuner: για να μπορείς να παρακολουθείς τηλεοπτικά προγράμματα στην άνεση του PC, ενώ παράλληλα θα ασχολείσαι και με άλλα tasks σε αυτόν.

  • TV Tuner Crypto ReDi PC 50 A
    Το TV Tuner ReDi PC 50 είναι μια μικρή και κομψή ψηφιακή συσκευή που σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς και να εγγράφεις επίγεια ψηφιακά τηλεοπτικά προγράμματα στον υπολογιστή σου. Mε τον δέκτη ψηφιακού σήματος σε μορφή MPEG-4, το ReDi PC 50 σου δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης τηλεοπτικού σήματος σε εξαιρετική ποιότητα ήχου και εικόνας.

Τιμή: 15.90€ ➡ Λεπτομέρειες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;