Η Disneyland ψάχνει προσωπικό από την Αθήνα, δήλωσε συμμετοχή!
Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες

grece

Το πιο γνωστό θεαματικό πάρκο της Ευρώπης, η Disneyland αναζητά προσωπικό από την χώρα μας.

Πιο αναλυτικά οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν 3 και 4 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Ειδικότητες

Συγκαταλέγονται θέσεις για σερβιτόρους, βοηθούς, μαγείρων, ζαχαροπλάστες, μπάρμεν, υπαλλήλους στην υποδοχή εστιατορίων και ταμίων σε καταστήματα ταχείας εστίασης, αλλά και θέσεις για animateur, υπαλλήλους τηλεφωνικών κέντρων κρατήσεων και εκδοτηρίων, πωλητές, ρεσεψιονίστ.

 

Διαδικασία

Μετά την εφαρμογή, η αίτησή σας θα επανεξεταστεί από έναν Υπεύθυνο προσλήψεων Σε αυτή την ενότητα, θα παρουσιάσουμε την Disneyland του Παρισιού και των κενών θέσεων μας, τότε θα έχετε μια συνέντευξη με έναν Υπεύθυνο προσλήψεων, η οποία θα περιλαμβάνει μια γρήγορη εκτίμηση του επιπέδου γλώσσα σας.

Στο τέλος της συνέντευξης:

  • Εάν η αίτησή σας έχει γίνει δεκτή και ότι η θέση ταιριάζει με το προφίλ σας και τη διαθεσιμότητά σας, θα λάβετε μια προσφορά εργασίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη συνέχεια, μια σύμβαση
  • Εάν η αίτησή σας γίνει δεκτή, αλλά δεν υπάρχει θέση  η οποία ταιριάζει στο προφίλ σας ή / και τη διαθεσιμότητά σας, η αίτησή σας θα παραμείνει στο αρχείο μας μέχρι να ανοίξει κάποια διαθέσιμη θέση.
  • Εάν η εφαρμογή σας δεν ταιριάζει με τις θέσεις που προσφέρουμε, θα λάβετε μια αρνητική απάντηση, αλλά μπορείτε, αν θέλετε, ισχύει για άλλες ηλεκτρονικές προσφορές

Περισσότερες πληροφορίες: http://disneylandparis-casting.com/

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;