Φοιτητικό Δωμάτιο: Έξυπνες προτάσεις για βιβλιοθήκες!
Το ότι είσαι φοιτητής αυτομάτως σημαίνει ένα πράγμα: βιβλία all over the place!

Εικόνα 21 (1) (1)

Το ότι είσαι φοιτητής αυτομάτως σημαίνει ένα πράγμα: βιβλία all over the place!

Κι επειδή μπορεί στην αρχή να μη σε πολυνοιάζει που σου γεμίζουν το χώρο, αλλά σταδιακά θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν γίνεται οι στοίβες τους να σου κατακλύζουν το σπίτι. Αναπόφεκτα λοιπόν πρέπει να το πάρεις απόφαση και να τα βάλεις σε μια τάξη. Και φυσικά η αυτονόητη λύση είναι το να προσθέσεις μια βιβλιοθήκη στον χώρο σου και να τα τοποθετήσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να βρίσκεις πάντα εύκολα αυτό που χρειάζεσαι, τη στιγμή ακριβώς που το χρειάζεσαι.

Οι εναλλακτικές σου είναι πολλές: μπορείς, αναλόγως του διαθέσιμου χώρου σου, να διαλέξεις μια βιβλιοθήκη στις αντίστοιχες διαστάσεις, που θα διαθέτει διάφορους αποθηκευτικούς χώρους και ράφια, και θα είναι κατασκευασμένη από το υλικό της αρεσκείας σου, και σε ανάλογο χρώμα ώστε να «δένει» αισθητικά με την υπόλοιπη διακόσμηση.

Στα Praktiker θα βρεις μεγάλη ποικιλία τόσο σε μεγέθη βιβλιοθηκών, όσο και σε στιλ (μοντέρνο, κλασικό, κτλ.) και φυσικά στις αντίστοιχες τιμές.

εικόνα 18 (1) (1) Εικόνα 19 (1) (1) Εικόνα 20 (1) (1)

 

Πληθώρα επιλογών και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες στην κεντρική κατηγορία Βιβλιοθήκες

Αν τώρα θες να φανείς ακόμα πιο δημιουργικός υπάρχουν πολλές και ιδιαίτερες ιδέες! Μπορείς για παράδειγμα να τοποθετήσεις μερικά ράφια σε κάποιο άδειο τοίχο σου, ώστε να μπορείς να τοποθετήσεις τόσο το βιβλία σου, όσο και τα διάφορα διακοσμητικά σου με κάποια τάξη.

Πληθώρα επιλογών και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες στην κεντρική κατηγορία Ράφια – Ραφιέρες

Μια άλλη λύση είναι να αξιοποιήσεις υλικά που ήδη έχεις και να φτιάξεις αυτοσχέδιες DIY κατασκευές όπως οι ακόλουθες:

Μπορείς για παράδειγμα να αξιοποιήσεις παλιά σου συρτάρια, που δεν χρειάζεσαι, ούτε αξιοποιείς με άλλο τρόπο, να τα βάψεις (για να τα «φρεσκάρεις» κάπως οπτικά), να τα στερεώσεις στον τοίχο σου, και στη συνέχεια να τα γεμίσεις με βιβλία.

Μία εξίσου έξυπνη εναλλακτική είναι να στερεώσεις στον τοίχο σου σκεύη που δεν χρησιμοποιείς αλλού, και που χωράνε βιβλία, όπως για παράδειγμα συρμάτινες τρυπητές φρουτιέρες.

Εικόνα 22 (1) (1)

 

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμη και μεγάλα ξύλινα κουτιά σου, ή και καφάσια που βρίσκονται σε καλή κατάσταση, να τα καθαρίσεις, -προαιρετικά- να τα βάψεις και να τα στερεώσεις στον τοίχο σου, χρησιμοποιώντας τα ως μια αυτοσχέδια σύνθεση βιβλιοθήκης.

Εικόνα 23 (1) (1)

 

Ή απλώς να τα στοιβάξεις το ένα πάνω στο άλλο σε κάποια ανεκμετάλλευτη γωνιά του χώρου σου.

 

Εικόνα 24 (1) (1)

 

Ή ακόμη και να τα βάλεις το ένα πάνω στο άλλο, στερεώνοντάς τα όμως σε κάποια βάση, που ιδανικά θα έχει και ροδάκια ώστε να μπορείς να τα μετακινείς εύκολα.

Εικόνα 25 (2)

Εικόνα 21 (1) (1)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;