Κατάληψη ΤΕΙ Αθήνας: Δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας κ. Κιάου
Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις της υπηρεσιακής Υπουργού Παιδείας Ευφροσύνης Κιάκου για την κατάληψη στο ΤΕΙ Αθήνας από την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου από ομάδα αναρχικών, συμπαράσταση στον Νίκο Ρωμανό.

ypourgeio-paideias2

ΤΕΙ Αθήνας: Σημαντικές εξελίξεις! Λήγει η κατάληψη από Δευτέρα 28/9!

Update 22/9Τα νέα από την Κατάληψη του ΤΕΙ Αθήνας (22/9)

Είσαι φοιτητής στο ΤΕΙ Αθήνας; Κάνε LIKE στο Φοιτητές ΤΕΙ Αθήνας για να είσαι πάντα ενημερωμένος!

Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις της υπηρεσιακής Υπουργού Παιδείας Ευφροσύνης Κιάκου για την κατάληψη στο ΤΕΙ Αθήνας από την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου από ομάδα αναρχικών, συμπαράσταση στον Νίκο Ρωμανό.

Μετά την ενημέρωση που είχε σήμερα από τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Αθήνας καθηγητή Μιχάλη Μπρατάκο, κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο, η Υπηρεσιακή Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αγγελική-Ευφροσύνη Κιάου-Δημάκου δηλώνει τα εξής:

Η κατάληψη των κεντρικών εγκαταστάσεων του ΤΕΙ Αθήνας, που άρχισε τα ξημερώματα της Κυριακής 13/9/2015 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, από μικρό αριθμό διαμαρτυρομένων για τον αποκλεισμό από τις εξετάσεις και τη φοίτηση του φοιτητή Νίκου Ρωμανού στο ΤΕΙ Αθήνας, πρέπει να σταματήσει αμέσως διότι έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή όλων των λειτουργιών του Ιδρύματος (εγγραφές και εξετάσεις φοιτητών, έναρξη λειτουργίας μεταπτυχιακών κλπ.) neolaia

Ανεξάρτητα από την ικανοποίηση ή μη του αιτήματος του Ν. Ρωμανού, η Υπουργός πιστεύει ότι η διαμαρτυρία και συμπαράσταση που εκδηλώνεται κατά τον προαναφερθέντα τρόπο και χρόνο, δεν μπορεί να εκφράζει την βούληση του ίδιου του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος είναι ασφαλώς αντίθετος στο γεγονός ότι με την κατάληψη του Ιδρύματος αποκλείεται το σύνολο των συμφοιτητών του από την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους.

Update 16:10. Όπως ανακοίνωσε στη συνέχεια ο κ. Μπρατάκος:

Α. Η υπουργός εξέτασε με κατανόηση το θέμα και επικοινώνησε άμεσα με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  Δ.Παπαγγελόπουλο για τη διευθέτησή του. (neolaia.gr)

Β. Σε κάθε περίπτωση, το ΤΕΙ Αθήνας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι μετά την αποκατάσταση της ομαλότητας στις δραστηριότητες του Ιδρύματος, θα υπάρξει πρόνοια για επίλυση των προβλημάτων (διακοπείσα εξεταστική περίοδος, εγγραφές πρωτοετών φοιτητών, έναρξη λειτουργίας μεταπτυχιακών προγραμμάτων κ.λπ.) που συσσωρεύονται.

Διαβάστε επίσης:

Κατάληψη ΤΕΙ Αθήνας: Κλειστό και την Τετάρτη 16/9

Κατάληψη στο ΤΕΙ Αθήνας: Η ανακοίνωση της ΠΑΣΠ!

Κατάληψη ΤΕΙ Αθήνας: Η δήλωση του Προέδρου Μπρατάκου!

ΤΕΙ Αθήνας: Το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων της κατάληψης

Κατάληψη ΤΕΙ Αθήνας: Φωτογραφίες από τις κλειστές πύλες! (αποκλειστικό)

Κατάληψη ΤΕΙ Αθήνας: Όλα τα τελευταία νέα (15/9)

Κατάληψη ΤΕΙ Αθήνας: Η ανακοίνωση της Διοίκησης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;