Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 14 ως 20 Σεπτεμβρίου!
Εν μέσω θολών προσδοκιών και εκλείψεων

Zwdia

Εν μέσω θολών προσδοκιών και εκλείψεων
Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα ξεκινά με την πρόσφατη ακόμη επίδραση της τελευταίας έκλειψης Ηλίου στην Παρθένο και όσα έχουμε ήδη αναφέρει για την έκλειψη είναι σε ισχύ και κατά τη διάρκεια των επομένων ημερών.

Λεπτομέρειες για την έκλειψη μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας.

Το επιπρόσθετο στοιχείο για την νέα εβδομάδα είναι η αντίθεση του Δία στην Παρθένο προς τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς.
Οι δύο συγκυβερνήτες των Ιχθύων «συγκρούονται» και ο Δίας υπογραμμίζει λεπτομέρειες που προφανώς δεν έχουμε αντιληφθεί.
Σχολαστικά αναλύονται τα στοιχεία εκείνα που φάνηκαν ονειρικά αρχικά αλλά στο τέλος μας απογοήτευσαν.
Η όψη υποστηρίζει την πλάνη, την αποθάρρυνση, το ψεύτικο όνειρο, την ουτοπία, την σκοπιμότητα.
Υπάρχει η σύγκρουση μεταξύ ιδεαλισμού και πραγματικότητας. Η προσγείωση είναι συχνά απογοητευτική, ενώ μπορεί να αποκαλυφθεί μία κερδοσκοπική πράξη, ένα σκάνδαλο, μία απώλεια.
Σε κοινωνικό επίπεδο, λεπτομέρειες απομυθοποιούν ανθρώπους που πιστέψαμε και εξιδανικεύσαμε.

Η θετική πλευρά της δύσκολης όψης, είναι ένα μάθημα μετά την απομυθοποίηση, το οποίο έγκειται στο να προσέχουμε λεπτομέρειες και όχι να αφήνουμε την φαντασία ή τον θαυμασμό να μας παρασύρουν.
Υλοποιούμε ένα στόχο, με προσοχή, αλλάζοντας λεπτομέρειες, διορθώνοντας κάποια σημεία στον σχεδιασμό. Παράλληλα, μπορεί να είναι μία θετική περίοδος για ενεργειακή θεραπεία, προκειμένου να αποτοξινωθούμε, να εκτονώσουμε όργανα του σώματος, να χαλαρώσουμε. Ωστόσο, ας αποφύγουμε αυτές τις μέρες να κάνουμε ιατρικές εξετάσεις.

Παράλληλα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 17 του μήνα, αλλά για το θέμα αυτό θα έχουμε ξεχωριστό άρθρο.

Κριός

Συχνά η αφέλεια και η ταχύτητα στις γνωριμίες που κάνετε, δημιουργεί ενίοτε σχέσεις επισφαλείς και αβέβαιες. Σήμερα περνάτε στην διαδικασία της απαραίτητης αναζήτησης και προσαρμογής σε νέα δεδομένα, με βάση τις εμπειρίες του χθες. Διαμάχες και δυσκολίες προκύπτουν με τις προσωπικές σχέσεις σας. Ίσως επέλθει ρήξη σε συνεργασία, κυρίως εκείνων που δεν έχετε μάθει να ισορροπείτε στις απαιτήσεις. Συχνά φέρνετε κοντά σας άτομα που είναι ευάλωτα και αναλαμβάνετε την ευθύνη τους. Δεν φταίει μόνο όμως η άλλη πλευρά. Το θέμα είναι να αναλογιστείτε γιατί έρχονται κοντά σας και πώς θα επιλέξετε πλέον με ένα πιο ώριμο τρόπο τις γνωριμίες σας.
Οι επαγγελματικές απαιτήσεις θα δημιουργήσουν εκνευρισμό και θα ήταν καλό να μην σταθείτε στις λεπτομέρειες, αλλά στην ουσία: τι θα κάνετε από εδώ και στο εξής. Διδαχθείτε από τις έως τώρα κινήσεις σας και προσπαθήστε να είστε περισσότερο αυστηροί στα κριτήριά σας και πιο επιλεκτικοί στις συναναστροφές σας.

Ταύρος

Ο Δίας ως το επόμενο καλοκαίρι σας ευνοεί, άρα διαχειρίζεστε καλύτερα την όψη που αναφέραμε στην εισαγωγή. Η αγάπη ως συναίσθημα και οι υποχρεώσεις της, σας οδηγούν σε μία αναστάτωση αυτό το διάστημα. Αν προβλήματα διατάραξαν την ροή της ζωής σας, μέσα από την εβδομάδα που κυλά, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε τους λόγους για τις δυσκολίες που προέκυψαν στη ζωή σας.
Καθώς η διαφωνία είναι τακτική στα άτομα που συναντάτε αυτό το διάστημα, μην επιτρέπετε να σας καταβάλει η ασάφεια των ημερών. Πρέπει να διασφαλίσετε τις ισορροπίες κυρίως μεταξύ φίλων. Αυτό θα γίνει με το να μην δέχεστε να συναλλάσσεστε με άτομα ανώριμα ή δίχως συνέπεια.
Μπορεί όμως και να επιτρέπετε σε άτομα που θεωρείτε πιο εύκολα στον χειρισμό, να ζουν πλάι σας, ή να εξαρτώνται από εσάς, με συνέπεια σήμερα να είστε πολύ προβληματισμένοι και μπλοκαρισμένοι. Μην εξιδανικεύετε τους στόχους σας. Εστιάσετε στην λεπτομέρεια που μπορείτε να ελέγξετε.

Δίδυμοι

Η αντίθεση του Δία προς τον Ποσειδώνα (ειδικά αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 26/5 και 2/6) μας πληροφορεί πως πρέπει να είστε επιφυλακτικοί στις διεκδικήσεις και συζητήσεις. Υπάρχει η τάση να παρεξηγήσετε ή να παρεξηγηθείτε.
Έφθασε η στιγμή να διδαχθείτε και να αναζητήσετε νέο τρόπο προσέγγισης και προσέλκυσης των στόχων και απαιτήσεων για πρόοδο και άνοδο στη ζωή. Επικρατεί παροδικά σύγχυση ή αποθάρρυνση και η ζωή σας μπορεί να ξαναβρεί τον ρυθμό της, μόνο όταν αφήσετε κατά μέρος την αβεβαιότητα και γίνετε συγκεκριμένοι σε λεπτομέρειες.
Καθώς στην διάρκεια της εβδομάδας έρχεστε σε επαφή με άτομα που σας ενδιαφέρουν, παρατηρήστε και ξεχωρίστε ποια θα είναι τα αξιόλογα και λαμπερά και ποια θα έρθουν για να προτείνουν το «εγώ» τους προς εσάς. Επιλέγοντας τα πρώτα, θα δείτε πως η ζωή σας φωτίζεται πάλι… Μην στέκεστε στην εικόνα, αλλά στην ουσία των κινήσεών τους.

Καρκίνος

Σας ενοχλούν τα λάθη και οι παραλείψεις σας, αλλά και η επιθετικότητα ή ο αθέμιτος ανταγωνισμός με τον οποίο σας αντιμετωπίζουν. Μπορεί να γίνετε κι εσείς πολύ επικριτικοί ή να ήσασταν στο παρελθόν, κάτι που οδηγεί στα σημερινά αποτελέσματα.
Η προσωπική σας κρίση περνά μέσα από τις δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με την διεύρυνσή σας ή συμφωνίες εξέλιξης. Ανταγωνισμοί έχουν δημιουργήσει προβλήματα και οι συνήθεις ασαφείς ενδείξεις που προβάλλετε, σας αφήσουν παραγκωνισμένους. Επομένως, θα βγείτε δυναμικά και διεκδικητικά, αν κατανοήσετε τα λάθη του χθες.
Θα διαπιστώσετε πως έχετε περισσότερη ανάγκη να σκεφθείτε πώς θα φωτίσετε την ζωή σας με αξιόλογα άτομα και να κάνετε μία στροφή στη ζωή σας.
Μπορείτε να κερδίσετε σε ιδέες και πρακτικές προοπτικές, αφού η έμπνευση σας καθοδηγεί σωστά. Αν χρειαστεί, κάνετε μία αναδρομή στο παρελθόν για να ανακαλύψετε λύσεις και αν είστε καλλιτέχνες, η τέχνη σας αποδίδει τα μέγιστα.

Λέων

Δεν είστε ιδιαίτερα ψύχραιμοι για να διεκδικήσετε τα θέματα που σας απασχολούν άμεσα. Ίσως είναι η ώρα να στραφείτε λίγο περισσότερο στο συμφέρον σας προκειμένου να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει και τα λάθη στο σκεπτικό και την τακτική σας. Υπάρχουν λεπτομέρειες που σας διαφεύγουν.
Μπορεί να είπατε λόγια που δεν σας ευνόησαν, να δώσατε υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν ή δεν ήταν προς όφελός σας. Σίγουρα χρειάζεστε μία αναδίπλωση πλέον και ένα επαναπροσδιορισμό στις κινήσεις σας.
Κάποιο μυστικό μπορεί να διαρρεύσει και να σας εκθέσει οικονομικά, προσπαθήστε να μην κινείστε παρασκηνιακά. Μην εμπιστεύεστε σχέδια για επενδύσεις αυτές τις μέρες.

Παρθένος

Είναι η εποχή όπου ξεκινά ένας νέος χρόνος στη ζωή σας, εν μέσω εκλείψεων και ανάδρομων πλανητών. Ο Δίας που διευρύνει ορίζοντες αυτή την εβδομάδα μπορεί να σας δώσει την αίσθηση πως όλα μπορείτε να τα κερδίσετε και να αφεθείτε με αφέλεια σε υποσχέσεις.
Όσοι σας προσεγγίζουν όμως δεν είναι τόσο ξεκάθαροι. Ενδέχεται οι απαιτήσεις σας να τους κουράζουν ή να έχουν την τάση να κινούνται παρασκηνιακά.
Επειδή ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι ανάδρομος, είστε τώρα σε ένα απολογισμό και θα ήταν καλό να σκεφθείτε τα λάθη και τις απώλειες σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο. Οι χειρισμοί σας πρέπει να βρουν άλλη διαδρομή, θα ήταν σημαντικό να ελιχθείτε απομακρύνοντας κάθε διαδρομή που επιλέξατε και τελικά δεν σας συμφέρει πια. Δεν είναι αργά να απαιτήσετε μία νέα φιλοσοφία ζωής, αλλά και νέους προορισμούς. Σίγουρα η τομή θα είναι λίγο δύσκολη, γιατί θα αλλάξετε τα δεδομένα σας. Είστε άτομα της ρουτίνας, δεν σας αρέσει να γίνονται ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας.
Κάποιοι που ήταν αγαπημένα και πολύ οικεία πρόσωπα στη ζωή σας, εμφανίζουν ένα διαφορετικό προφίλ και σας εκπλήσσει αυτό. Ίσως ήρθε η στιγμή να διεκδικήσετε την θέση σας ή να την επιβάλλετε

Ζυγός

Πρώτα θα ζυγίσετε τα λάθη του χθες… Ένα ταξίδι στο χθες, λοιπόν, μία αναδρομή στις κινήσεις που έχουν ήδη δώσει δείγματα και αποτελέσματα, θα βοηθήσει για να αποφασίσετε τις αξίες που θα παίξουν ρόλο για σας. Η απόφαση προς το τέλος της εβδομάδας, είναι ουσιαστική και μάλιστα θα είναι απαραίτητο να εμμείνετε σ’ αυτή.
Αν έχετε νομικές εκκρεμότητες, αποφύγετε να τις λύσετε αυτή την εποχή. Αντίθετα, υπάρχουν απαιτήσεις που σας παιδεύουν και σας φέρνουν σύγχυση.
Μην εκθέτετε όλες τις σκέψεις σας, παραμείνετε σε περίσκεψη και εξετάστε δύο και τρεις φορές ό,τι έχετε θεωρήσει σημαντικό. Ασχοληθείτε τελικά με μία αλλαγή, που θα επέλθει από τα οφέλη που αποκομίζετε όταν παρατηρείτε λεπτομέρειες και δίνετε χρόνο για αποτίμηση.
Το άγχος είναι εσωτερική σας υπόθεση και σας καταπονεί. Ας βρείτε ένα ήπιο τρόπο εκτόνωσης, ξεκούραση, μουσική, διαλογισμό, εναλλακτικές θεραπείες.
Προσέχετε λίγο περισσότερο την υγεία, για ευαισθησίες αλλεργικές ή ιώσεις.

Σκορπιός

Λίγο δύσκολο να ανακαλύψετε τα λάθη του χθες στις κινήσεις και στους στόχους. Συζητήσεις μάλιστα και κριτική που σας ασκείται, προκαλούν φαύλους κύκλους γύρω από το παρελθόν σας. Καθώς όμως επικρατεί ασάφεια ή αγωνία, η αναστάτωση είναι ίσως ένα σημάδι αναφοράς.
Μην αφήνεστε στις πρώτες εντυπώσεις, μην μεγαλοποιείτε την εικόνα. Αν αφεθείτε στις ίδιες επαναλαμβανόμενες κινήσεις, θα έρθει η στιγμή της αποδιοργάνωσης. Συχνά, ξέρετε τι σας συμβαίνει, αλλά διστάζετε να το αντιμετωπίσετε. Γι’ αυτό συσσωρεύετε σκέψεις και αποσιωπάτε κινήσεις που σας ενοχλούν. Επομένως, ας κάνετε άμεσα τον απολογισμό σας.
Η δύσκολη όψη έχει θετικές γωνίες προς το ζώδιό σας και αυτό βοηθά αρκετά. Διερευνήστε λεπτομέρειες, προσπαθήστε να παραμείνετε στην ουσία και να ανακαλύψετε τι κρύβετε πίσω από κάθε ωραία εικόνα ή θολή κατάσταση.

lilian

Τοξότης

Καθώς θα προχωρήσετε μέσα στην ασάφεια των ημερών, οφείλετε να σκεφθείτε σχέδια και ενδιαφέροντα που σας έχουν απορροφήσει ως τώρα. Δεν είναι το καλύτερο για σας να γίνει αυτή ανασκόπηση, επίσης δεν είναι ευχάριστη στιγμή. Μπορείτε να ανακαλύψετε διαφορές που υπάρχουν με τους οικείους σας ή άτομα από τον κοινωνικό σας χώρο. Λόγια, κινήσεις, δυσκολίες, διαφωνίες, είναι μερικά από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Η ρήξη είναι πιθανή καθώς θα έρθουν στο φως στοιχεία κρυφά και σας αφορούν άμεσα.

Στα θέματα συνεργασίας, ας εξετάζετε κατ’ επανάληψη τους όρους αυτές τις μέρες.
Για να βρείτε ένα καλύτερο στόχο στο μέλλον, περισσότερη δημιουργικότητα, χαρά και νέες κατακτήσεις στη ζωή σας, είναι απαραίτητο να γίνει τώρα ένα ξεκαθάρισμα. Πολύ σημαντική είναι η συνειδητοποίηση των βαθύτερων αναγκών σας, ευαισθησιών, που δεν εκφράζετε ως τώρα. Η εβδομάδα αναδεικνύει ένα ευαίσθητο εσωτερικό κόσμο, που κρύβετε και σας πονά.

Αιγόκερως

Η ανάγκη να διερευνήσετε μέσα στην εργασία σας, τι σημαίνει για σας κάθε αλλαγή και νέα προσέγγιση στη ζωή, ήρθε αυτές τις μέρες. Σας ενοχλούν τα λάθη και οι παραλείψεις σας, αλλά και η επιθετικότητα ή ο επικριτικός τρόπος με τον οποίο σας αντιμετωπίζουν στον κοινωνικό περίγυρο.
Ίσως είναι η πιο πιεστική στιγμή προκειμένου να προχωρήσετε στην αποσαφήνιση, στην ουσία των αποφάσεων. Ο Δίας είναι σε θετική γωνία προς το ζώδιό σας και ευνοεί την προσγείωση.

Η προσωπική σας κρίση περνά μέσα από τις δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με την κοινωνική σας θέση. Ας είστε ειλικρινείς στο έργο σας και ας προφυλαχτείτε από εκείνους που σκέπτονται μόνο το συμφέρον τους.

Υδροχόος

Θα ήταν καλό να στραφείτε προς τις σκέψεις και ιδέες που αποτέλεσαν ως τώρα την φιλοσοφία ζωής για σας για πρακτικά ζητήματα κυρίως.

Καθώς δεν είστε σε μία καλή πορεία και ίσως οι αντιλήψεις που είχατε ως τώρα δεν ήταν οι κατάλληλες για να σας προσφέρουν την χαρά και την ικανοποίηση, θα πρέπει να αναλογιστείτε τις λανθασμένες απόψεις που επικράτησαν και φθάσατε ως εδώ και η ανάδρομη φορά του Ερμή διευκρινίζει λεπτομέρειες.

Επομένως, διατηρήστε την ψυχραιμία σας, κάνετε τις αλλαγές με σοφία και κρίση, βασισμένοι στο χθες. Σας ενδιαφέρει μία καλύτερη πορεία για το μέλλον, με τον Κρόνο να έχει απαιτήσει αυτό το καλοκαίρι προς το ζώδιό σας ξεκάθαρες λύσεις και συνέπεια.

Οι απαιτήσεις του Δία αλλάζουν τον ψυχισμό σας και εστιάζουν στην λεπτομέρεια που ίσως παραλείψατε ως τώρα. Αν δεν έγιναν λάθη χειρισμού στα οικονομικά σας, η αβεβαιότητα θα είναι παροδική, με υπομονή θα την ξεπεράσετε.

Ιχθείς

Για σας, το ζήτημα της ενδοσκόπησης παίζει μεγάλο ρόλο. Σας απασχολεί τακτικά και τώρα πλέον πρέπει να διερευνήσετε τους λόγους μέσα από τους οποίους έγιναν κάποια λάθη στο παρελθόν. Τα λάθη θα αφορούν συνεργάτες ή μία προσωπική σχέση.

Με έναν αφελή τρόπο ή μία δυσκολία να επικεντρωθείτε στην ουσία των θεμάτων, χάσατε πολύτιμο χρόνο. Με τους αγαπημένους σας συμβαίνουν αλλαγές και μπορεί να έρθετε σε μία παροδική ρήξη, ειδικά να έχει υποστεί πιέσεις η σχέση. Μπορεί όμως, να φερθείτε ώριμα και οι δύο πλευρές και να ανανεώσετε την αγάπη που σας συνδέει.

Είναι απαραίτητο να κρίνετε με τα μάτια του σήμερα, την εμπειρία του χθες. Δεν αλλάζει ό,τι έχει γίνει, μπορείτε όμως κάλλιστα να δώσετε μία νέα τροπή στη ζωή σας αύριο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Η αστάθεια και η ασάφεια σας ενοχλούν, ωστόσο, είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε να δείτε μέσα από την χαρά της ανακάλυψης των αδυναμιών σας, με νέα οπτική, το μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
69'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
65'
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;