neolArt & design Show 2015
Ο ΑΚΤΟ είναι ο μόνος εκπαιδευτικός οργανισμός στη χώρα μας που προσφέρει σπουδές σε όλο το φάσμα της Τέχνης και του Design.

akto600x400

Ο ΑΚΤΟ είναι ο μόνος εκπαιδευτικός οργανισμός στη χώρα μας που προσφέρει σπουδές σε όλο το φάσμα της Τέχνης και του Design. Αν λοιπόν, σας ενδιαφέρει  η Γραφιστική, η Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων, η Φωτογραφία, τα Κόμικς, το Animation,το fashion design,  το Βιομηχανικό σχέδιο και τα Εικαστικά,  δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το εντυπωσιακό campus του ΑΚΤΟ, Ευελπίδων 11α,  στο Πεδίο του Άρεως, όπου γίνεται το  Art & design Show 2015 και να γνωρίσετε από πρώτο χέρι το επίπεδο σπουδών, όπως αποτυπώνεται  στις δημιουργίες των σπουδαστών του που εκτίθενται.

Ο ΑΚΤΟ, είναι ο μόνος εκπαιδευτικός οργανισμός στη χώρα μας,  που προσφέρει όλα τα προγράμματα και τις ειδικότητες του  Art & Design σε κολεγιακό επίπεδο. Έτσι, ο σπουδαστής έχει  τη δυνατότητα να διαλέξει όποια κατεύθυνση ταιριάζει στις κλίσεις και στα ταλέντα του, για να ξεκινήσει χωρίς συμβιβασμούς την πορεία που θα τον οδηγήσει στον καλλιτεχνικό και επαγγελματικό προορισμό του.

Στον ΑΚΤΟ λειτουργούν οκτώ επικυρωμένα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών που οδηγούν στην απόκτηση πτυχίων Bachelor of Arts (Honours) Degree:

Επίσης, λειτουργεί και ένα διακλαδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master of Arts in Design.

Όλα τα κολεγιακά  προγράμματα του ΑΚΤΟ, έχουν την επικύρωση του Middlesex University του Λονδίνου.  Η συνεργασία του ΑKTO με το Middlesex University ξεκίνησε το 1991 και έχει κριθεί και από το ίδιο το πανεπιστήμιο ως μια από τις επιτυχέστερες συνεργασίες του με ξένο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Ενδεικτικό το κύρους του ΑΚΤΟ είναι το γεγονός πως, σε διαγωνισμό που διοργάνωσε η Cumulus International Association of Universities and Colleges of Art, Design and Media σε συνεργασία με το ιταλικό περιοδικό Ottagono,  ο ΑΚΤΟ διακρίθηκε ως μια από τις 11 καλύτερες σχολές Design διεθνώς για το 2014.

Παράλληλα, ο ΑΚΤΟ προσφέρει σπουδές κατάρτισης επιπέδου ΙΕΚ.

Το  Art & design Show 2015 θα λειτουργεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

akto600x400

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;