Vodafone: Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ

voda

Η Vodafone πρωτοπορεί ακόμη μια φορά και παρουσιάζει ένα επιπλέον όφελος της ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ. Το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ της Vodafone, μέσα από τη συλλογή περισσότερων από 27.000 προϊόντων κινητής επικοινωνίας και τη διάθεση των εσόδων από την ανακύκλωση των υλικών αυτών στην οργάνωση Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, συνέβαλε στον καθαρισμό 4,5 χιλιομέτρων ακτογραμμής.

Συγκεκριμένα, μέσω του Προγράμματος Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων & Αξεσουάρ της Vodafone, συλλέχθηκαν με την πολύτιμη συμμετοχή του κοινού προϊόντα κινητής επικοινωνίας σε περίπου 1.000 σημεία συλλογής της Vodafone σε όλη την Ελλάδα. Στη συνέχεια, η εταιρία διέθεσε τα έσοδα που προέκυψαν από την ανακύκλωση των υλικών αυτών στην οργάνωση Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS για την πραγματοποίηση καθαρισμών στις ακτές Σχινιά, Αρτέμιδος, Βαρέας Μεγάρων, Αλίμου (Α’ & Β’ Πλαζ) και Ελαίας, καθώς και στην κοίτη του ποταμού Πηνειού, κατά την περίοδο Μαΐου – Ιουλίου 2015, στο πλαίσιο της εκστρατείας «ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ». Τα έσοδα από την ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ προέκυψαν μέσα από τη διενέργεια σχετικού διαγωνισμού, στον οποίο κλήθηκαν να λάβουν μέρος κατάλληλα αδειοδοτημένες εταιρείες στην Ελλάδα.

Με διαρκή δέσμευση στη βιώσιμη ανάπτυξη, η Vodafone, η οποία κινητοποιείται και στην κατεύθυνση της προστασίας του περιβάλλοντος, είναι η μόνη εταιρεία κινητής επικοινωνίας στην Ελλάδα, που από το 2003 έχει αναπτύξει και υλοποιεί πανελλαδικό Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων & Αξεσουάρ για συσκευές τηλεφώνων, φορτιστές, handsfree/bluetooth και άλλα αξεσουάρ κινητής επικοινωνίας και ίντερνετ.

Ειδικοί κάδοι συλλογής έχουν εγκατασταθεί σε όλα τα καταστήματα και κτίρια της εταιρείας, στα Συστήματα του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων σε όλη την Ελλάδα, σε εταιρικούς της πελάτες και συνεργαζόμενους φορείς. Δυνατότητα ανακύκλωσης έχουν όλοι οι κάτοχοι κινητών τηλεφώνων, ανεξάρτητα από το δίκτυο με το οποίο συνεργάζονται, ενώ το πρόγραμμα έχει επεκταθεί από το 2009 ώστε να περιλαμβάνει και συσκευές σταθερής τηλεφωνίας, φορητούς υπολογιστές, τάμπλετ, modem και λοιπό εξοπλισμό και αξεσουάρ σταθερής/κινητής επικοινωνίας και internet. Τα υλικά που συγκεντρώνονται στο πλαίσιο του προγράμματος παραδίδονται από τη Vodafone σε εξουσιοδοτημένους από το κράτος φορείς ανακύκλωσης.

Η ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ συμβάλει αφενός στην προστασία του εδάφους και των υπόγειων υδάτων από την ανεξέλεγκτη απόρριψή τους, αφετέρου στην εξοικονόμηση πολύτιμων φυσικών πόρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;