Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην 80η ΔΕΘ
Με δικό του χώρο, στο ισόγειο του Περιπτέρου 15 στο stand 63, θα συμμετάσχει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην επετειακή 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Δες εδώ όλες τις info!

Με δικό του χώρο, στο ισόγειο του Περιπτέρου 15 στο stand 63, θα συμμετάσχει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην επετειακή 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα λειτουργήσει από το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO.

Το πανεπιστημιακό ίδρυμα που πρωτοστατεί στην προσπάθεια σύνδεσης της επιστημονικής γνώσης με τις λειτουργίες της παραγωγικής ανάπτυξης, θα προβάλει τα προπτυχιακά, τα μεταπτυχιακά, τα διδακτορικά και μεταδιδακτορικά του προγράμματα, καθώς και τις γενικότερες δράσεις και πρωτοβουλίες του για την κοινωνία της Βόρειας Ελλάδας και τη Θεσσαλονίκη. Από την άποψη αυτή ιδιαίτερα επισημαίνεται η πρόσφατα υπογραφείσα θεσμική συνεργασία μεταξύ του ΠΑΜΑΚ και της ΔΕΘ.

Αυτό υπογραμμίζει και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητής Αχιλλέας Ζαπράνης: «Η συμμετοχή μας στη Διεθνή Έκθεση, η οποία φέτος γιορτάζει με λαμπρότητα την 80η διοργάνωσή της και μαζί της γιορτάζει ολόκληρη η Θεσσαλονίκη, εντάσσεται στο πλαίσιο της σημαντικής συμφωνίας συνεργασίας που υπογράψαμε τον περασμένο Ιούνιο με τη διοίκηση του εθνικού εκθεσιακού μας φορέα. Με την παρουσία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην 80η ΔΕΘ, φιλοδοξούμε να σφυρηλατήσουμε ισχυρούς δεσμούς με τη ΔΕΘ-HELEXPO, να αναδείξουμε το πλούσιο ακαδημαϊκό και επιστημονικό έργο του Πανεπιστημίου μας και να προβάλουμε ευρύτερα τις δράσεις του Ιδρύματος, όπως η “Πρωτοβουλία Γέφυρα”, και τις συνεργασίες του με φορείς της περιοχής και κοινωνικές ομάδες».

[Δελτίο Τύπου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;