Ποια γυναικεία εσώρουχα ξετρελαίνουν τους άντρες;! (Έρευνα)
Dress to undress η φάση! Δες τα αποτελέσματα της έρευνας σχετικά με το ποια γυναικεία εσώρουχα έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις των αντρών και ποια είναι εκείνα που απεχθάνονται!

“Dress to undress” η φάση. Νέα έρευνα αποκαλύπτει ποια είναι τα αγαπημένα γυναικεία εσώρουχα των αντρών, και ποια των γυναικών, καθώς και ποια είναι εκείνα που απεχθάνονται!

Τα γυναικεία εσώρουχα προφανώς και παίζουν σημαντικότατο ρόλο στη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού. Για την ακρίβεια, η σωστή επιλογή τους μπορεί να ανεβάσει στα ύψη τη λίμπιντο και των 2, ενώ μία λάθος να “αποδυναμιτίσει” την ατμόσφαιρα, ή και να μειώσει το ερωτικό mood.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας νέας έρευνας το τι επιλέγει να φορά μια γυναίκα στην κρεβατοκάμαρα έχει εξαιρετικά μεγάλη επίδραση στο πώς την αντιμετωπίζει ο σύντροφός της.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων αντρών και γυναικών παραδέχτηκε ότι τα εσώρουχα επηρεάζουν το πόσο ελκυστική βρίσκει μια γυναίκα ο σύντροφός της την ώρα που πρόκειται να κάνουν sex, με ένα ποσοστό άνω του 50% των αντρών να παραδέχονται ότι θα κρίνουν αρνητικά μια γυναίκα που θα επιλέξει να φορέσει μη ελκυστικά εσώρουχα.

Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 86% των αντρών πιστεύουν ότι το είδος των εσωρούχων που θα επιλέξει να φορέσει μια γυναίκα θα τους επηρεάσει σχετικά με το πόσο sexy θα την θεωρήσουν τη δεδομένη στιγμή, και ότι το 71% των γυναικών πιστεύει ότι τα εσώρουχα που επιλέγουν έχουν μεγάλη σημασία για το αντίθετο φύλο.

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;