Τα 10 πράγματα που επιβάλλεται να κάνεις πριν την επόμενη σχέση σου! (Λίστα)

Από neolaia.gr Team 28 Αυγούστου 2015

Τα facts: Έχει περάσει ένα σεβαστό χρονικό διάστημα από τότε που χώρισες, αλλά όχι και πολύ. Και είσαι σε μια φάση της ζωής σου που προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες σου. Και ασφαλώς πολύ καλά κάνεις. 

Εμείς σου συγκεντρώσαμε σε μια λίστα όλα όσα επιβάλλεται να κάνεις πριν την επόμενη σχέση σου ώστε όταν πλέον θα περάσεις σε μια σχέση με έναν καινούριο άνθρωπο να έχεις βρει πρώτα τον εαυτό σου και να νιώθεις εντελώς καλά με την πάρτη σου, προκειμένου να είσαι σε θέση να κάνεις και τον άλλο ευτυχισμένο:

1. Σταμάτα να αγχώνεσαι για την επόμενη σχέση σου. Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν κατόπιν προγραμματισμού. Ο έρωτας δεν είναι ραντεβού στον οδοντίατρο για να προγραμματίσεις πότε θα σου συμβεί. Επίσης καλό είναι να περάσεις χρόνο ως single ώστε να «πατήσεις» ξανά γερά στα πόδια σου.

2. Πήγαινε ένα ταξιδάκι, με την κολλητή ή τον κολλητό σου έστω και για λίγες ημέρες για να αλλάξεις παραστάσεις και να περάσεις καλά με παρέα φίλου.Θα γεμίσεις έτσι τις «μπαταρίες» σου και θα καθαρίσει και το μυαλό σου.

3. Ξεκίνα να ραντεβουδίζεις μεν, αλλά όχι ασύστολα. Όχι με τον καθένα ή με κάποιον που δεν σου αρέσει καθόλου. Η επιλεκτικότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, σε αντίθεση με την πλήρη απουσία standards που όντως έβλαψε.

4. Ξεκίνα ένα hobby που να σου αρέσει ώστε να κάνεις κάτι δημιουργικό, fun, που να εκτονώνεις την ενέργειά σου, ή να ξεχνιέσαι από όλα όσα σε απασχολούν. Το βασικό είναι να επιλέξεις να κάνεις κάτι που να είναι αποκλειστικά του γούστου σου και για τον εαυτό σου. Όχι επειδή «πρέπει».

5. Πρόσεξε παραπάνω τον εαυτό σου, aka. την διατροφή σου, τις ώρες του ύπνου σου, την ημερήσια πρόσληψη σε νερό και όλα αυτά που συμβάλλουν στο να είσαι υγιής και δυνατή.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr