Ο Leonardo DiCaprio θα υποδυθεί τον πιο διαβόητο κατά συρροή δολοφόνο της Αμερικής!
Και για ακόμη μία φορά υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Martin Scorsese! Δες εδώ όλες τις info!

Ο Ted Bundy, ο John Wayne Gacy, και ο Jeffrey Dahmer είναι τα πιο διαβόητα ονόματα εγκληματιών στην σύγχρονη ιστορία της Αμερικής. Αλλά όταν πρόκειται για φρικιαστικά εγκλήματα τότε αυτά είναι -ξεκάθαρα- ταυτισμένα με τον περιβόητο δολοφόνο, τον H.H. Holmes, που ήταν ο πρωταγωνιστής του best-seller βιβλίου του Erik Larson, το 2003, με τίτλο “The Devil in the White City: Murder, Magic, and Madness at the Fair That Changed America”, aka. “Ο Διάβολος στη Λευκή Πόλη: Φόνος, Μαγεία και Τρέλα στο Πανηγύρι που άλλαξε την Αμερική”.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Variety”, ο Leonardo DiCaprio θα υποδυθεί τον στυγερό δολοφόνο Holmes υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Martin Scorsese στην πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου. Αυτή θα είναι η έκτη, κατά σειρά, συνεργασία των δύο αντρών, μετά τις ταινίες “The Wolf of Wall Street”, “Gangs of New York”, “The Aviator”, “The Departed”, και “Shutter Island”. Σύμφωνα με το “Variety”, ρο συγκεκριμένο project είναι υπό εξέλιξη εδώ και παραπάνω από μία δεκαετία.

Ο H.H. Holmes έχει παραδεχτεί τη δολοφονία 27 γυναικών κατά την περίοδο διεξαγωγής του Παγκόσμιου Fair στο Chicago, το 1893. Ωστόσο πιστεύεται ότι έχει αποδεκατίσει περίπου 200 θύματα. Ο Holmes έφτιαξε την “τέλεια” δολοφονική μηχανή, υπό την μορφή ενός διαβολικού ξενοδοχείου, που είναι από τότε γνωστό ως το “Το Κάστρο των Φόνων”. Η δομή αυτού του ξενοδοχείου αποτελούνταν από αγωγούς αερίου που τροφοδοτούσαν τα δωμάτια, τεράστιους φούρνους, λάκκους με ασβέστη και με οξύ, καθώς και μεγάλα θησαυροφυλάκια, εντός των οποίων ο Holmes βασάνιζε, έθετε σε συνθήκες ασφυξίας και στο τέλος στραγγάλιζε τα θύματά του. Κι όλα αυτά διαθέτοντας πάντα την περιβολή ενός καθωσπρέπει gentleman του 19ου αιώνα.

Και για να σου δώσουμε μια πρώτη εικόνα σχετικά με το περί τίνος πρόκειται να δεις επί της οθόνης, σου παραθέτουμε μια χαρακτηριστική ατάκα του Holmes από το βιβλίο: “Ναι, γεννήθηκα με τον διάβολο μέσα μου. Γεννήθηκα με το κακό να στέκεται ως σπόνσορας δίπλα στο κρεβάτι όπου γεννιόμουν, και είναι μαζί μου από τότε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;