Google: Μετονομάζεται σε Alphabet!
Δες εδώ όλες τις σχετικές info!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του CEO της Google, του Larry Page, η Google μετονομάζεται σε Alphabet λόγω της μετατροπής της σε όμιλο. 

Συγκεκριμένα η Google θα αποτελέσει μέρος ενός συνόλου εταιριών κάτω από την ομπρέλα της Alphabet, και οι οποίες θα έχουν διάφορους τομείς δραστηριοποίησης.

Ως CEO της Alphabet ορίστηκε ο Larry Page, και ο CEO της Google θα είναι από τώρα και στο εξής o Sundar Pichai. Κάθε μία από τις εταιρίες της Alphabet θα έχει τον δικό της ξεχωριστό CEO και θα τελεί υπό ανεξάρτητης λειτουργίας από τις υπόλοιπες. Ωστόσο οι ιδρυτές της Google θα είναι πάντα στη διάθεση της κάθε εταιρείας για οποιουδήποτε είδους βοήθεια.

Επιπλέον πρόκειται να γίνει αντικατάσταση της Google στο αμερικανικό χρηματιστήριο από την Alphabet, κι έτσι όλες οι μετοχές της αντίστοιχα θα μετατραπούν κι εκείνες στα ανάλογα μερίδια με ίδια δικαιώματα.

Ο απώτερος σκοπός της συγκεκριμένης κίνησης της Google είναι το να έχουν την δυνατότητα να ανακοινώσουν -μελλοντικά- τα οικονομικά αποτελέσματα της Google ξεχωριστά από εκείνα των υπολοίπων επιχειρήσεων της Alphabet.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατόπιν της συγκεκριμένης ανακοίνωσης η αξία της μετοχής της Google αυξήθηκε κατά 6%

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;