Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 10-16 Αυγούστου!
Άρης στον Λέοντα από 9 Αυγούστου

Zwdia

Άρης στον Λέοντα από 9 Αυγούστου
Το μεγαλείο της Δύναμης
Από την Λίλιαν Σίμου
Άρης, ο πλανήτης που σηματοδοτεί την ενεργητικότητά μας, την μάχιμη στάση ζωής, την δράση σε κάθε τομέα. Μέσω του Άρη θα κατακτήσουμε, θα κερδίσουμε, θα πληγώσουμε και θα πληγωθούμε.
Σημαντικός και απαραίτητος παράγοντας στη ζωή μας, απαραίτητη η προϋπόθεση της δύναμης για να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας, να δηλώσουμε την παρουσία μας, τις θέσεις μας.
Ο Άρης κυβερνά τον Κριό και τον Σκορπιό, δύο ζώδια δύναμης, εξωτερικής και εσωτερικής δράσης.
Στον Λέοντα, είναι στο στοιχείο της φωτιάς, συμβατό και απαραίτητο για τη ζωή μας.
Ο Άρης φλέγεται από την επιθυμία να δημιουργήσει. Δημιουργεί εικόνες, οράματα, έργα.
Θέλει να κατακτήσει και να διακριθεί. Να τον θαυμάσουν για την κατάκτηση.
Αυτή την εποχή, με τον Άρη στον Λέοντα από τις 9 Αυγούστου ως τις 25 Σεπτεμβρίου, αναζητάμε τους στόχους μας.
Οι στόχοι αυτοί περιέχουν ένα μεγαλείο. Προσθέτουν λάμψη στη ζωή μας. Προσθέτουν κύρος και αξία σε ό,τι αναλαμβάνουμε.
Δεν θα ασχοληθούμε με το μέτριο, το συμβατικό, το συνηθισμένο, το εκλογικευμένο.
Δεν θα συμβιβαστούμε.
Θέλουμε το καλύτερο, επιδιώκουμε την προβολή, τα φώτα της δημοσιότητας, την άσκηση εξουσίας, την προώθησή μας.
Κατακτάμε τη ζωή και αναγνωρίζουμε αξίες, προβάλλοντας την αξία μας. Ο εγωισμός ίσως είναι ένα πρόβλημα αυτή την εποχή, καθώς η ατομικότητα αποζητά ξεχωριστή αντιμετώπιση.
Ο ανταγωνισμός φέρνει ρήξη κάποιες φορές, λόγω εγωισμού και πείσματος, αλλά παράλληλα εξελίσσει το έργο μας και βοηθά στην ανέλιξή μας.
Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στην παράσταση της καθημερινότητας. Με αυτοπεποίθηση και θάρρος, προχωράμε. Αλλά ας μην δραματοποιούμε κάθε κατάσταση που δεν προοδεύει!
Ας αποφύγουμε την αλαζονεία και την έπαρση.
Η ερωτική μας ζωή, σε πλήρη άνθιση, με αποφασιστικές κινήσεις και αρκετή αισιοδοξία, φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητα. Η κατάκτηση είναι πρόκληση, ο θαυμασμός επίσης είναι σημείο αναφοράς για κάθε κίνηση. Με ένα ενθουσιασμό που θυμίζει την πρώτη νιότη, θέλουμε να μάθουμε ξανά να αγαπάμε από την αρχή!
Η κοινωνική μας ζωή διανθίζεται από γιορτές, πάρτι, εξόδους, μικρές εκδρομές, περιπάτους και συναντάμε όσους αγαπάμε σε χώρους ψυχαγωγίας.
Στα οικονομικά ζητήματα, δημιουργούμε με έμπνευση και έχουμε την τόλμη να προβάλουμε μία νέα ξεχωριστή ιδέα. Ωστόσο, δεν είναι κατάλληλη εποχή για τυχερά παιχνίδια, παρά το γεγονός του ότι θα θέλουμε να ρισκάρουμε.
Στην υγεία, η άσκηση που μας ταιριάζει αναζωογονεί, αλλά ας προσέξουμε την υπερβολή, και ας μην κουράσουμε την καρδιά. Υπάρχουν αποθέματα σωματικής αντοχής, αλλά το ατομικό μας ωροσκόπιο θα προσδιορίσει πόσο και πώς να προσπαθήσουμε.

Έχοντας τον γενέθλιο Άρη στον Λέοντα, ξεκινάτε μία διετή περίπου χρονικό περίοδο δράσης και ενεργοποίησης. Μπορείτε να καταστρώσετε σχέδια και να επιλέξετε σημαντικούς στόχους.

Ο Άρης θα σχηματίσει κατά την περίοδο της διέλευσης στον Λέοντα, σημαντικές όψεις με:
Ποσειδώνα (χιαστί) στις 22 Αυγούστου, φέρνοντας στο φως δυσκολίες, ασάφεια στον στόχο, ή μία εξαπάτηση.
Πλούτωνα (χιαστί) στις 30 Αυγούστου, όπου η δύναμη που ελλοχεύει μας κάνει περισσότερο εκφραστικούς, έντονους, με πείσμα και πιθανόν μία στενή οπτική.
Ουρανό (τρίγωνο) από 6 ως 12 Σεπτεμβρίου με κορύφωση στις 8 και 9, απελευθερώνοντας ιδέες, δύναμη, αποφασιστικότητα και ενεργοποιώντας σχέδια και στόχους. Σημαντική θετική περίοδος.

Συμβουλές για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο, για την ενδιαφέρουσα αυτή περίοδο

Κριός
Δεν θα λέγαμε πως θα σας φανεί δύσκολο αυτό το διάστημα. Καθώς ο Άρης –κυβερνήτης σας- παύει να συγκρούεται μαζί σας μετά από το τελευταίο δίμηνο, σχηματίζει πλέον θετικές προδιαγραφές με το ζώδιό σας. Μπορείτε να αρχίσετε να χαίρεστε τη ζωή. Ο Άρης θα σας φέρει ξανά τόλμη και ικανοποίηση, μέσα από δραστηριότητες που έχουν στοιχεία δημιουργικά και ψυχαγωγικά. Αν είστε μόνοι, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βρεθεί ένα ταίρι που σας ταιριάζει. Θα φανείτε γοητευτικοί, μαγνητικοί, ερωτικοί και αρεστοί. Η γοητεία σας, θα πηγάζει από τις κινήσεις, τις πράξεις, το στυλ σας δίχως μεγάλη προσπάθεια. Αν είστε γονείς, είναι η κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσετε το παιδί σας, μέσα από μία δραστηριότητα που θα επιλέξετε από κοινού, ένα άθλημα ή ένα δημιουργικό χόμπι. Προσπαθήστε να βρεθείτε κοντά σε εξοχή, έστω και για ένα περίπατο, να είστε κοντά και να συζητήσετε από ψυχής για ό,τι σας απασχολεί.

Ταύρος
Με τον Άρη στον οίκο των οικογενειακών σας υποθέσεων, είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος για σας. Ενδεχομένως, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι σας, αν χρειάζεται, αλλά θα έχετε έξοδα και περισσότερες δαπάνες από όσες υπολογίζατε προφανώς. Με τα μέλη της οικογένειας, η κατάσταση δεν είναι ιδιαίτερα ήρεμη. Ζήλια ή κάποια ανταγωνιστική διάθεση, καθώς αισθάνεστε την επιδίωξη της κυριαρχίας μέσα στο σπίτι. Επικρατεί γενικά μία αναστάτωση. Προσπαθήστε να μην δώσετε περισσότερη όξυνση. Μην είστε κτητικοί ή καυστικοί με τους οικείους σας. Αν είστε άτομα ικανοί σε τεχνικά θέματα, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι όμορφο μέσα στο σπίτι και να αναδείξετε τις ικανότητές σας. Όπως και να έχει, μία από κοινού δραστηριότητα με την οικογένεια, θα μπορούσε να γεφυρώσει διαφορές, απομακρύνοντας τον κίνδυνο για διαφωνίες. Διαφορετικά, κάνετε υπομονή δίχως εγωιστικές διαθέσεις, προκειμένου να περάσετε ξεκούραστα το καλοκαιρινό αυτό διάστημα.

Δίδυμοι
Σας αρέσει αυτή την περίοδο να έχετε αρκετές εξόδους και είναι ωφέλιμο για σας. Προσοχή θα χρειαστείτε στις μετακινήσεις, ιδιαίτερα αν οδηγείτε κάποιες μέρες με ένταση. Αλλά γενικά, μία δραστηριότητα έξω από το σπίτι, θα σας ωφελήσει. Ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που έχουν πιο δυναμική νοοτροπία από εσάς, αλλά και μία νέα φιλοσοφία, θα σας απασχολήσουν. Σε ό,τι αφορά τον φιλοσοφικό ή ιδεολογικό τομέα της ζωής σας, αποφύγετε τον δογματισμό και τις στενές αντιλήψεις. Ειδικά όταν ο Ουρανός, θα σχηματίζει τρίγωνο προς τον Άρη, τότε θα είστε στην καλύτερη διάθεση. Ο οραματισμός για μία νέα γνώση, θα σας οδηγήσει σε σχέδια για το μέλλον. Τα αθλήματα που έχουν να κάνουν κυρίως με άσκηση στη φύση, σας ταιριάζουν και δίνουν στο υπόλοιπο του καλοκαιριού μία αίσθηση χαλάρωσης, απομακρύνοντας το φυσικό σας άγχος. Η ερωτική διάθεση γίνεται πιο εκφραστική, με πινελιές ρομαντισμού και σεξ απήλ.

Καρκίνος
Μάχη δίνετε για τα οικονομικά σας το επόμενο διάστημα. Θα πρέπει να μάθετε να κινείστε πλέον με πιο αργούς ρυθμούς, αυτό σίγουρα σας ταλαιπωρεί. Αλλά πρέπει να περιφρουρήσετε τα εισοδήματά σας και να γίνει μία σωστή αξιοποίηση. Στην σημερινή εποχή δεν επιτρέπεται το ρίσκο και δεν είναι σωστό να κάνετε μεγάλα έξοδα. Αποφύγετε να κινηθείτε βιαστικά σε ό,τι σας ενθουσιάζει και είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με την ανάγκη να επιμείνετε για να κερδίσετε κάτι που αγαπάτε. Ωστόσο, μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε ικανοί για μία επιλογή δράσης κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ενδιαφερθείτε για το συμφέρον σας και αναλογιστείτε τι αποκομίσατε μέσα από την ταχύτητα που κινηθήκατε κατά τους τελευταίους μήνες. Τώρα οφείλετε να δείτε την δύναμη της δημιουργίας σας να αποδίδει οικονομικά. Κάποιοι από εσάς, θα αλλάξετε τρόπο δράσης και θα απαιτήσετε οικονομικές απολαβές για κάθε σας έργο. Αποφύγετε την κτητικότητα και μη αισθανθείτε φόβο να τολμήσετε προκειμένου να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ή ένα οικονομικό όφελος.

Λέων
Στον δικό σας χώρο έχουμε την διέλευση και παρουσία του Άρη. Είναι σαν να σας προσφέρεται το έδαφος να δημιουργήσετε το «παιχνίδι» της ζωής. Επομένως, ας ασχοληθείτε καλύτερα εσείς οι ίδιοι με τις υποθέσεις σας και ας κάνετε κινήσεις, που ως πρόσφατα δεν αποφασίζατε. Ξέρετε καλύτερα από άλλους να λειτουργείτε με τους ρυθμούς σας και να προσφέρετε τα μέγιστα μέσα στην περίοδο αυτή. Αποφύγετε όμως να φανείτε πεισματάρηδες, και εκτός από το χάρισμα της υπομονής, ας θυμάστε πως έχετε ένα μονοκόμματο τρόπο δράσης, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Καλό θα ήταν να ακούσετε τις συμβουλές των γύρω σας, να δώσετε βάση σε κάποια σχόλια ίσως, γιατί μπορεί αργότερα, προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, να καταλάβετε πως δεν έχετε βγει κερδισμένοι με την επιμονή σας αυτό το διάστημα. Σίγουρα όμως, θα ήταν καλό να βάλετε την άσκηση στην καθημερινότητά σας, καθώς η αδρεναλίνη είναι στα ύψη!

Παρθένος
Λίγο άβολη η περίοδος αυτή για σας, είναι μία περίοδος κατά την οποία αναχαιτίζεται αισθητά η ανάγκη σας για πολλαπλές δραστηριότητες. Πρέπει πλέον, θέλοντας και μη, να συγκεντρωθείτε σε ένα μόνο και σημαντικό, πρακτικό στόχο. Αυτό σας ταλαιπωρεί και δημιουργεί είτε ευαισθησίες υγείας, είτε μία εσωτερική αναστάτωση και ένα ιδιαίτερο εκνευρισμό. Καθώς δεν είναι εύκολο να δημιουργήσετε κάτω από συνθήκες πίεσης, ίσως το δημιουργικό σας έργο, καθυστερήσει. Σας δημιουργεί άγχος να περιορίζουν τις κινήσεις σας. Η ζωή όμως απαιτεί κάποιες φορές, περιόδους ανάπαυσης και ενδοσκόπησης. Ας βρείτε τι σας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή και ας αναζητήσετε πρακτικούς στόχους, που θα τολμήσετε να ξεκινήσετε το τελευταίο διάστημα του Σεπτεμβρίου πλέον. Επομένως, ως τότε, αποφύγετε την κόπωση γιατί μπορεί να φέρει ευαισθησίες υγείας, αλλά και μειώστε το άγχος σας. Χαλαρώστε κυρίως μέσα στο υπόλοιπο του καλοκαιριού, ασχοληθείτε με βιβλία εσωτερικής αναζήτησης, ψυχολογίας, μεταφυσικής… θα σας βοηθήσουν.

Ζυγός
Δεν είναι δύσκολη ιδιαίτερα αυτή η περίοδος για σας. Αντίθετα, είναι μία περίοδος κατά την οποία, θα αναζητηθεί το έδαφος για να γονιμοποιηθούν στόχοι και ενδιαφέροντα. Είστε άτομα που έχουν πάντα κάτι να προσφέρουν, να εμπνευστούν και να προγραμματίσουν. Καθώς φροντίζετε ιδιαίτερα για να είστε εξασφαλισμένοι, ο Άρης προσφέρει τώρα την ευκαιρία να κριθεί ποιος στόχος είναι υλοποιήσιμος και ποιος όχι. Μέσα από μία επιλογή ευκαιριών λοιπόν, ας δοκιμάσετε τις αντοχές σας, για ένα όνειρο που θέλετε να πραγματοποιηθεί και θα σας δώσει χαρά. Η ικανοποίηση μπορεί να έρθει επίσης ανάμεσα σε σας και εκείνους που είναι φίλοι και έχουν την ίδια περίπου νοοτροπία με σας. Μία μάχη σχεδιάζεται στις λεπτομέρειες, σας αναζωογονεί και δίνει στόχο ζωής. Η υπομονή ανταμείβεται και είναι προφανές πως είστε σε μία ενθαρρυντική φάση. Ας είναι στόχος να περάσετε όμορφα μέσα από δημιουργία και όνειρα που μοιράζεστε με άλλους.

Σκορπιός
Η πρόκληση για σας είναι στο θέμα της κυριαρχίας ή της θέσης σας. Θέλετε να σας θαυμάζουν και να ξεχωρίζετε. Για τον λόγο αυτό, έχετε ένα κίνητρο αυτές τις μέρες να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, αν λειτουργήσετε σωστά. Επομένως, δίχως να κάνετε υπερβολές, δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας και κάνετε κάτι εσείς οι ίδιοι. Προσοχή θα χρειαστεί ούτως ώστε να μην θεωρηθείτε πολύ υλιστές ή κτητικοί, καθώς θα έχετε ανάγκη να προβάλλετε το κέρδος σας. Η αλήθεια είναι πως σας λείπει η ευελιξία (σαν φύση ζωδίου, γιατί ίσως στον ατομικό σας χάρτη έχετε άλλα στοιχεία), για τον λόγο αυτό, θα ήταν καλό να διατηρήσετε την ευγένειά σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Στόχοι που θα μπουν αυτό το διάστημα και θα ξεκινήσετε να τους προωθείτε, θα έχουν πιθανόν να σας αποδώσουν προς το τέλος Σεπτέμβρη. Επομένως καθώς οι απολαβές σας περιμένουν, επιλέξτε σωστά. Προκαλείτε όμως ζήλια και ανταγωνισμό, γι’ αυτό ας είστε επιφυλακτικοί.

Τοξότης
Ευνοημένοι είστε σε μεγάλο βαθμό αυτό το χρονικό διάστημα. Γιατί ο Άρης σχηματίζει θετική γωνία προς το ζώδιό σας και σας βοηθά να βρείτε μακρινούς στόχους και οραματισμούς, κάτω από μία ιδέα. Δεν αποκλείεται η γνώση που έχετε, να παίξει ένα ρόλο στις μελλοντικές σας επιλογές, ή να επιθυμήσετε μία νέα εξειδίκευση. Σας προσδίδει αποφασιστικότητα που την χρειάζεστε και μία πεποίθηση πως μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Ίσως αποφασίσετε ένα μακρινό ταξίδι για δουλειές. Επομένως, ας είστε ικανοποιημένοι και ας τολμήσετε πλέον να αναδείξετε ταλέντα, γιατί η αναβλητικότητά σας, σας περιορίζει αρκετές φορές. Ο Άρης θα μοιάζει να ανοίγει πόρτες, διεξόδους και να προσφέρει έδαφος για καλλιέργεια ιδεών που ως τώρα δεν χρησιμοποιήσατε προς όφελός σας. Δεχθείτε αυτό το δίμηνο τις θετικές του επιρροές, προχωρώντας δυναμικά προς κάθε κατεύθυνση, ακόμη κι αν σας φαίνεται μακρινή…

lilian

Αιγόκερως
Ο Άρης είναι κυβερνήτης σας από θέση έξαρσης και βρίσκεται σε ένα κατάλληλο ζώδιο πλέον, αφήνοντας την ευθεία αντιπαράθεση των σχέσεων. Ωστόσο, μοιάζει να περιορίζει λίγο τις δυνατότητες προώθησης των ενδιαφερόντων σας. Θα στραφείτε περισσότερο προς τις προσωπικές σας κατακτήσεις και θα επιδιώξετε να περιορίσετε έξοδα, καθώς έχετε μία ανασφάλεια που δεν θα βοηθήσει να αισθανθείτε δυνατοί. Αν είστε ήδη χρεωμένοι με δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, θα ήταν καλό να μην επιβαρύνετε περισσότερο τον προϋπολογισμό σας. Δεν συνιστάται αυτή η περίοδος για να επενδύσετε ή να ξοδέψετε τις οικονομίες σας. Στην περίπτωση που έχετε μία ευαισθησία υγείας, ίσως το πρόβλημα είναι περισσότερο οξύ, ή επίμονο. Θα χρειαστείτε την υπομονή και την επιμονή στην θεραπεία που σας συνιστά ο γιατρός σας, αλλά λόγω της δυνατής θέσης του πλανήτη, οι προοπτικές αποθεραπείας είναι πολλές. Στα αισθηματικά, αυτή η περίοδος φέρνει μία εσωτερική ένταση και καλό θα είναι να αποφύγετε να μείνετε προσκολλημένοι στις ανησυχίες σας. Κατανοώντας αυτό που σας άφησαν οι προηγούμενοι μήνες, κάποιες σχέσεις τελειώνουν οριστικά, κάποιες άλλες γίνονται «σχέσεις καρδιάς και ψυχής».

Υδροχόος
Στον τομέα των σχέσεων η πορεία του Άρη πλέον, και στον τομέα αυτό, διαθέτετε πείσμα και επιμονή για να κερδίσετε εντυπώσεις. Διατηρείτε ένα σταθερό προφίλ και κατακτάτε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Διεισδυτικοί και αποτελεσματικοί, θα δώσετε το καλύτερο μέσα από σχέσεις που σας συγκινούν ή προκαλούν γοητεία και μαγνητισμό. Επομένως, είναι η κατάλληλη στιγμή για μία σοβαρή σχέση. Αν θέλετε συνεργασίες, τώρα θα είναι η περίοδος όπου οι προτάσεις σας πρέπει να αναπτυχθούν. Καθώς έχετε την δύναμη και την επιρροή μέσα στο περιβάλλον σας, οι σχέσεις και η κοινωνικοποίηση, αναδεικνύουν την τόλμη και την μεθοδική σας προώθηση. Ωστόσο, στην μόνιμη σχέση σας ενδέχεται να γίνετε πολύ φορτικοί και ζηλιάρηδες. Προσοχή σε ανταγωνιστικές διαθέσεις συνεργατών, ή αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες, από μία δικαστική διαμάχη.

Ιχθείς
Λίγο δύσκολη θα φανεί για σας αυτή η περίοδος. Στα θέματα υγείας, μπορεί να προκύψει μία ευαισθησία που θα φανεί να έχει όξυνση, θα ταλαιπωρήσει, αλλά αργότερα θα συνέλθετε, με την κατάλληλη διατροφή και θεραπεία. Στα θέματα των υποχρεώσεών σας, περιορίζεστε αισθητά και αναγκάζεστε να επιμείνετε πολύ προκειμένου να τις διεκπεραιώσετε. Δίχως να σας επιτρέπεται να κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα, όπως στην ουσία σας αρέσει, επιλέξτε ένα σημαντικό στόχο, πρακτικό, για να υλοποιήσετε όνειρα και ιδέες. Ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα, είχατε πολλές δημιουργικές ανάγκες, ξεκινήσατε πολλά θέματα παράλληλα. Όλα αυτά δεν γίνεται προς στιγμήν να αποδώσουν σε έργο. Επομένως, πρέπει να κάνετε μία σαφή διάκριση, ανάμεσα σε ό,τι σας αρέσει και σε ό,τι μπορεί να υλοποιηθεί και να προχωρήσετε με υπομονή σε ένα πρακτικό στόχο. Στον χώρο εργασίας κάποιοι συνάδελφοι ή υφιστάμενοι, θα είναι επιθετικοί πιθανόν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;