Επικείμενη αναβίωση της σειράς «Xena: Warrior Princess»;!

Από neolaia.gr Team 30 Ιουλίου 2015

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, το τηλεοπτικό κανάλι NBC σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αναβίωσης της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Xena: Warrior Princess»!

Για την ακρίβεια, υπάρχει έντονη φημολογία, ότι το NBC εξετάζει την προοπτική της αναβίωσης της σειράς με την αγαπημένη μας πολεμίστρια – πριγκίπισσα Ζήνα, που ξεκίνησε να προβάλλεται το 1995 και που είχε ως πρωταγωνίστρια την Lucy Lawless.

Σύμφωνα με τον «The Hollywood Reporter», το NBC ενδιαφέρεται να κάνει μια «μοντέρνα» επανεκκίνηση της σειράς, και παρόλο που υπάρχει αρκετά μεγάλη ασάφεια -προς το παρόν τουλάχιστον- αναφορικά με το τι νοείται ως «μοντέρνα» προσέγγιση, το σίγουρο είναι ότι επιθυμούν η Lawless, που είναι πλέον 47 ετών, να έχει ενεργό ρόλο τόσο επί της οθόνης όσο και στην παραγωγή της σειράς. Ο Rob Tapert και ο Sam Raimi, που ήταν οι παραγωγοί της original σειράς, πρόκειται σίγουρα να αναμειχθούν στην πιθανή της αναβίωση. Ο Tapert να σου θυμίσουμε ότι είναι ο σύζυγος της Lawless, οπότε το όλο project μπορεί να γίνει για άλλη μία φορά «οικογενειακή» τους υπόθεση.

Η τηλεοπτική σειρά «Xena: Warrior Princess» ξεκίνησε ως spinoff της σειράς «Hercules: The Legendary Journeys» με πρωταγωνιστή τον Kevin Sorbo, και κατέληξε να δημιουργήσεις μια «δυνατή» ομάδα fans που την παρακολουθούσαν ανελλιπώς για έξι σεζόν. Τα επεισόδια της σειράς ολοκληρώθηκαν το 2001.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων!