Τι κάνει μια γυναίκα όταν είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της! (Λίστα)

Από neolaia.gr Team 27 Ιουλίου 2015

O έρωτας είναι μεγάλη υπόθεση!

Μας κάνεις να λέμε πράγματα που -υπό άλλες συνθήκες- δεν θα λέγαμε, και κυρίως να κάνουμε πράγματα που, αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο συναίσθημα, δεν θα κάναμε ποτέ.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η «ερωτευμένη version» του κάθε ανθρώπου είναι αρκετά διαφορετική από την συνηθισμένη του. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως καλό, ή κακό.

Είναι σίγουρα, όμως, κάτι που αξίζει να ζήσει ο κάθε άνθρωπος! 

Δες στη λίστα που ακολουθεί ποια είναι τα πράγματα που κάνεις μονάχα όταν είσαι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό σου!

1. Κάθεσαι και παρακολουθείς μαζί του τους αγώνες σπορ που τους αρέσουν είτε πρόκειται για μπάσκετ, είτε για ποδόσφαιρο, είτε για χόκευ επί πάγου (που λέει ο λόγος) ώστε να περνάς περισσότερο χρόνο μαζί του.

2. Ταυτόχρονα αρχίζει να ενημερώνεσαι για τα αντίστοιχα σπορ, να διαβάζεις και να μαθαίνεις τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από αυτά προκειμένου να μπορείς να τα παρακολουθείς και ταυτόχρονα να αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται, συν του ότι έχεις μπει στη διαδικασία να θες να κουβεντιάζεις για αυτά με τον σύντροφό σου, μιας κι έχεις αντιληφθεί ότι ο ίδιος το θέλει αυτό.

3. Επιπλέον, είσαι ένα τσακ μακριά από το να γίνεις κι εσύ οπαδός της ομάδας που υποστηρίζει το αγόρι σου, παρόλο που πριν τον γνωρίσεις -έστω και στους τύπους- υποστήριζες μια άλλη ομάδα, ή δεν υποστήριζες καμιά απολύτως ομάδα.

4. Έχεις μπει στη διαδικασία να του μαγειρέψεις κάτι, και δεν εννοούμε τοστ, ομελέτα ή μακαρόνια με κέτσαπ, αλλά κάποιο φαγητό αρκετά πιο σύνθετο για να τον περιποιηθείς.

5. Του έχεις πάει ακόμη και πρωινό στο κρεβάτι.

6. Έχεις δοκιμάσει κι έχεις κάνει πράγματα μαζί του στο σεξ που δεν έχεις κάνει με κανέναν άλλο σύντροφό σου μέχρι σήμερα, μόνο και μόνο για να τον ευχαριστήσεις και να τον κάνεις να θέλει αποκλειστικά εσένα ερωτικά, και καμία άλλη.

7. Έχεις φτάσει σε σημείο να μοιράζεσαι μαζί του ακόμη και το φαγητό σου για να τον ευχαριστήσεις.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486