Οι top 10 προτάσεις βιβλίων με online αγορά!
Η πιο ενημερωμένη λίστα με τις top 10 προτάσεις βιβλίων -"ταμάμ" για το καλοκαιράκι- από 8.49€ έως και 20.65€ και με τη δυνατότητα online αγοράς!

Αν απολαμβάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου να διαβάζεις βιβλία, οποιουδήποτε είδους, τότε μιας κι έχουμε καλοκαιράκι, κι επειδή σίγουρα θα έχεις στη διάθεσή σου κάποιες μέρες ξεκούρασης και ανάπαυλας, είτε φύγεις για διακοπές είτε όχι, είναι ιδανική ευκαιρία για να ξεφύγει το μυαλό σου από όλα όσα σε απασχολούν, διαβάζοντας ένα βιβλίο του γούστου σου.

Γιατί, ως γνωστόν, το βιβλίο είναι μια εξαιρετικά καλή “συντροφιά” για να περάσεις ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σου, και αποτελεί ταυτόχρονα κι έναν αποτελεσματικό τρόπο, για να “ταξιδέψεις” νοητικά σε μέρη και εποχές που δεν θα είχες με άλλο τρόπο τη δυνατότητα. Επιπλέον ένα βιβλίο αποτελεί μέσο διεύρυνσης των γνωστικών σου οριζόντων, χωρίς να απαιτείται καν να είναι εκπαιδευτικής φύσεως, μιας και σου δίνει “τροφή για σκέψη”, και παράλληλα εμπλουτίζει και το γλωσσολογικό σου υπόβαθρο.

Γι’ αυτό κι εμείς σου φτιάξαμε μια λίστα με τις top 10 προτάσεις βιβλίων με online αγορά, που έχουν ασφαλώς και έκπτωση, ώστε να ψωνίσεις εκείνο που επιθυμείς στην πιο καλύτερη δυνατή τιμή. Οι προτάσεις αφορούν διαφορετικών ειδών βιβλία όπως μυθιστορήματα, αστυνομικά, ψυχολογίας κ.ά. ώστε να έχεις μια πλήρη γκάμα επιλογών, και σε τιμές από 8.49€ έως και 20.65€, ώστε να μην ξοδέψεις μια “περιουσία” για να αποκτήσεις κάποιο. Και ασφαλώς με τη δυνατότητα online αγοράς ώστε να κάνεις τα ψώνια σου εύκολα, γρήγορα και ξεκούραστα.

Δες στη συνέχεια τις προτάσεις μας:

1. “Η εξαφάνιση” της Chevy Stevens

Υπόθεση:

Την ηµέρα που την απήγαγαν, η Aνν Ο’ Σάλιβαν, µία τριανταδυάχρονη µεσίτρια ακινήτων, είχε τρεις στόχους. Να πουλήσει ένα σπίτι, να βγάλει από το µυαλό της τον πρόσφατο καβγά που είχε µε τη µητέρα της και να φτάσει έγκαιρα στο ραντεβού που είχε κανονίσει µε το αγόρι της.
Η επίδειξη του σπιτιού δεν έχει πολύ κόσµο, αλλά εκεί που ετοιµάζεται να τα µαζέψει και να φύγει, καταφτάνει ο τελευταίος της επισκέπτης µε ένα βαν κι η Aνν σκέφτεται ότι ίσως τελικά σήµερα να είναι η τυχερή της µέρα.
Έκανε πολύ µεγάλο λάθος…Τελικά, η αλήθεια δεν είναι πάντα λυτρωτική…

Τιμή: 16.43€ ➡ Αγόρασε το

2. “Ο τελευταίος χορός” της Victoria Hislop

Υπόθεση:

Μέσα από δέκα πολύ δυνατά διηγήματα, η Victoria Hislop μας βγάζει σεργιάνι στους αθηναϊκούς δρόμους αλλά και στις πλατείες των ελληνικών χωριών. Σκιαγραφώντας την ξεχωριστή ατμόσφαιρα κάθε τόπου, η συγγραφέας ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας μια σειρά
από αλησμόνητους ήρωες – από έναν μοναχικό παπά έως δύο αδερφούς σε διαμάχη και από έναν ανεπιθύμητο ξένο έως ένα γαμπρό που βασανίζεται από μια μουσική και μια ανάμνηση.
Δοσμένες με τη μοναδική γραφή της Victoria Hislop, αυτές οι γλυκόπικρες ιστορίες πίστης και αγάπης, χωρισμού και συμφιλίωσης, θα μείνουν στο μυαλό σας και θα σας συντροφεύουν για πολύ καιρό μετά το τέλος της ανάγνωσης.

Τιμή: 8.49€ ➡  Αγόρασε το

3. “Σκέψου έναν αριθμό” του John Verdon

Υπόθεση:

Σκέψου έναν αριθμό. Έναν οποιονδήποτε. Δες πόσο καλά γνωρίζω όλα σου τα μυστικά.
Αυτές ήταν οι τελευταίες λέξεις στο γράµµα που έλαβε μυστηριωδώς ο Μαρκ. Και ήταν µόνο η αρχή. Μια σειρά από παράξενα στιχάκια µε αµφίσηµα µηνύµατα και γρίφους οδηγούν τον Μαρκ να ζητήσει βοήθεια από τον παλιό του συµµαθητή και διάσηµο ντετέκτιβ, Ντέιβ Γκάρνεϊ.
O Ντέιβ, 47χρονος συνταξιούχος αστυνοµικός µε εξαιρετικές επιτυχίες στην εξιχνίαση εγκληµάτων µε κατά συρροή δολοφόνους, προσπαθεί να προσαρµοστεί στους ήρεµους πια ρυθµούς της νέας του ζωής. Όµως, µπροστά στην έκκληση του φίλου του το αστυνοµικό δαιµόνιο ενεργοποιείται, οδηγώντας τον ξανά σε απρόβλεπτες καταστάσεις.
Ο Μαρκ βρίσκεται νεκρός και δύο ακόµη δολοφονίες περιπλέκουν πιο πολύ την υπόθεση. Η ζωή του Ντέιβ απειλείται…

Τιμή: 17.35€ ➡ Αγόρασε το

4. “Θετική σκέψη” της Vera Peiffer

Υπόθεση:

Κάθε άνθρωπος έχει μέσα του το θετικό και το αρνητικό, που είναι δυο πόλοι της ίδιας δύναμης, κι εμείς σύμφωνα με τον ψυχισμό μας χρησιμοποιούμε τον ένα ή τον άλλο πόλο της:
τον αρνητικό και βλέπουμε τη ζωή μας να κατρακυλά στον πόνο, στα βάσανα, στη θλίψη και στα προβλήματα. Τον θετικό και νιώθουμε ικανοποίηση, πληρότητα, ευτυχία.
Η σκέψη καθορίζει την ποιότητα της ζωής μας, γιατί οι σκέψεις είναι εκείνες που καθοδηγούν τις πράξεις μας. Οι αρνητικές μας σκέψεις προσελκύουν αρνητικά αποτελέσματα και οι θετικές σκέψεις θετικά. Με τη Θετική Σκέψη θα αλλάξουμε τη ζωή μας εντυπωσιακά. Από την ανούσια, μουντή καθημερινότητα θα περάσουμε σ’ έναν κόσμο φωτεινό, όπου όλα θα μας χαμογελούν γιατί εμείς θα τα παρακινούμε να μας χαμογελάσουν.
Με τη Θετική Σκέψη θα ανακαλύψουμε ότι δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να καταφέρει η ανθρώπινη ύπαρξη, αρκεί να το θέλει πραγματικά.
Η αυτοπεποίθηση μας και η πίστη στον εαυτό μας ανοίγουν το δρόμο για τη λύση των προβλημάτων μας και για την πραγματοποίηση των στόχων μας. Η θεωρητική γνώση είναι υπέροχη. Ενισχύει τον αυτοσεβασμό σας, εντυπωσιάζει τους φίλους σας και κάνει καλή εντύπωση στο βιογραφικό σας σημείωμα. Η θεωρητική γνώση μόνη της όμως, δεν μπορεί να φέρει αλλαγή και δεν θα κάνει ευτυχισμένο έναν δυστυχισμένο, ούτε και θα κάνει επιτυχημένο έναν αποτυχημένο.
Για να αλλάξετε τη ζωή σας χρειάζεται να κάνετε πράξη τη θεωρία. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη για την ευημερία σας και να πάψετε να ρίχνετε σε άλλους το φταίξιμο για όσα στραβά συμβαίνουν στη ζωή σας. Πρέπει να παραδεχτείτε ότι δεν καταβάλατε τις προσπάθειες που έπρεπε για να αντιμετωπίσετε ορισμένες πλευρές της ζωής σας αντί να θεωρείτε υπεύθυνους γι’ αυτό τους γονείς σας, την κυβέρνηση ή τον καιρό. Δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορείτε να πετύχετε στους τομείς της υγείας, του πλούτου, της προσωπικής πληρότητας και της ευτυχίας.
Όταν βάλετε κάτι στο νου σας μπορείτε να το πετύχετε. Το βιβλίο θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τη θεωρία. Με τις γνώσεις.

Τιμή: 15.60€ ➡ Αγόρασε το

5. “Blue Monday” των Nicci French

Υπόθεση:

ΔΕΥΤΕΡΑ. Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ…
Μία κοινωνία σοκαρισμένη.
Η φωτογραφία του μικρού Μάθιου στις εφημερίδες φάρος και ελπίδα στην αναζήτησή του.
Η ψυχοθεραπεύτρια Φρίντα Κλάιν ανήσυχη αντικρίζει την εικόνα του μικρού παιδιού και έρχονται στο νου της τα παράξενα και νοσηρά όνειρα ενός ασθενούς της. Όνειρα που περιγράφουν και με την παραμικρή λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του παιδιού που τόσο λαχταρά να αποκτήσει ο ασθενής της. Εικόνες πανομοιότυπες…
Απλή σύμπτωση; Παιχνίδια του μυαλού; Ή υπάρχει έστω και η ελάχιστη πιθανότητα να σχετίζονται οι δύο υποθέσεις; Πώς μπορεί η Φρίντα να παραβιάσει το ιατρικό απόρρητο; Πόσο θα βοηθήσουν οι ψυχαναλυτικές γνώσεις της στην εξιχνίαση της υπόθεσης; Και πώς εμπλέκεται σε όλα αυτά μία απαγωγή που είχε γίνει είκοσι χρόνια πριν;
Η Φρίντα θα βρεθεί να πρωτοστατεί στον αγώνα δρόμου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του απαγωγέα. Μόνο που αυτός ο αγώνας δεν είναι μια κούρσα φυσικής αντοχής. Η Φρίντα πρέπει να κατεβεί ως τα πιο σκοτεινά μονοπάτια του μυαλού ενός ψυχοπαθούς, προκειμένου να βρει τις απαντήσεις για το αν ο Μάθιου είναι ζωντανός και πού μπορεί να βρίσκεται.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

Τιμή: 14.32€ ➡  Αγόρασε το

6. “Το βαλς της ζωής” της Ειρένα Ιωαννίδου – Αδαμίδου

Υπόθεση:

Ένα οικογενειακό ταξίδι στη μαγευτική πόλη της Βιέννης θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της Μαρίας. Σε νεαρή ακόμη ηλικία γνωρίζει τον μεγάλο έρωτα, μα πριν προλάβει να τον γευτεί θα βρεθεί ένα βήμα πριν το θάνατο…
Ανάκτορα, παλάτια, η μεθυστική ατμόσφαιρα της Βιέννης και οι υπέροχες μελωδίες της… Εκεί θα κάνει την οικογένειά της, μα δεν θα ξεχάσει ποτέ τις ρίζες της, την αγάπη της για την πατρίδα της, για την καλοσύνη των Ελλήνων και τη γενναία τους ψυχή.
Μεσούντος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και ενώ οι καταστροφές ισοπεδώνουν τη χώρα τους, οι αδελφές Λίζα και Μαρία φον Βάισενμπεργκ, εγγονές της Μαρίας και μπαλαρίνες στην Όπερα της Βιέννης, ακολουθώντας τη συμβουλή της γιαγιάς τους, αναζητούν καταφύγιο στην Κύπρο.
Έρωτες, πάθη μα και πόνος, λύπη…
Δύο αγαπημένες αδελφές, δύο μοιραίοι άντρες…
Η αγάπη έχει πάντα δύο όψεις…

Τιμή: 9.52€ ➡  Αγόρασε το

7. “Το λουλούδι της Κριμαίας” της Julia Gregson

Υπόθεση:

Mε φόντο τη ρομαντική Ουαλία του 1840, η Κάθριν και ο Ντέιο ζουν τον έρωτά τους και μοιράζονται την αγάπη τους για τα άλογα. Η συντηρητική κοινωνία της εποχής δεν θα μπορούσε όμως ποτέ ν’ αποδεχτεί την αγάπη της Κάθριν, γόνου αριστοκρατικής οικογένειας και του Ντέιο, που προέρχεται από κατώτερη κοινωνική τάξη. Η λαχτάρα για μια ζωή μακριά από την κοινωνία της Ουαλίας, ο ανέμελος τρόπος ζωής του Ντέιο και μια τραγωδία που θα πλήξει την οικογένειά της, θα είναι οι αφορμές για τη φυγή της, καθώς με τη βοήθεια του Ντέιο εγκαταλείπει το σπίτι της και ταξιδεύει στο Λονδίνο με σκοπό να γίνει η γυναίκα που πάντα επιθυμούσε.
Μαζί με τον Ντέιο θα βρεθεί στο Λονδίνο και θα αναζητήσει την περιπέτεια της ζωής δίπλα στην ξακουστή Φλόρενς Νάιτινγκεϊλ, τη γυναίκα που έμεινε γνωστή στην ιστορία για την προσφορά της στον πόλεμο της Κριμαίας. Η Κάθριν μαζί με άλλες εθελόντριες νοσηλεύτριες θα ζήσει τον εφιάλτη και θα νοσταλγήσει την παλιά της ζωή, την αγάπη της οικογένειάς της, την αγάπη του Ντέιο…
Πόσο δύσκολο είναι να κυνηγήσεις το όνειρό σου; Πόσο εύκολο είναι να ξαναδείς τους αγαπημένους σου ανθρώπους;
Άραγε το λουλούδι της Κριμαίας θα ανθίσει ξανά;
Το Λουλούδι της Κριμαίας είναι ένα δυνατό έπος που καθηλώνει και το οποίο η Julia Gregson ζωντανεύει με την αριστοτεχνική της γραφή, μέσα από τα μάτια μιας ευαίσθητης νεαρής κοπέλας που τόλμησε να εναντιωθεί στα πρέπει της εποχής.

Τιμή: 10.43€ ➡ Αγόρασε το

8. “Στην καρδιά των μουσώνων” της Julia Gregson

Υπόθεση:

«Νεαρή γυναίκα, είκοσι οκτώ ετών, με υπευθυνότητα, αγάπη για τα παιδιά και γνώσεις για την Ινδία, επιθυμεί θέση συνοδού στο ταξίδι του διάπλου από το Τίλμπερι στη Βομβάη, με αντίτιμο τα μισά ναύλα». Δημοσίευση αγγελίας στο περιοδικό The Lady. Κόστος: τρία σελίνια και έξι πένες.
Φθινόπωρο του 1928.
Στη δίνη των καιρών, την εποχή που ο Γκάντι αγωνίζεται για την ανεξαρτησία του λαού του, τρεις νεαρές γυναίκες ταξιδεύουν με προορισμό την Ινδία, κάνοντας όνειρα για μια νέα ζωή. Μια αγγελία σε εφημερίδα, ένας επικείμενος γάμος και μια δυνατή φιλία είναι οι αφορμές για την απόφασή τους να αφήσουν την Αγγλία πίσω τους. Η καθεμία μάχεται για την ευτυχία και την επιβίωσή της σε έναν άγνωστο και τόσο διαφορετικό κόσμο.
Ένα βιβλίο εποχής που υμνεί τη δύναμη της ψυχής, τη φιλία, τον έρωτα και μας μεταφέρει στην καρδιά των μουσώνων.

Το βιβλίο βραβεύτηκε στην Αγγλία από το Romantic Novelists Association ως το καλύτερο μυθιστόρημα του 2008.

Τιμή: 10.43€ ➡  Αγόρασε το

9. “Διχασμένη αγάπη” του Όμηρου Αβραμίδη

Υπόθεση:

Μοναχοκόρη, γλυκιά και χαριτωμένη, η Ελπίδα έζησε όμορφα παιδικά χρόνια, απολαμβάνοντας την αγάπη των γονιών και των δασκάλων της. Ένας εφηβικός ανομολόγητος έρωτας ήρθε ν’ αναστατώσει κάποια στιγμή τη ζωή της, χωρίς όμως σοβαρές επιπτώσεις στον συναισθηματικό της κόσμο. Κι όταν λίγο αργότερα ξεκίνησε τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο, το θέμα έρωτας παραμερίστηκε. Μέχρι που εμφανίστηκε ο Παύλος. Όμορφος, έξυπνος και καλλιεργημένος, τη συγκίνησε από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισε. Η σχέση τους ξεκίνησε δειλά για να εξελιχθεί σ’ έναν παθιασμένο έρωτα.
Εκείνος από αγροτική οικογένεια, εκείνη από αστική, χρειάστηκε να παλέψουν με τις παραδοσιακές αντιλήψεις της εποχής και τον αυταρχισμό των γονιών για να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να επισημοποιήσουν το δεσμό τους. Μα κάποια στιγμή τα κατάφεραν. Αδιατάραχτη φαινόταν η ευτυχία τους μέχρι εκείνο το πρωί που η είδηση για ένα τραγικό δυστύχημα τράνταξε όλη την Ελλάδα κι έφερε αφόρητο πόνο στην Ελπίδα. Μα η μοίρα επιφυλάσσει πάντα εκπλήξεις στους ανθρώπους, ευχάριστες και δυσάρεστες…

Τιμή: 10.71€ ➡ Αγόρασε το

10. “15λεπτα γεύματα” του Jamie Oliver

Περιεχόμενο:

O συγγραφέας του βιβλίου Jamie Oliver γράφει: “Εμπνεύστηκα τα πιάτα αυτά από συνταγές από ολόκληρο τον κόσμο, και σας διαβεβαιώνω πως είναι νοστιμότατα. Οι συνταγές αυτές δοκιμάστηκαν από μάγειρες όλων των επιπέδων, από εφήβους και συνταξιούχους μέχρι πολυάσχολες μαμάδες και «πνιγμένους» μπαμπάδες, οι οποίοι έδειξαν την ίδια θετική και ενθουσιώδη ανταπόκριση μ’ εμένα και την ομάδα μου. Η συμβολή όλων αυτών των ανθρώπων ξεχωριστά βοήθησε να πάρουν οι συνταγές τη σημερινή μορφή τους. Από τη στιγμή που μπορούν αυτοί, μπορείτε κι εσείς.”

Τιμή: 20.65€ ➡  Αγόρασε το

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;