Γυναίκα με άντρες φίλους: Τα facts της περίπτωσης! (Λίστα)
Και τα θετικά και τα αρνητικά της περίπτωσης! Ανεξαρτήτως όμως αυτών, δεν τους αλλάζεις με τίποτα! Και πολύ καλά κάνεις!

Δες στη συνέχεια ποια είναι τα πιο σημαντικά facts που αντιμετωπίζει μια γυναίκα που έχει πολλούς άντρες φίλους!

Άλλα είναι κάπως «ζόρικα», κι άλλα είναι πολύ-πολύ ευχάριστα μιας και τα πάντα στη ζωή άλλωστε έχουν θετικά και αρνητικά! Ένα είναι σίγουρο πάντως! Δεν τους αλλάζεις με τίποτα για για κανέναν!

1. Κάποιες φορές δεν της αρέσει το χιούμορ τους. Της φαίνεται για την ακρίβεια, κάπως πιο «χοντροκομμένο», ενίοτε φαλλοκρατικό ή «κρύο».

2. Κάποια στιγμή έχει αποδειχθεί εξαιρετικά δύσκολο να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ των σχέσεων σας, γιατί όλο και κάποιος μπορεί να αντιληφθείς ότι έχει αρχίσει να σε βλέπει κάπως διαφορετικά, τύπου ερωτικά.

3. Έχει αποδειχθεί ότι όταν τους μιλάς για το προσωπικά σου, σου κάνουν εύστοχες παρατηρήσεις και σχόλια, αν και συχνά οι «αλήθειες» τους σε «πονάνε».

4. Έχεις αποδεχθεί πλέον το γεγονός ότι δεν μπορείς να παρακολουθήσεις όλες τις «αντρικές» συζητήσεις τους π.χ. για αυτοκίνητα και για αθλητικά.

5. Όταν βγαίνεις μόνη σου μαζί τους για να πάτε για ποτό ή καφέ, όλος ο κόσμος υποθέτει αυτόματα ότι όποιος κάθεται πιο κοντά σου είναι και σύντροφος σου. Εν ολίγοις το ενδεχόμενο να σε φλερτάρει κάποιος όταν είσαι μαζί τους είναι εντελώς ανύπαρκτο.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;