ATH Free WiFi & ATH Messenger: Οι νέες e-εφαρμογές του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών
Δωρεάν πρόσβαση στο internet σε όλους τους χώρους του Αεροδρομίου, μέσω του ATH Free, καθώς και πρόσβαση σε πληροφορίες για τις πτήσεις μέσω της νέας ειδικής εφαρμογής "ATH Messenger"!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ), ξεκίνησε να παρέχεται δωρεάν και απεριόριστη πρόσβαση σε ασύρματο WiFi στους χώρους του αεροδρομίου, και συγκεκριμένα μέσω του δικτύου «ATH Free».

Παράλληλα, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών καθίσταται το πρώτο αεροδρόμιο στον κόσμο που υλοποιεί εφαρμογή πληροφορίας πτήσεων μέσω του Facebook Messenger, κάνοντας χρήση της νέας εφαρμογής, με όνομα “ATH Messenger”.

Πώς λειτουργεί το “ATH Messenger”;

Πολύ απλά, αρκεί να χρησιμοποιήσεις το Facebook Messenger από το κινητό, το tablet ή το laptop σου, και θα ενημερωθείς σε “live” χρόνο για την πτήση σου, κάνοντας απλώς χρήση των hashtags (#) και λέξεων – κλειδιά όπως π.χ. flight & αριθμός πτήσης.

Στέλνοντας, δηλαδή ένα Facebook message με την αντίστοιχη λέξη – κλειδί στο inbox της σελίδας, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα πλέον, απλά και άμεσα, να ενημερώνεται για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με την πτήση του.

Για το «ATH Messenger» έχει δημιουργηθεί η σελίδα στο Facebook: www.facebook.com/ATHmessenger, και υπάρχει ασφαλώς και το επίσημο Facebook page του ΔΑΑ: www.facebook.com/ATHairport.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;