Οι διαφορές του έρωτα στις ταινίες με τον έρωτα στην πραγματικότητα! (Λίστα)
Γιατί στη ζωή -δυστυχώς- δεν υπάρχει πάντα «happy end» όπως στις ταινίες!

Μιας και είσαι πλέον σε μια ηλικία που έχεις πλήρη εικόνα σχετικά με το πόσο δύσκολες είναι οι ερωτικές σχέσεις, αποφασίσαμε να σου συγκεντρώσουμε σε μια λίστα ποιες είναι οι σπουδαιότερες διαφορές μεταξύ του έρωτα στην πραγματική ζωή και του έρωτα στις ταινίες.

Γιατί στη ζωή -δυστυχώς- δεν υπάρχει πάντα «happy end» όπως στις ταινίες!

1. Στις ταινίες ένας ερωτευμένος αφήνει τα πάντα για να «ζήσει» τον έρωτά του. VS Στην πραγματική ζωή στην καλύτερη των περιπτώσεων να κάνει κάποιος μερικές υποχωρήσεις για χάρη του έρωτά του.

2.  Στις ταινίες ο δημοφιλής, κούκλος, πανέξυπνος και επιφανειακά «κακό παιδί» άντρας ερωτεύεται την κάπως ατσούμπαλη, ντροπαλή και nerd κοπέλα VS Στην πραγματική ζωήαυτός ο τύπος αγνοεί ακόμη και την ύπαρξη αυτής της κοπέλας.

3. Στις ταινίες ο/ η nerd βγάζει τα γυαλιά οράσεως, τα σιδεράκια, ντύνεται πιο μοντέρνα και αυτομάτως γίνεται sexy VS Στην πραγματική ζωή όταν ο/η nerd τα αφαιρεί όλα αυτά δείχνει αρκετά περίεργος οπτικά και σίγουρα όχι ιδιαιτέρως sexy.

4. Στις ταινίες το ντροπαλό παιδί που δεν συμμετέχει ποτέ σε χορούς και «πανηγύρια», κάποια στιγμή αποφασίζει να κάνει ένα performance και καταλήγει να τους εντυπωσιάζει όλους με το τρομερό του ταλέντο VS Στην πραγματική ζωή το ντροπαλό παιδί δεν συμμετέχει ποτέ σε όλα αυτά γιατί πολύ απλά δεν «το έχει» καθόλου κι αν τα επιχειρήσει απλώς θα γελοιοποιηθεί σε κοινή θέα.

5. Στις ταινίες όταν κάτι σημαντικό συμβαίνει στην ζωή του πρωταγωνιστή πέφτει στο background η αντίστοιχη μουσική που τα κάνει τα συναισθήματα τω πρωταγωνιστών να μοιάζουν ακόμη πιο έντονα VS Στην πραγματική ζωή προφανώς και δεν έχει τέτοιου είδους «μουσικάρες». Απλώς όταν κάτι πάει στραβά όλοι γίνονται τόσο χάλια που νομίζουν ότι ακόμη και το «περνά περνά η μέλισσα» έχει «μετακείμενο» και ότι είναι γραμμένο για εκείνους και τον «πόνο» τους.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;