Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 20 ως 27 Ιουλίου
Δες εδώ τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο για την τρέχουσα εβδομάδα!

Ώριμες αποφάσεις, τεταμένες σχέσεις
Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα μας χαρακτηρίζεται από μία δύσκολη και μία ευεργετική όψη.

Η δύσκολη όψη κορυφώνεται στο τέλος της εβδομάδας, το Σάββατο, όπου ο Άρης τετραγωνίζει τον Ουρανό.

Ο Άρης στον Καρκίνο αντιδρά όταν το συγκινησιακό θίγεται και αισθανόμαστε ευάλωτοι και απροστάτευτοι.

Με τον Ουρανό σε σύνδεση, η ένταση διογκώνεται, η ανάγκη για απελευθέρωση από ό,τι μας τραυματίζει γίνεται πιο εμφανής και οι ισορροπίες αλλάζουν. Η ανατροπή μπορεί να γίνει λόγω ισχυρογνωμοσύνης, ψυχολογικής πίεσης, ανταγωνισμού. Οι σχέσεις είναι εύκολο να υποστούν ρωγμές.

Οι ατυχείς αντιδράσεις φέρνουν στο φως ό,τι καταπιέστηκε ή εσκεμμένα καλύφθηκε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Το τρίγωνο του Κρόνου προς τον Ερμή και τον Ήλιο όμως, στην αρχή της εβδομάδας, μας εμποτίζει με σοφία, σύνεση, υπομονή, επιμονή, σωστή κρίση και επιλογή.

Η πρόοδος έχει αργά αλλά σταθερά βήματα, διακρίνεται από αξίες και ποιότητα. Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα μετρούν.

Η γνώση φθάνει στο σημείο της σοφίας και της εμπειρικής συνειδητοποίησης. Υπάρχει ευθύτητα και σαφήνεια στον λόγο και στις προθέσεις. Η προσπάθεια θα ανταμειφθεί, το ίδιο και η υπομονή.

Χρειάζεται να βάλουμε μία τάξη στη ζωή μας και να κατασταλάξουμε στα ουσιώδη για μας…

Ας οπλιστούμε για να κερδίσουμε τα μέγιστα.

Οι συμβουλές μας για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο:

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με θετικά και δύσκολα θέματα οι μέρες για σας, ως προς την προσωπική σας ζωή. Έξοδοι, κατακτήσεις, γοητεία και η ατμόσφαιρα μοιάζει εντυπωσιακή. Απολαύστε τα δώρα της, αφήνοντας κατά μέρος ενδοιασμούς και ανασφάλειες.

Ωστόσο αποφύγετε να επενδύσετε χωρίς σαφή βάση, συγκεκριμένες ενδείξεις.

Ενδιαφέρουσα περίοδος, αφού θα υπάρξουν στην πορεία άτομα που θα έρθουν κοντά σας, προκειμένου να σας ωθήσουν σε ιδέες, προοπτικές και μία διάθεση αλλαγής.

Καθώς όλα πρέπει να εξεταστούν σοβαρά, μην είστε διασπαστικοί ή αντιδραστικοί απέναντι σε προτάσεις που …σας ξεβολεύουν. Δεν γίνεται να είστε συμπαθείς σε όλους, προσπαθήστε να είστε ανανεωτικοί και προοδευτικοί για να έχετε ευκαιρίες ζωής.

Οι μέρες αυτές, μπορεί να φέρουν αποκαλύψεις, συμπάθειες ή αντιπάθειες σε συνεργασίες. Θα διαπιστώσετε πως κάποια άτομα είναι ανακόλουθα  ή στενοκέφαλα και δεν σας βοηθούν να προχωρήσετε. Ίσως αποκαλυφθούν προς όφελός σας πτυχές. Επομένως, ας δώσετε σημασία και  μην στενοχωρηθείτε.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Βαθιά ριζωμένες ιδέες και απόψεις, αλλάζουν και θέλετε να επαναστατήσετε ενάντια σε «πιστεύω» ή πεποιθήσεις που επίμονα διατηρήσατε για καιρό. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι χρήσιμο να ακολουθήσετε την αλλαγή.

Προσαρμοστείτε και θα διαπιστώσετε πως νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα.

Η αισθηματική σας ζωή είναι σε μία περίοδο όπου κλείνουν υποθέσεις που σας κούρασαν και γίνεστε επιλεκτικοί προς λίγους και σημαντικούς που σας ενδιαφέρουν.  Στις συνεργασίες θα κρίνετε αυστηρά την πορεία που σας συμφέρει να επιλεγεί.

Η έλλειψη επιμονής και υπομονής θα έχει κόστος, αφού θα αντιδράσετε παρορμητικά και δεν θα ελέγχετε τον τρόπο έκφρασης. Προσπαθήστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας προς το τέλος της εβδομάδας. Μην υπογράψετε συμφωνητικά και αποφύγετε τους διαπληκτισμούς.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η εβδομάδα απαιτεί να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Από την αρχή θα ήταν καλό να φροντίσετε με σύνεση τα έξοδά σας και να δώσετε την ευκαιρία να ταξινομηθούν σωστά τα έσοδά σας. Είναι σημαντικό να είστε προνοητικοί.  Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως προκύψει ξαφνική δαπάνη.

Μοιραστείτε τον χρόνο σας με άτομα που είναι άνετα και αρκετά προοδευτικά και καινοτόμα στη ζωή τους. Θα τα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα.

Στην προσωπική σας ζωή καλό θα ήταν να δώσετε μία νότα χαράς, με μουσική, ένα κοινό ενδιαφέρον και μία κοινή προοπτική.

Προσοχή στην κτητική διάθεση από μέρους σας ή από μέρους του/της συντρόφου σας. Ίσως προκληθούν λόγω ανασφάλειας, προστριβές και εντάσεις.

Μην παρασυρθείτε από την απρόσμενη ενέργεια και την έντονη διάθεση για πρωτοβουλίες και νέα ξεκινήματα ώστε να αποκτήσετε την προβολή και την αναγνώριση που πάντοτε αποζητούσατε. Προστατέψτε τον εαυτό σας και το έργο σας

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Είναι ακόμη μία ανατρεπτική περίοδος για σας, έλκετε την αλλαγή, ίσως σε πιο συγκεκριμένους τόνους τώρα.

Αλλά είναι αρκετή η εμπειρία για να σας οδηγήσει σε σωστές κινήσεις. Διορθώσετε ό,τι έχει ήδη ξεκινήσει και αποφύγετε τα ίδια λάθη στο εξής. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις  και μην λύσετε διαφορές ανούσιες σε λεπτομέρειες που δεν αξίζουν τον κόπο, αυτή την εποχή. Αποφύγετε απόλυτες απόψεις και μην υποπέσετε στην παγίδα του δογματισμού και των διενέξεων.

Αν είστε δημιουργικοί, η περίοδος αυτή θα σας φέρει κοντά σε άτομα του χώρου που σας ενδιαφέρει και θα μπορείτε να κάνετε εποικοδομητικό έργο, υλοποιώντας στόχους που σας αγγίζουν προσωπικά και δημιουργικά. Το έργο σας αρέσει, και ανοίγει νέους δρόμους. Το αποτέλεσμα μπορεί να καθυστερήσει, όμως δεν θα πρέπει να αποθαρρυνθείτε. Κάνετε υπομονή, καθώς η προοπτική θα φέρει ικανοποίηση.

Στην προσωπική σας ζωή, ένα όμορφο όνειρο εξελίσσεται και θα ήταν καλό να μην χάσετε το όραμά σας. Δοκιμάστε να το ζήσετε, ως απωθημένο. Ρισκάρετε!

Τέλος της εβδομάδας, μία δυσάρεστη έκπληξη μπορεί να σας εκνευρίσει και αφορά είτε την καριέρα σας είτε το κοινωνικό περιβάλλον.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Μην αρνείστε ή μην φοβάστε το ένστικτό σας και την διορατικότητά σας.  Η γνώση και η εμπειρία σας έχουν κάνει διστακτικούς, αλλά θα είναι πολύτιμες. Μην βιαστείτε όμως για να συμφωνήσετε με τις προτάσεις αυτής της εποχής. Διαπραγματευθείτε με υπομονή και δώστε λίγο χρόνο. Υπάρχουν υποχρεώσεις που σας περιορίζουν προς το παρόν, αλλά τακτοποιούν εκκρεμότητες.

Ένας άνθρωπος που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, σας γεμίζει όνειρα και σας κάνει να χάνετε την αίσθηση των πραγμάτων, βλέποντάς τον μονοδιάστατα. Δεν θα ήταν καλό να αφεθείτε χωρίς λογική στο συναίσθημα. Ωστόσο, ζήστε το, έστω και με κάποια επιφύλαξη.

Σκέψεις γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις, σας φέρνουν σε προβληματισμό. Ο στόχος είναι σαφώς η συντροφικότητα, την ονειρεύεστε, την σκέπτεστε.  Αλλά δεν πρέπει να παραμελήσετε την ανάγκη για μία νέα λάμψη στην αισθηματική σας ζωή.

Αν δεν υπάρχει ένα ταίρι, τότε δεν αποκλείεται να διαπιστώσετε πως έχετε αρκετούς θαυμαστές γύρω σας και  αποφασίστε να βρείτε ένα νέο σύντροφο. Ο εγωισμός μπορεί να περιορίσει την δυνατότητα επικοινωνίας όμως.

Αν είστε αδέσμευτοι, θα υπάρχουν περιπέτειες που πιθανόν δεν κρατούν πολύ ως προς τον ενθουσιασμό, προς το παρόν. Αν και αυτό εξαρτάται από τα ατομικά σας χαρακτηριστικά.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αν και δεν μπορείτε να εξηγήσετε τι αγαπάτε πιο πολύ, είναι σημαντικό να κάνετε μία αλλαγή στη ζωή σας, δίχως να ρισκάρετε ιδιαίτερα. Μην είστε ανασφαλείς, υπάρχει αποφασιστικότητα και στόχος εφικτός. Ανακαλύψτε όμως, τι αξίζει περισσότερο για σας.

Επιδιώξτε να μην δίνεστε δίχως σύνεση και λογική, για να αποφύγετε απογοητεύσεις και πλάνες σε προσωπικό ή κοινωνικό επίπεδο.

Στην επικοινωνία με το κοντινό περιβάλλον, υπάρχει εγωιστική συμπεριφορά και δυσκολία επίλυσης σημαντικών θεμάτων. Ο λόγος ίσως φανεί να είναι σκληρός και οι αντιλήψεις στενές. Μετριάστε τους τόνους και χρησιμοποιήστε το ένστικτό σας, για να αναγνωρίσετε τρόπους εξομάλυνσης των εντάσεων. Μην επαναπαύεστε!

Στο φιλικό περιβάλλον οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη και άνθρωποι που θεωρήσατε ως πολύ οικείους απομακρύνονται, επιτρέποντας σε άλλες γνωριμίες να έρθουν στη ζωή σας.

Κάποια σχέδια απαιτούν επανεξέταση αυτή την εποχή.

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ένα ταξίδι θα ήταν ιδανικό για σας αυτή την εποχή. Αν δεν μπορεί να επιτευχθεί, ας κάνετε όμορφες μικρές αποδράσεις κοντά στη φύση, συντροφιά με αγαπημένους ή εκείνους που σας κάνουν να αισθάνεστε οικειότητα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να γοητευθείτε από κάποιον ενδιαφέροντα θαυμαστή ή να γοητεύσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, κατά την περίοδο αυτή. Τολμήστε να είστε αποφασιστικοί!

Είναι λίγο δύσκολο να βάλετε σε μία σειρά τη ζωή σας και μπορεί να λειτουργείτε με μία μόνο τακτική, η οποία δεν αποδίδει τελικά. Προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι σε λύσεις. Αφήστε κατά μέρος τον εγωισμό και ακούστε την συμβουλή που είναι προς το συμφέρον σας, από ανθρώπους με εμπειρία και γνώση.

Στην κοινωνική σας ζωή αποφύγετε να εκθέτετε τα προσωπικά σας δεδομένα και τις ευάλωτες πτυχές σας. Είναι απαραίτητο να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στην καριέρα αλλά θωρακίζοντας την προσωπική σας ζωή.

Προσπαθήστε να χαρείτε τα λίγα ή πολλά που υπάρχουν στη ζωή και είναι θετικά. Βασιστείτε εκεί, για να έρθουν τα καλύτερα!

Στο τέλος της εβδομάδας, μία δυσάρεστη έκπληξη έρχεται προφανώς από ένα συνεργάτη ή τον σύντροφό σας. Ας είστε σε εγρήγορση και ας αποφύγετε την οριστική ρήξη, αν προκληθείτε.

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η ζεστασιά και η γαλήνη μπορεί να έρθει σε ένα μακρινό ταξίδι ή μία ρομαντική ιστορία. Αν ασχολείστε με την μεταφυσική, οι ημέρες ευνοούν την αυτοσυγκέντρωση και τις πνευματικές αναζητήσεις.

Ένα νομικό ζήτημα, σας στενοχωρεί ή σας ταλαιπωρεί. Ίσως όμως οι δυσκολίες τελικά, αποδειχτεί πως είναι για καλό σας. Αποφύγετε εκπλήξεις και μειώσετε την πιθανότητα των απρόοπτων στη δουλειά. Κάποιες αντιδράσεις εκεί, διαλύουν σχέσεις ή φέρνουν ανατροπές.

Ας φανείτε το ίδιο δυναμικοί, όσο και σταθεροί. Υλοποιήστε τα σχέδιά σας σταδιακά, αρκεί να έχετε τώρα σε σωστή βάση τα οράματά σας. Μία όμορφη συγκίνηση θα σας προκληθεί και θα σας κάνει να ονειρευτείτε. Αλλά δεν είναι η στιγμή για ένα ξεκίνημα ακόμη.

Επιλέγετε τους αγαπημένους σας καθώς συμφωνούν με το ιδεολογικό σας προφίλ και υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αν μπορείτε, οργανώστε αυτές τις μέρες ολιγοήμερες αποδράσεις, ή εκδρομές με το ταίρι σας. Απρόβλεπτες εξελίξεις μπορεί να συμβούν.

Αν είστε μόνοι, θα έλξετε έναν θαυμαστή, μέσα από το ταξίδι, μία μετακίνηση ή σε ένα μέρος που διαφέρει από τα συνηθισμένα. Ας είστε πιο αποφασιστικοί! Αισθησιασμός και ένα φλογερό ταπεραμέντο, σας κάνουν να ξεχωρίζετε.

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μετριάστε την στενοκεφαλιά όμως στις αντιλήψεις.

Κλείνετε σταδιακά λογαριασμούς ή προβλήματα που σας φορτίζουν εδώ και καιρό κυρίως με τον φιλικό περίγυρο. Προσοχή στα δάνεια ή χρέη, καθώς δεν μπορείτε να έχετε σταθερότητα αυτή την περίοδο. Η ανασφάλεια ενδέχεται να σας κάνει ευερέθιστους.

Με σοφία και υπομονή, θα βρεθούν λύσεις και μία έμπνευση θα σας καθοδηγήσει στις καλύτερες επιλογές.

Αιγόκερως  (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αν είστε ήδη σε σχέση, αυτή την περίοδο, ας κάνετε την καθημερινότητά σας πιο έντονη, και ενδέχεται να θελήσετε να ανανεωθείτε αισθηματικά. Στην περίπτωση αυτή, η σχέση δυναμώνει! Είναι απλό, αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο !

Σε αντίθετη περίπτωση, στα τέλη της εβδομάδας, θα έχετε μικρότερη υπομονή και μπορεί να περάσετε μία κρίση με το ταίρι σας.

Μία γοητευτική γνωριμία θα ταράξει την ηρεμία της ζωής και θα σας συγκινήσει. Με προσεκτικά βήματα να γίνει ένα ξεκίνημα…ή να το αναβάλετε για λίγο αργότερα. Δεν υπόσχεται η περίοδος αυτή σταθερότητα.

Προσπαθήστε με δική σας επιμονή, να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και συνέπεια. Καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές στη ζωή και γύρω από συμφωνίες για οικονομικά σας, πρωτοβουλίες που πήρατε πριν από αυτές τις ημέρες, εξελίσσονται και φέρνουν συγκεκριμένες  ιδέες, ή γνωριμίες στην επαγγελματική σας ζωή.

Πολλές φορές μάλιστα,  κερδίζετε με την σταθερότητα των απόψεων, αλλά χρειάζεται να είστε υπομονετικοί και περισσότερο επίμονοι.

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σε ένα ταξίδι μπορεί να συναντήσετε κάποιον άνθρωπο που σας συναρπάζει. Θα εντυπωσιαστείτε αρχικά, αλλά δεν είναι εύκολο να φθάσετε στο τέλος που επιδιώκετε άμεσα. Μην βιαστείτε για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Στην γνώση, στην αναζήτηση , υπάρχουν θετικές προοπτικές. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην διστάζετε. Ακόμη κι αν παρουσιάζονται ορισμένες καθυστερήσεις, προγραμματίστε τα σχέδιά σας και επιμείνετε. Νέες προοπτικές σας  περιμένουν.

Μην είστε γενναιόδωροι με όσους δεν έχετε ελέγξει για την αξιοπιστία τους.

Με το ταίρι σας, ας είστε γειωμένοι και πρακτικοί, για να μην απογοητευθείτε αργότερα.

Καθώς θα πρέπει να οργανωθείτε για να προοδεύσετε σε γνώση, σπουδές, ειδίκευση ή κάποια ανοίγματα επαγγελματικά που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας, έχετε συλλέξει αρκετό υλικό, αλλά ακόμη δεν πρέπει να καταλήξετε σε αποφάσεις.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Οραματίζεστε πάθη και έντονες στιγμές με το ταίρι σας. Είναι μία θετική περίοδος για σας, αλλά αφήστε την ροή να δημιουργήσει τις συνθήκες, γιατί δεν υπόσχεται σταθερότητα.

Προς στιγμήν είστε λίγο ανασφαλείς και δεν προχωράτε άμεσα. Αυτό θα αλλάξει σύντομα και θα μπορείτε να προοδεύσετε καλύτερα και ταχύτερα. Μέχρι τότε, ας κάνετε σωστά τον προγραμματισμό σας.

Στην αισθηματική σας ζωή, θα υπάρχει μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και αυτό θα σας κάνει να χαλαρώνετε από τις αγωνίες της καθημερινότητας αλλά και θα σας εκπλήξουν κάποιες καταστάσεις στο τέλος της εβδομάδας. Αποφύγετε τις ενοχές και τις φοβίες. Παραμείνετε σε εγρήγορση.

Προσπαθήστε να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας, ή εγωιστές προς τους άλλους. Η κατανόηση του εαυτού σας και των άλλων θα βοηθήσει να αποφύγετε συγκρούσεις.

Παραμερίστε το άγχος, όλα θα γίνουν με τον χρόνο τους, άδικα βιάζεστε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
87 - 91
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΗΜ
48 - 37
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;