Windows 10: Δείτε την πρώτη επίσημη διαφήμιση!
Τα Windows 10 θα είναι διαθέσιμα στις 29 Ιουλίου!

Στις 2 Ιουνίου 2015, η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα Windows 10 θα είναι διαθέσιμα στις 29 Ιουλίου σε 190 χώρες.

Τα Windows 10 θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να είναι πιο παραγωγικοί και να διασκεδάζουν περισσότερο, απολαμβάνοντας μια πιο προσωπική και φυσική εμπειρία, η οποία θα είναι ενιαία σε όλες τις συσκευές τους. Οικεία, αλλά ταυτόχρονα καλύτερα από ποτέ, τα Windows 10 θα παρέχουν συνεχώς καινοτόμα χαρακτηριστικά και ενημερώσεις ασφαλείας.

Τα Windows 10 θα είναι διαθέσιμα ως δωρεάν αναβάθμιση για όσους διαθέτουν ήδη Windows 7 και Windows 8.1, 1 δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αναβαθμίσουν σε Windows 10, δωρεάν.

«Τα Windows 10 είναι η νέα γενιά των Windows η οποία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε σπουδαία πράγματα» δήλωσε ο Terry Myerson, executive vice president της Microsoft. «Τα Windows 10 αρχίζουν να ανταποκρίνονται στο όραμα που έχουμε για μια πιο προσωπική εμπειρία computing, η οποία χαρακτηρίζεται από την εμπιστοσύνη στον τρόπο με τον οποίο προστατεύουμε και σεβόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες, το mobility της εμπειρίας σε όλες τις συσκευές, καθώς και από τις φυσικές αλληλεπιδράσεις με τις Windows συσκευές, που περιλαμβάνουν την ομιλία, την αφή, τη γραφή και τα ολογράμματα»

Επίσης σας παρουσιάζουμε το βίντεο με τους 10 λόγους για τους οποίους αξίζει να αναβαθμίσεις τον υπολογιστή σου στα Windows 10.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;