Γιατί ο νυν σύντροφός σου είναι καλύτερος από τον πρώην σου! (Λίστα)
Νυν VS Πρώην!

Κάποιες φορές είναι λογικό αν βρίσκεσαι σε μια σχέση που αριθμεί μονάχα μερικούς μήνες, ή αν η προηγούμενη σχέση σου έληξε «άδοξα» αφήνοντάς σου κάποια συναισθηματικά κατάλοιπα (τύπου: στεναχώρια, οργή, φόβο δέσμευσης ή φόβο μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη), οπότε είναι λογικό να μπαίνεις που και που στη διαδικασία σύγκρισης του πρώην με τον νυν σου.

Για αυτό σου συγκεντρώσαμε σε μια λίστα τις αποδείξεις ότι ο νυν σύντροφός σου είναι καλύτερος από τον πρώην σου.

1. Ο νυν σου είναι «ανοιχτό βιβλίο» ως άνθρωπος και δεν χρειάζεται να «σπας» το κεφάλι σου κάθε φορά για το πώς νιώθει και τι σκέφτεται. Ξέρει πως να επικοινωνεί μαζί σου για όλα τα θέματα.

2. Μαζί του δεν αναρωτιέσαι αν σε θεωρεί sexy, όμορφη ή έξυπνη γιατί πολύ απλά στο φροντίζει να στο λέει με τη συχνότητα που χρειάζεσαι και με ειλικρίνεια.

3. Όταν του είπες ότι δεν θέλεις να κάνετε κάτι που εκείνος πρότεινε στο sex, το αποδέχτηκε ως κύριος και ούτε επέμεινε, ούτε σε έκανε να αισθανθεί τύψεις που δεν θες.

4. Δεν χρειάζεται «εκπαίδευση» όπως ήθελε ο πρώην σου. Τον πρώην σου, συγκεκριμένα, έπρεπε να τον μάθεις πώς να φέρεται, τι δεν είναι πρέπον να λέει μπροστά σε τρίτους, πώς να ντύνεται (ναι ακόμη και σε αυτό χρειαζόταν καθοδήγηση). Αντιθέτως ο νυν σου είναι έτοιμος σε όλα τα επίπεδα. Ξέρει πώς να κάνει όλα τα προαναφερθέντα και μάλιστα τα κάνει και καλά.

5. Του έχεις εμπιστοσύνη για να του μιλήσεις για «δύσκολα» ή άβολα θέματα ή για σοβαρά θέματα που σε προβληματίζουν γιατί ξέρεις ότι θα είναι στο πλευρό σου, θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει, και δεν θα στα «χτυπήσει» στον επόμενο καυγά σας ως επιχειρήματα.

6. Όταν κάνει κάποιο λάθος έχει τα κότσια και να το παραδεχτεί και να ζητήσει και συγγνώμη.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;