CATZ N DOGZ & ARGY την Παρασκευή 24 Ιουλίου στο Bolivar
Το εκρηκτικό διάσημο δίδυμο Catz & Dogz μαζί με τον διεθνή Έλληνα superstar Argy προσγειώνονται από τα μεγαλύτερα παγκόσμια festivals ηλεκτρονικής μουσικής,

1000X460

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου Bolivar Beach Bar παρουσιάζει CATZ ‘N DOGZ


Το εκρηκτικό διάσημο δίδυμο Catz & Dogz μαζί με τον διεθνή Έλληνα superstar Argy προσγειώνονται από τα μεγαλύτερα παγκόσμια festivals ηλεκτρονικής μουσικής, και τα διασημότερα clubs του πλανήτη στα dexx του Bolivar Beach Bar.

CATZ N DOGZ


Οι CATZ ‘N DOGZ είναι οι Πολωνοί Greg και Voitek. Θα τους συναντήσεις σε parties που διοργανώνουν σε Berlin και Szczecin να μιξάρουν disco/deephouse αλλά και tech-house and techno και στα μεγαλύτερα φεστιβάλ παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια φιγουράρουν συνεχώς στο top 100 Dj poll του Resident Advisor και ξεκάθαρα διακρίνουμε πως είναι κορυφαίοι σε αυτό που κάνουν. Δεν έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που ως 3 Channels είχαν επιλεγεί απο τον Claude VonStroke για την εταιρεία του dirtybird imprint και είχαν κάνει remix στο διάσημο “Who’s Afraid Of Detroit?” και το 2008 τους βρίσκει με το όνομα CATZ ‘N DOGZ και το πρώτο τους album “Stars of Zoo”. Τα Pet Parties που διοργανώνουν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε όλο τον κόσμο. To 2012 το track They Frontin’ featuring Monty Luke EP βραβέβεται ώς το καλύτερο deep house track. Βρίσκονται συνεχώς ανάμεσα σε festivals,partiesκαι studio ετοιμάζοντας το καινούριο τους album για το 2015. Θα σε μαγεύσουν τα χρωματιστά, γεμάτα μπάσο, groovy dj set τους το ή το συναρπαστικό live show τους με δικες τους παραγωγές ή μαγικές επιλογές από τους φίλους τους . Απλά οι Greg ‘n Voitek είναι 2 απο τους πιο καυτούς house Catz (‘n Dogz).

ARGY


Μετά από 3 χρόνια ως παραγωγός ο Argy δέχεται την αναγνώριση ως κινητήρια δύναμη στην συγχρονη ηλεκτρονική μουσική. Καθοδηγημένος από την επιθυμία του να ξεπεράσει τον εαυτό, μέσα απο ανεξάρτητη προσωπική εργασία καταφέρνει επιτυχίες ανήκουστες για κάποιον 23 ετών στην σκηνή που εκπροσωπεί. Κάτι που φαίνεται καθαρά απο τις αρκετές παραγωγές του σε labels όπως Pokerflat, Cocoon, Objektivity, Deeply Rooted house, Ibadan, Defected και άλλες. Στα clubs ευέλικτα επιλέγει τα tracks του μέσα από την δισκοθήκη του χωρίς περιορισμούς και μαγικά καταφέρνει να περνάει από μουσικά μονοπάτια που μπορεί να είναι ένα techno track του Jeff Mills που θα συναντήσει ένα disco classic το οποίο μπορεί να καταλήξει οπουδήποτε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;