Οι φράσεις που κάθε γυναίκα θέλει να ακούσει από το σύντροφό της! (Λίστα)
Οι φράσεις που είναι εξίσου, ή και περισσότερο σημαντικές, ακόμη και από το "Σ'αγαπώ"!

Γιατί πέρα από την αγάπη, τον έρωτα και το πάθος, που ασφαλώς κάθε γυναίκα επιθυμεί να εμπνεύσει στον σύντροφό της, υπάρχουν και άλλες αξίες εξίσου σημαντικές, όπως η εκτίμηση και ο σεβασμός που όλες οι γυναίκες θέλουν ιδανικά να «κερδίσουν» από τους συντρόφους τους.

Κι όλα αυτά τα συναισθήματα μπορούν να αποτυπωθούν τέλεια στις 6 φράσεις που ακολουθούν. Που αν και «μικρές και σύντομες» είναι εξαιρετικά ουσιώδεις.

1. «Μπορείς να τα καταφέρεις.»
Με αυτή τη φράση ένας άντρας ουσιαστικά εμψυχώνει την κοπέλα του ώστε -σε περίπτωση που το χρειάζεται- να την βοηθήσει να νιώσει σιγουριά για τον εαυτό της. Είναι μία από τις καλύτερες φράσεις ενδυνάμωσης της αυτοπεποίθησης μιας γυναίκας, ειδικά στην περίπτωση που πρόκειται να κάνει κάτι το οποίο της φαίνεται δύσκολο.

2. «Είμαι περήφανος για σένα.»
Γιατί δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να εκφράζει ένας άντρας τον θαυμασμό του και την υπερηφάνεια για την κοπέλα του, όταν εκείνη έχει κάνει κάτι όντως το αξιόλογο. Κάθε γυναίκα έχει ανάγκη να ακούσει από τους δικούς της ανθρώπους, πόσο μάλλον από τον σύντροφό της, ότι όταν έχει καταφέρει κάτι σημαντικό, έχει παράλληλα κερδίσει τον θαυμασμό του.

3. «Είσαι όμορφη.»
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ανάγκη να επιβεβαιώσει τον εγωισμό την αυτοπεποίθησή του όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση. Πόσο μάλλον μια γυναίκα! Για κάθε γυναίκα είναι σημαντικό να της λέει που και που ο σύντροφός της ότι του αρέσει και ότι την βρίσκει όμορφη.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;