Black Coffee @ Bolivar Beach Bar στις 17 Ιουλίου 2015!
Καλεσμένος ο νοτιοαφρικανός house DJ και παραγωγός Black Coffee στα decks του Bolivar Beach Bar μαζί με του residents της Global Fantasy Dj Angelo & Da Mike.

black-coffee

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου ο Black Coffee στο Bolivar Beach Bar! Powered by Global Fantasy.

Καλεσμένος μας ο νοτιοαφρικανός house DJ και παραγωγός Black Coffee στα decks του Bolivar Beach Bar μαζί με του residents της Global Fantasy Dj Angelo & Da Mike.

Black Coffee

Λαμβάνοντας υπόψη την ταχύτατη άνοδο του, θα ήταν εύκολο να χρησιμοποιηθεί το στερεότυπο ότι ο Black Coffee είναι ένα ακόμα μαύρο διαμάντι που εξορύχτηκε για να καλύψει τις ανάγκες της ανερχόμενης house αγοράς. Απέδειξε όμως με την νοτιοαφρικανικη μουσική του και τα βραβευμένα του album ότι αυτός ο dj και παραγωγός αψηφά την συμβατικότητα. Παραβλέπει τα κλισέ της afro house την κατευθυνόμενη άνοδο και την επιτηδευμένη προβολή. Η κλίση του Black Coffee είναι στο αληθινό Afropolitan house: παραδοσιακό αλλά και βασισμένο στο σύγχρονο ήχο, ορίζοντας νέες τάσεις λαμβάνοντας υπόψην τη μόδα επικεντρωμένο στο μέλλον. Παρομοιάζεται με γλυπτική ισορροπία και ομορφιά.

Γεννήθηκε στο Durban και μεγάλωσε στο Ανατολικό ακρωτήρι της Mthatha. Επέστρεψε στο Durban για να σπουδάσει μουσική τεχνολογία και ειδικεύτηκε στην Jazz. Επιλέχτηκε σε διαγωνισμό να συμμετέχει στην ακαδημία μουσικής της Red Bull. Αυτό αποτέλεσε και μεγάλη ώθηση ώστε να ξεκινήσει την καριέρα του ως dj το 2003. Μια απόφαση που όπως λέει ο ίδιος ποτέ δεν αναθεώρησε. Το 2005 κυκλοφορεί το πρώτο του άλμπουμ Black Coffee και δημιουργεί την εταιρεία Soulistic. Αποκαλύπτει ότι η παραγωγή του album έγινε με απλό λογισμικό χωρίς midi controllers, αλλά με ένα mouse και από τις βασικές ιδέες που είχε και προσθέτει ότι η χρήση μουσικών οργάνων είναι πολύ σημαντική ώστε να δοθεί σε ένα κομμάτι ζωή. 5 χρόνια μετά η εταιρεία Soulistic οικοδόμησε ένα παγκόσμιο δίκτυο.
Δεν υπάρχει αμφισβήτηση ότι από την οικογένεια στην κοινότητα, στη γενιά, στον πολιτισμό, στη χώρα…στον κόσμο…όλοι ευλογούνται από την παραγωγικότητα τέτοιας μεγάλης δημιουργικής μεγαλοφυίας όπως είναι ο Black Coffee.

Πληροφορίες – Reservations: 6970367684

Doors Open 21:00 hrs
♦ Είσοδος :10 ευρώ με ποτό ή μπύρα
( cocktails + special drinks + 2 ευρώ)

♦ Μπύρα: 5€
♦ Ποτό: 7€
♦ Φιάλη: 85€

♦ Μπύρα: 5€
♦ Ποτό: 7€
♦ Φιάλη: 85€

website: www.bolivarbeachbar.com
email: bolivarbeachbar@yahoo.gr
facebook page: Bolivar Beach Bar
youtube channel: www.youtube.com/channel/UCn74-PKG6l3mC7STG0od2hQ
www.facebook.com/globalfantasy

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος,
Μετακίνηση: Τραμ στάση Καλαμάκι, Λεωφορεία: 101 ,142 , A1, A2 , B1 ,B2 ,X96 στάση 3η Καλαμακίου
http://www.zee.gr/stop/1549

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;