Athens Xclusive Designers Week: Εξασφάλισε ελληνική εκπροσώπηση στα Bulgarian Fashion Awards 2015!
Η σχεδιάστρια Lila Nova εκπροσωπεί την Ελλάδα ανάμεσα σε 27 υποψηφίους από όλη την Ευρώπη! Δες εδώ όλες τις info!

Η σχεδιάστρια Lila Nova εκπροσωπεί την Ελλάδα ανάμεσα σε 27 υποψηφίους από όλη την Ευρώπη! 

Η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week (AXDW), πιστή την αποστολή της για την υποστήριξη, ενδυνάμωση και εξωστρέφεια της ελληνικής μόδας, διευρύνει συνεχώς το δίκτυο συνεργασιών της με διεθνείς φορείς του κλάδου της μόδας και προβάλει του Έλληνες δημιουργούς στο εξωτερικό, ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της AXDW με κορυφαίους φορείς μόδας παγκοσμίως, και συγκεκριμένα το European Fashion Council, η ελληνική εβδομάδα μόδας εξασφάλισε την υποψηφιότητα της Ελληνίδας σχεδιάστριας Lila Nova στα 11α Bulgarian Fashion Awards 2015 ανάμεσα σε 27 υποψηφίους για την Ευρώπη.

Τα Bulgarian Fashion Awards, τα οποία πραγματοποιούνται με την επίβλεψη του Εθνικού Επιμελητηρίου Μόδας της Βουλγαρίας, έχουν θεσμοθετήσει από το 2011 ένα ετήσιο “FashionWeekPrize Fund, αφιερωμένο στους 11 φιναλίστ από όλο τον κόσμο, που διανέμεται βάσει ανοικτής ψήφου του κοινού, ενώ τα ονόματα των 11 φιναλίστ συμπεριλαμβάνονται στο ExclusiveDesigners List για fashion styling στα Bulgarian Music Awards.

Για το 2015, το βραβείο αντιστοιχεί σε 110.000 ευρώ και εξασφαλίζει ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα χρηματοδότησης των επιδείξεων των νικητών στην εβδομάδα μόδας της Βουλγαρίας και διεθνών συνεργασιών ανάμεσα στις εβδομάδες μόδας της Ευρωπαϊκής ζώνης, όπου αυτή τη στιγμή περιλαμβάνονται 24  χώρες, ανάμεσα τους και η Ελλάδα με τηνAthens Xclusive Designers Week.

Μάλιστα ειδικά το 2017, ο διεθνής νικητής των Bulgarian Fashion Awards 2015 θα τοποθετηθεί με ένα πολύ καινοτόμο τρόπο στο International Fashion Museum, στην πόλη Plovdiv, όπου ρομπότ που αναπαριστούν το νικητή και ένα αντιπροσωπευτικό του κομμάτι, θα υπογράφουν αυτόγραφα για το κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα φετινά βραβεία έχουν ονομαστεί EIRENE από το όνομα της Ελληνίδας θεάς της Ειρήνης, ενώ η Ελληνίδα υποψήφια Lila Nova διαγωνίζεται μαζί με μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής της μόδας όπως η Ann Demeulemeester, η Agatha Ruiz De La Prada και τα Acne Studios!

 Η ψηφοφορία για τους 11 φιναλίστ διεξάγεται από σήμερα 13 Ιουλίου και ο μεγάλος νικητής θα έχει προκύψει μέχρι την Τετάρτη 15 Ιουλίου!

Μπορούμε να στηρίξουμε την ελληνική συμμετοχή ψηφίζοντας στο παρακάτω link:https://www.facebook.com/BulgarianFashionAwards/posts/929634097102566

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ελληνική υποψηφιότητα στα Bulgarian Fashion Awards μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα και τις επίσημες σελίδες της AXDW στα social media:

www.axdw.gr    facebook.com/axdweek    twitter.com/AXDWeek youtube.com/AXDWeek    instagram.com/axdweek   pinterest.com/axdweek

 Λίγα λόγια για την Athens Xclusive Designers Week:

Η Αthens Xlusive Designers Week, η διεθνής Εβδομάδα Μόδας της Ελλάδας, αποτελεί τη μακροβιότερη θεσμοθετημένη ελληνική διοργάνωση για τη μόδα με στόχο την προβολή και προώθηση των Ελλήνων σχεδιαστών στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό και τη διασύνδεσή τους με την παγκόσμια σκηνή μόδας. Πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο, παρουσιάζοντας τις προτάσεις Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών μόδας και παρέχοντας σημαντικές δυνατότητες συνάντησης, διαλόγου και αλληλεπίδρασης της καλλιτεχνικής δημιουργικής έκφρασης της χώρας μας στο χώρο της μόδας.

Στόχος της AXDW είναι η δημιουργία ΝΕΩΝ ευκαιριών ανάπτυξης του κλάδου της μόδας, παρέχοντας μια πλατφόρμα στους Έλληνες σχεδιαστές να συνδεθούν με τα ΜΜΕ και το αγοραστικό κοινό εντός και εκτός συνόρων, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ευρύτερη πολιτιστική πρόοδο και στη σταδιακή ανάδειξη της Αθήνας ως έναν προορισμό που παρουσιάζει ενδιαφέρον επίσκεψης σε σχέση με την μόδα. Παράλληλα, η AXDW, πιστή την αποστολή της για την υποστήριξη και ενδυνάμωση της ελληνικής σκηνής μόδας, μέσω του θεσμού των New Designers Awards και του Fashion Design Project προσφέρει την ευκαιρία σε νέους σχεδιαστές μόδας να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στον κόσμο της μόδας και το ευρύ κοινό, διεκδικώντας τη δική τους θέση στην ελληνική μόδα.

[Δελτίο Τύπου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;