Τα top 10 sites για δωρεάν online εκπαίδευση part 2! (Λίστα)
Δες στο part 2 ποια είναι, και τι παρέχει το καθένα ώστε να παρακολουθήσεις δωρεάν online μαθήματα διεθνώς αναγνωρισμένων Πανεπιστημίων στο αντικείμενο της επιλογής σου!

Δες στη λίστα που ακολουθεί το part 2 με το ποια είναι τα καλύτερα sites για δωρεάν online εκπαίδευση ώστε να έχεις μια ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών, στην περίπτωση που θες να ενισχύσεις το γνωστικό σου background με μαθήματα, ή/ και πιστοποιήσεις παρακολούθησης μαθημάτων από διεθνώς αναγνωρισμένα και κορυφαίας φήμης Πανεπιστήμια.

1. Το Open Yale Courses
Προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα από το Yale. Περιέχει πολλά videos από διαλέξεις μαθημάτων. Τα videos είναι που καθιστούν το συγκεκριμένο site μια εξαιρετική επιλογή αν θες να παρακολουθήσεις ποιοτικά μαθήματα γιατί αφομοιώνεις τις γνώσεις καλύτερα παρακολουθώντας παρά διαβάζοντας.

2. Το UC Berkeley Class Central
Περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα επιλογών online εκπαίδευσης. Αν και διαθέτει ελαφρώς λιγότερα μαθήματα από ότι άλλα sites, ωστόσο προσφέρει συμπληρωματικές διαλέξεις, webcasts και RSS Feeds γεγονός που καθιστά εφικτή την εις βάθος μελέτη του κάθε επιλεγμένου μαθήματος.

3. Το MIT OpenCourseWare
Προσφέρει μια ποικιλία δωρεάν μαθημάτων. Επιπλέον περιλαμβάνει πολύ extra βοηθητικό υλικό στα διαθέσιμα μαθήματα της πλατφόρμας του. Έχει ακόμη δωρεάν RSS feeds, ως μια βολική προσθήκη για την διευκόλυνση της μαθησιακής διαδικασίας.

4. Το Codecademy
Εξειδικεύεται αποκλειστικά στην διδασκαλία coding (κωδικοποίηση). Έχει μάλιστα ένα live παράθυρο εξάσκησης. Αυτό σημαίνει ότι έχεις τη δυνατότητα να εξασκηθείς στην κωδικοποίηση ενώ παράλληλα να παρακολουθείς την ύλη του μαθήματος. Διακρίνεται για την πολύ καλή του οργάνωση και το καλογραμμένο εκπαιδευτικό του υλικό. Παρέχει, μάλιστα, ένα dashboard όπου μπορείς να παρακολουθείς την πρόοδό σου, ενώ οργανώνει τα μαθήματα σε ενότητες. Αυτό σου επιτρέπει να μάθεις μια γλώσσα προγραμματισμού χωρίς να χρειάζεται να επιλέξεις το επόμενο μάθημα χειροκίνητα.

5. Το LessonPaths
Αποτελεί εξαιρετικό εργαλείο για όσους επιθυμούν να βρουν έναν εύχρηστο και βολικό τρόπο πρόσβασης σε εκπαιδευτικό υλικό. Ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει συνδεδεμένα playlists με το αγαπημένο εκπαιδευτικό υλικό του από άλλα sites. Στη συνέχεια μπορεί να βαθμολογήσει αυτές τις collections, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να βρει διαφορετικής και υψηλής ποιότητας πηγές για ένα συγκεκριμένο θέμα.

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

Δες επίσης και το part 1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;