Οι αποδείξεις ότι δεν είσαι έτοιμος για συγκατοίκηση! (Λίστα)
Οι 10 ενδείξεις ότι θες να μένεις home alone. "Γούστο σου και καπέλο σου"!

Δες στη λίστα που ακολουθεί ποιες είναι οι 10 ενδείξεις ότι είσαι τόσο ανεξάρτητη ψυχή που δεν είσαι ακόμη έτοιμος/η για συγκατοίκηση! 

1. Δεν σου είναι εύκολο να κοιμηθείς στο ίδιο κρεβάτι μαζί με κάποιον άλλο. Νιώθεις ότι σου “κλέβουν” τον προσωπικό σου χώρο, ότι “πνίγεσαι”, και σε ενοχλεί ακόμη και η ανάσα του άλλου ανθρώπου που είναι ξαπλωμένος δίπλα σου, πόσο μάλλον αν ροχαλίζει κιόλας.

2. Το πρωί δεν είσαι και ο πιο κοινωνικός άνθρωπος του κόσμου, γιατί είναι δύσκολη διαδικασία για σένα το πρωινό ξύπνημα. Και γι’αυτό δυσκολεύεσαι να υποκρίνεσαι μόλις ξυπνάς ότι έχεις καλή διάθεση, πόσο μάλλον να πρέπει να πιάσεις και κουβέντα με κάποιον άλλον άνθρωπο. Δεν έχεις χειρότερο.

3. Ακόμη και το να ξυπνάς δίπλα σε κάποιον σου φαίνεται “βουνό”, μιας και όταν σου έχει τύχει ή έχεις τρομάξει – λόγω του ασυνήθιστου της κατάστασης αλλά και λόγω της υπνηλίας σου- ή πολύ απλά βιάστηκες να μπεις εσύ πρώτος στο μπάνιο για να ετοιμαστείς με την ησυχία σου.

4. Έχεις ένα θέμα με τον ιδιωτικό σου χώρο: δεν θες να νιώθεις ότι “εισβάλλει” κανείς σε αυτόν. Δεν θες δηλαδή, όχι απλά να μην σου πειράζουν τα πράγματα ή να μη λερώνουν το χώρο σου, αλλά και να μην υφίστανται ως απλή παρουσία στο χώρο σου. Ο χώρος σου είναι δικός σου. Τέλος.

5. Δεν μπορείς να είσαι κοινωνικός, φιλικός, συζητήσιμος και ευχάριστος 24 ώρες το 24ωρο. Σου είναι αδύνατον. Είναι ώρες εντός της μέρα που πολύ απλά θες να χουχουλιάσεις ή να “σαπίσεις” στον καναπέ χωρίς να μιλάς σε κανέναν απολύτως, και χωρίς να σου μιλάει κι εσένα κανείς. Θες την “peace of mind” σου!

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;