Mediterranean College: Bachelor στην Πληροφορική
Γίνε επιτυχημένος Προγραμματιστής & Ειδικός Δικτύων και Ασφάλειας σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας. Δες εδώ όλες τις info για το Bachelor στην Επιστήμη της Πληροφορικής από το Mediterranean College!

Θέλεις  να αναπτύξεις  τις πλέον σημαντικές ικανότητες που απαιτούνται στην ανάπτυξη λογισμικών  και στον προγραμματισμό. Ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις όλα τα σύγχρονα εφόδια που αφορούν στην αδιάσπαστη φύση των δικτύων και της ασφάλειας, που ειδικά στις μέρες μας αποτελεί ένα από τα πλέον περιζήτητα αντικείμενα.

Γιατί:

  • Bachelor in Computer Science –Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στις νέες τεχνολογίες, όπως android, cloud computing, mobile computing και εξετάζει όλες τις βασικές γλώσσες προγραμματισμού. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι μαθαίνεις προγραμματισμό ουσιαστικά (ανεξαρτήτως γλωσσών), μαθαίνοντας τις βασικές τεχνικές κατασκευής αλγορίθμων και γλωσσών. Έτσι, θωρακίζεσαι  στις αλλαγές των προγραμματιστικών εργαλείων που αναπόφευκτα συμβαίνουν στο χώρο της Πληροφορικής και με τις γνώσεις που αποκομίζεις μπορείς εύκολα να μάθεις, να κατανοήσεις και να προγραμματίσεις σε οποιαδήποτε νέα γλώσσα κι αν εμφανιστεί.  Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα μπορείς να εργαστείς ως  ειδικός: ανάπτυξης λογισμικού, ανάπτυξης περιεχομένου, ψηφιακών επικοινωνιών, τηλεπικοινωνιών, δικτύων δεδομένων, εφαρμογών υπολογιστών, βάσεων δεδομένων, ανάπτυξης πολυμεσικών εφαρμογών κ.α.
  • Bachelor in Computer Networks & SecurityΤο μοναδικό προπτυχιακό πρόγραμμα Δικτύων Υπολογιστών στην Ελλάδα που επικεντρώνεται ταυτόχρονα και στην ασφάλεια των δικτύων, δημιουργώντας ένα πιο ολοκληρωμένο προφίλ υποψηφίου επαγγελματία. Παρέχει έτσι σύγχρονα εφόδια για να κατανοήσεις την αδιάσπαστη φύση των δικτύων και της ασφάλειας, που ειδικά στις μέρες μας αποτελεί ένα από τα πλέον περιζήτητα αντικείμενα. Με το τέλος της φοίτησής σου μπορείς να σταδιοδρομήσεις στους Τομείς: ανάλυσης & ανάπτυξης δικτύων δεδομένων, ασφάλειας Δικτύων, εγκατάστασης & συντήρησης δικτύων δεδομένων, υποστήριξης εφαρμογών, τηλεπικοινωνιών κ.α.

Για τα δύο παραπάνω προγράμματα:

  • Τα εργαστηριακά μαθήματα των δικτύων διεξάγονται στο πιστοποιημένο Εργαστήριο Δικτύων Cisco του Κολλεγίου, έρχεσαι σε επαφή με συσκευές Cisco, τις οποίες θα συναντήσεις μετέπειτα και στο εργασιακό σου περιβάλλον
  • Περιλαμβάνονται ειδικά μαθήματα ασφάλειας δικτύων και γνώσεις Ethical Hacking (με δυνατότητα πιστοποίησης)
  • Τα projects και η ανάπτυξη εφαρμογών γίνονται για πραγματικές επιχειρήσεις
  • Και τα δύο πτυχία απονέμονται απευθείας από το University of Derby, το οποίο συγκαταλέγεται στα καλύτερα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας (Guardian University Guide 2015).
  • Ολοκληρώνοντας τη φοίτησή σου μπορείς να εξειδικευτείς στα Δίκτυα, παρακολουθώντας τα πιστοποιημένα προγράμματα της Cisco (CCNA, CCNP, CCNA Security κ.λπ κ.λπ) ή σε άλλους τομείς της Πληροφορικής, μέσω του Mediterranean Professional Studies.

Να σημειωθεί ότι: Το Mediterranean College είναι πιστοποιημένη ακαδημία της Cisco (Cisco Networking Academy) μέσα από την οποία οι φοιτητές μπορούν να αποκτήσουν τις περιζήτητες πιστοποιήσεις CCNA, CCNP και CCNA Security(Cisco ccna CCNP & CCNA Security certification).

Επικοινώνησε σήμερα για περισσότερες πληροφορίες:

Mediterranean College
Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779
www.medcollege.edu.gr
info@medcollege.edu.gr

Ενημερώσου ΣΗΜΕΡΑ  για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Mediterranean College  και εξασφάλισε 20% έκπτωση και δώρο έναν υπολογιστή αφής (tablet).

(H προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Ιουλίου 2015).

[Δελτίο Τύπου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;