Άντρας VS Αγόρι: οι διαφορές! (Λίστα)

Από neolaia.gr Team 10 Ιουλίου 2015

Στη ζωή σου μπορεί να κάνεις είτε πολλές, είτε λίγες -αριθμητικά- σχέσεις το σίγουρο είναι ότι θα συναναστραφείς πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους.

Όσον αφορά το αντρικό φύλο, δεν θα αργήσεις να αντιληφθείς ότι ανεξαρτήτως ηλικίας, κάποιοι άντρες θα παραμένουν μια ζωή αγόρια, ενώ κάποιοι άλλοι θα είναι αυθεντικά αρσενικά, σε επίπεδο πάντα ωριμότητας και συμπεριφορών.

Δες ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ ενός άντρας κι ενός αγοριού, ώστε να είσαι σε θέση πάντα να αντιληφθείς τη διαφορά και να μπορείς να κρίνεις ποιος από τους 2 τύπους είναι ο κατάλληλος για σένα, αναλόγως της φάσης της ζωής σου.

1. Ένας άντρας ξέρει τι ακριβώς θέλει και για αυτό βρίσκει τους κατάλληλους τρόπους για να το διεκδικήσει VS ένα αγόρι δεν είναι σίγουρο για τα «θέλω» του ή τα τελευταία είναι εξαιρετικά ευμετάβλητα, αναλόγως τη διάθεσής τους ή εξωτερικών παρεμβολών (aka. η γνώμη των φίλων και της οικογένειάς του). Συνοπτικά ένας άντρας μπορεί να χαρακτηριστεί ως ενεργός σε θέματα που αφορούν τη ζωή του, ενώ ένα αγόρι μπορεί να χαρακτηριστεί ξεκάθαρα παθητικό, μιας και περιμένει τα πράγματα να γίνουν από μόνα τους ή από άλλους κι εκείνος απλώς να είναι στη θέση του απλού «παρατηρητή».

2. Ένας άντρας προσπαθεί να παίρνει αποφάσεις και να εργάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να πετυχαίνει τους στόχους του και να πετύχει τα όνειρά του VS ένα αγόρι δεν ξέρει καν, ή δεν βιάζεται κιόλας να σκεφτεί αν έχει και ποιοι είναι οι δικοί του στόχοι και ποια τα όνειρα, γιατί ζει περισσότερο για «τη στιγμή».

3. Ένας άντρας θέλει να κάνει σχέση με μια γυναίκα που να τη βρίσκει sexy, έξυπνη και με ενδιαφέρουσα προσωπικότητα VS ένα αγόρι αν θελήσει να κάνει σχέση, το βασικό του κριτήριο είναι η κοπέλα να είναι sexy. Τα υπόλοιπα του είναι κάπως αδιάφορα.

4. Ένας άντρας που θέλει να κάνει κάτι με μια γυναίκα θα φροντίσει να πάρει εκείνος την πρωτοβουλία για να την προσεγγίσει και να την «κατακτήσει» VS ενώ ένα αγόρι θα χρησιμοποιήσει κάποιον φίλο του για να την προσεγγίσει εκ μέρους του ως μεσάζοντας, ή θα το αφήσει στην τύχη, μήπως και τον προσεγγίσει εκείνη, ή απλώς θα φοβηθεί μήπως μπλέξει σε κάτι πιο σοβαρό, οπότε δεν θα επιδιώξει να κάνει απολύτως τίποτα.

5. Ένας άντρας αντιμετωπίζει απευθείας το όποιο πρόβλημα, σε όποια πτυχή της ζωής του κι αν ανακύψει VS ένα αγόρι ψάχνει να βρει δικαιολογίες και υπεκφυγές για να αποφύγει την οποιαδήποτε περίπτωση κατά μέτωπον αντιμετώπισης.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486