Πώς αντιδρούν οι άντρες όταν μια γυναίκα τους παρενοχλεί στο δρόμο; (video)
Ένα ενδιαφέρον κοινωνικό πείραμα όπου μια γυναίκα απευθύνει πρόστυχα σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου σε άντρες. Μπορείς να φανταστείς πώς αντέδρασαν;

Παγκοσμίως, είναι αρκετά συχνό το φαινόμενο του «catcalling», που στην Ελλάδα ουσιαστικά πρόκειται για την περίπτωση που κάποιος απευθύνει σχόλια σεξιστικού περιεχομένου σε κάποιον άλλο.

Γενικώς, η συνήθης περίπτωση είναι άντρες να κάνουν πρόστυχα/χυδαία, ή γενικώς σεξουαλικού περιεχομένου σχόλια σε γυναίκες που συναντούν τυχαία στο δρόμο, και στη συνέχεια απομακρύνονται συνεχίζοντας κανονικά το δρόμο τους.

Ωστόσο, όπως είναι και φυσικό, οι γυναίκες που γίνονται αποδέκτες τέτοιων σχολίων νιώθουν -έστω- για εκείνη τη στιγμή να γίνονται θύματα μιας λεκτικής σεξουαλικής παρενόχλησης, στην οποία δεν προλαβαίνουν ούτε καν να αντιδράσουν.

Στο παρακάτω video θα δεις ένα ενδιαφέρον κοινωνικό πείραμα όπου μια κοπέλα αποφασίζει να απευθύνει «catcalling» σε άγνωστους άντρες και στη συνέχεια να φύγει, ενώ παράλληλα μια φίλη της βιντεοσκοπεί τις αντιδράσεις τους!

Δες τη συνέχεια και το video στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;