Τα καλύτερα tips για την αγάπη και τον έρωτα! (Λίστα)
Tips για την αγάπη και τον έρωτα που είναι τόσο μα τόσο αληθινά από celebrities, ή από χαρακτήρες από σειρές και ταινίες!

Δες στη λίστα που ακολουθεί τις καλύτερες συμβουλές που έχουν δώσει είτε celebrities, είτε χαρακτήρες από σειρές ή ταινίες!

Γιατί πολλές φορές τα απλά πράγματα είναι και τα μεγάλα ζητούμενα όσον αφορά την αγάπη και τον έρωτα.

Δες ποια είναι τα καλύτερα tips.

1. «Συνέχισε να μοιράζεσαι την καρδιά σου με τους άλλους ανθρώπους ακόμη κι όταν είναι «κομματιασμένη».»

2. «Αν στείλεις μήνυμα «Σε αγαπώ» και το άλλο άτομο σου στείλει ένα emoji – ανεξαρτήτως του τι μορφή έχει το emoji, σημαίνει ότι δεν σε αγαπά.»

3. «Θέλω να γεράσω μαζί σου. Θέλω να σε κάνω να γελάς όταν είσαι λυπημένη, να σε κουβαλάω όταν η αρθρίτιδα σου θα είναι σε επιδείνωση, Το μόνο που θέλω είναι να γεράσω μαζί σου.» – Robbie Hart, από την ταινία «The Wedding Singer»

4.“Πιστεύω ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Οι άνθρωποι αλλάζουν ώστε να μπορέσεις να μάθεις πως να τους αφήνεις να φύγουν, τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα ώστε να μάθεις να τα εκτιμάς όταν πηγαίνουν σωστά. Πιστεύεις τα ψέματα των άλλων ώστε να μάθεις στο τέλος να εμπιστεύεσαι μονάχα τον εαυτό σου, και μερικές φορές κάποια πράγματα καταρρέουν ώστε να να πάρουν τη θέση τους καλύτερα πράγματα.” –  Marilyn Monroe  

5. “Θα σου πω τι θέλω. Θέλω κάποιον που θα είναι μονογαμικός και που θα είναι καλός με τη μητέρα του. Και θέλω κάποιον που θα του αρέσουν τα μιούζικαλ, αλλά θα ξέρει πώς να κρατήσει το στόμα του κλειστό όταν θα βλέπω «Lost». Και θέλω κάποιον που να πιστεύει ότι το να αρέσουν σε κάποιον τα αυτοκίνητα είναι γελοίο, και ότι τα strip clubs είναι αηδιαστικά. Θέλω κάποιον που θα αδειάσει όλο το πλυντήριο πιάτων αντί να βγάζει μονάχα τα πιρούνια, σύμφωνα με το πότε του χρειάζονται. Θέλω κάποιον με καθαρά χέρια και πόδια, και γεμάτα μπράτσα όπως ακριβώς και μια πριγκίπισσα της Disney. Και θέλω κάποιον που να του αρέσω αυθεντικά ακόμη κι όταν γεράσω. Αυτά είναι όλα όσα θέλω.” – Liz Lemon, από την τηλεοπτική σειρά «30 Rock»

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;