26 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους

Από neolaia.gr Team 25 Ιουνίου 2015

Σήμερα, 26 Ιουνίου είναι Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους.

Ως Παγκόσμια Ημέρα καθιερώθηκε το 1987 από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, έχοντας ως στόχο της την ευαισθητοποίηση της παγκόσμιας κοινής γνώμης για τις επιπτώσεις από τη χρήση των ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησής τους, αλλά και για να τιμήσει τον Κινέζο μανδαρίνο Λιν Τσε Χσου, ο οποίος απαγόρευσε το εμπόριο οπίου στην Καντώνα, επιφέροντας ως αποτέλεσμα την πρόκληση του Πρώτου Πολέμου του Οπίου το 1839.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ και η μπάντα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ σας προσκαλούν όλους στην 5η ποδηλατοδρομία, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα με το εξής μήνυμα:

Το στίγμα μας είναι η ένταξη

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, στις 26 Ιουνίου 2015, το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ και η μπάντα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ σας προσκαλούν όλους στην 5η ποδηλατοδρομία (γύρος της λίμνης) με κεντρικό σύνθημα «Το στίγμα μας είναι η ένταξη».

Εκκίνηση στις 18:30 από την Κεντρική Πλατεία με τερματισμό στην Συμβολή των οδών Καραμανλή και Παραλιμνίου (Μώλος).

Θα ακολουθήσει συναυλία από την μπάντα «ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ» και τα τοπικά συγκροτήματα «CROSSROADS», «Αλέξης Σουρλής και Σουρεαλιστές».

Ο εξαρτημένος είναι κάποιος που ξέρουμε. Ένας συγγενής, ένας φίλος, ένας γείτονας. Ο κοινωνικός στιγματισμός κρατάει τον ίδιο και την οικογένειά του μακριά από την θεραπεία και εμποδίζει την επανένταξή του στην κοινωνία.

Ας μην αφήνουμε το στίγμα να γίνεται πιο δυνατό από την εξάρτηση.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486