Διαγωνισμός Cornetto Love Beats!

Από neolaia.gr Team 23 Ιουνίου 2015

corn

Αυτό το καλοκαίρι η καρδιά του Cornetto χτυπάει σε ρυθμούς Love Beats! Αν καρδιοχτυπάς για κάποιον και δεν του το έχεις πει, πάρε μέρος στο νέο, μεγάλο διαγωνισμό Cornetto Love Beats, εξομολογήσου τον έρωτα που μέχρι σήμερα κρατούσες κρυφό και οι Boys and Noise μπορεί να τον κάνουν τραγούδι!

Μπες στο Cornettolovebeats.gr, μέχρι την 1η Ιουλίου, και γράψε για τον έρωτά σου ή ανέβασε ένα video που θα περιγράφεις όλα όσα νιώθεις, αλλά δεν είχες το θάρρος να αποκαλύψεις! Μπορείς, ακόμα, να επισκεφθείς το Cornetto Love Beats booth, σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και σε hot events της πόλης, να δροσιστείς με ένα παγωτό Cornetto και να μας πεις τα πάντα για τον έρωτά σου! Η εξομολόγησή σου μπορεί να γίνει η έμπνευση για το επόμενο hit που οι Boys and Noise θα ερμηνεύσουν για πρώτη φορά σε ένα μεγάλο, καλοκαιρινό πάρτι και που όλοι θα τραγουδάμε για καιρό!

Αν η δική σου εξομολόγηση είναι αυτή που θα ξεχωρίσει, θα κερδίσεις, ακόμα ένα iphone 6, αλλά και ένα κιβώτιο με το αγαπημένο σου Cornetto! Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα από τα 4 ipod touch του διαγωνισμού και από ένα κιβώτιο Cornetto!

Αυτό το καλοκαίρι, δείξε την αγάπη σου με μια τολμηρή εξομολόγηση και ένα Cornetto!
Βρες το Cornetto Love Bets Booth και τόλμησε στο Athens Metro Mall στις 19-20 Ιουνίου, 13:00-19:00, στην Πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω στις 24-25 Ιουνίου, 17:00-22:00 και στην Πλατεία Κεραμεικού στις 26-27 Ιουνίου, 19:00-00:00.

(Δελτίο Τύπου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ