Οι καλύτερες προτάσεις για εξοπλισμό παραλίας και camping! Online Αγορά!
Αυτός είναι ο must-have εξοπλισμός για να περάσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές χωρίς να σου λείψουν οι βασικές ανέσεις σου!

Καλοκαιράκι έχουμε και είναι η καταλληλότερη περίοδος για να κάνεις τα “κουμάντα” σου σχετικά με τις φετινές σου διακοπές. Κι επειδή μπορεί είτε να σου αρέσει να πηγαίνεις σε μη οργανωμένες παραλίες, μιας κι εδώ που τα λέμε -συνήθως- αυτές είναι οι καλύτερες, είτε επειδή μπορεί να είσαι fan του camping, εμείς αποφασίσαμε να σου φτιάξουμε μια λίστα με τις καλύτερες προτάσεις με τον must-have εξοπλισμό παραλίας ή/και camping.

Στην περίπτωση που επιλέγεις να πηγαίνεις για μπάνιο σε μη οργανωμένες παραλίες, αλλά ταυτόχρονα θες να απολαμβάνεις και τις ανέσεις σου, μιας και περνάς πολλές ώρες εκεί, πολλά από τα παρακάτω θα σου φανούν άκρως απαραίτητα για να απολαύσεις τον ήλιο και τη θάλασσα στο έπακρον!

Στην περίπτωση πάλι που επιλέξεις να κάνεις τις διακοπάρες σου κάνοντας camping, είτε επειδή μπορεί να είσαι πιο “adventurous” και αντισυμβατικός τύπος, και λάτρης της φύσης, και να επιδιώκεις στις καλοκαιρινές σου διακοπές, να αποκοπείς κάπως από το industrial περιβάλλον της καθημερινότητάς σου, και να ξυπνάς και να κοιμάσαι υπό τους ήχους της θάλασσας, είτε επειδή οι οικονομικές σου δυνατότητες είναι αρκετά περιορισμένες φέτος, τότε όλες οι προτάσεις που ακολουθούν είναι “must” για να κάνεις camping χωρίς όμως να σου λείψουν οι βασικές σου ανέσεις.

Γιατί το camping δεν χρειάζεται να σημαίνει και την αποκοπή σου από τον πολιτισμό. Ούτε πρέπει να ισοδυναμεί με ταλαιπωρία. Κι όσον αφορά το κόστος, ο παρακάτω εξοπλισμός, αφενός κυμαίνεται σε εξαιρετικά οικονομικές προτάσεις αγορών, κι αφετέρου σκέψου ότι είναι ένα ποσόν που θα καταβάλλεις εφ’ άπαξ, και που θα το αποσβέσεις σε βάθος χρόνου, μιας και όλα όσα αγοράσεις, με τη σωστή φύλαξη, θα τα έχεις προς χρήση για χρόνια.

Δες, λοιπόν, παρακάτω τις καλύτερες προτάσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά για εξοπλισμό παραλίας/camping και μάλιστα με τη δυνατότητα online αγοράς, ώστε να τα αποκτήσεις γρήγορα, εύκολα και ξεκούραστα.

– Σκηνή παραλίας- camping
Στήνεται και μαζεύεται εύκολα και είναι ιδανική για την προστασία σας από τον ήλιο κατά την διαμονή σας στην παραλία! Ιδανική για 1-2 άτομα. Με μεγάλη είσοδο για εύκολη πρόσβαση & extra παράθυρο για καλύτερο εξαερισμό. Είναι ελαφριά και μεταφέρεται εύκολα στη ειδική θήκη μεταφοράς της.

Τιμή: 14,90€  ➡ Αγόρασε τη

– Φουσκωτό στρώμα μονό (76*193*22cm) + δώρο τρόμπα
Φουσκωτό στρώμα μονό, ιδανικό για ταξίδια camping, εξοχή, φιλοξενούμενους κ.ά. Διαστάσεις: 76*193*22cm

Τιμή: 35,90€ ➡ Αγόρασε το

– Πτυσσόμενη πολυθρόνα παραλίας με βάση & ευλύγιστο βραχίονα για tablet
Με αδιάβροχο ύφασμα. Διπλώνει και πιάνει πολύ λίγο χώρο.Πάρε τη μαζί σου, στην παραλία, στο camping, στην πεζοπορία, στο βουνό. Η βάση του tablet είναι διαθέσιμη σε λευκό χρώμα.

Τιμή: 34,90€ ➡ Αγόρασε τη

– Φορητή ξαπλώστρα παραλίας πτυσσόμενη μεταλλική
Μπορείς να πας σε όποια παραλία σου αρέσει χωρίς το άγχος αν θα βρεις ελεύθερες ξαπλώστρες! Με βάρος μόλις 350 Γραμμάρια μπορείς να την μεταφέρεις εύκολα παντού χωρίς κόπο.

Τιμή: 10,80€ ➡ Αγόρασε τη
– Αιώρα τσέπης 270 cm, για camping ή τον κήπο – Pocket Hammock
Κατάλληλη για camping, παραλία ή ακόμη και για τον κήπο του εξοχικού σου.
Χαρακτηριστικά:

  • Μέγιστο βάρος: 120 Kg
  • Διαστάσεις συσκευασίας: 14 * 9 * 9 cm
  • Μήκος: 270 cm
  • Βάρος συσκευασίας: 220 gr
  • Στην συσκευασία περιλαμβάνεται και σχοινί δεσίματος.
  • Διατίθεται σε κόκκινο και μπλε χρώμα

Τιμή: 9,62€ ➡ Αγόρασε τη

– Ισοθερμική τσάντα ψυγείο 18L
Γιατί οι πολλές ώρες στον ήλιο και στη θάλασσα απαιτούν να έχεις και όλα τα απαραίτητα παγωμένα ροφήματα για να ξεδιψάς και να ενυδατώνεσαι.
Χαρακτηριστικά:

  • 1 κύρια μεγάλη θήκη που κλείνει με φερμουάρ
  • 1 μικρή βοηθητική θήκη μπροστά
  • Εσωτερική ισοθερμική επένδυση για να κρατάει το φαγητό σε σταθερή θερμοκρασία
  • Διαθέσιμη σε μπλε χρώμα με διακριτικό σχέδιο
  • Διαστάσεις: 27x36x16cm
  • Χωρητικότητα:18L

Τιμή: 6,50€ ➡ Αγόρασε τη

– Ντουζιέρα camping 20L
Είναι κατασκευασμένη από μη τοξικά PVC υλικά, ενώ η λαβή της είναι ενισχυμένη από έναν σκληρό, πλαστικό σωλήνα. Η ροή του νερού ελέγχεται εύκολα από ένα στόμιο και η χωρητικά της φτάνει τα 20 λίτρα. Τέλος, όταν δεν χρησιμοποιείται αναδιπλώνεται καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο για εύκολη αποθήκευση. Γιατί μπορεί να είσαι για camping αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι πρόθυμος να στερηθείς τα ντους σου ώστε να ξεβγάζεις το αλάτι της θάλασσας από πάνω σου.

Τιμή: 9,90€ ➡ Αγόρασε τη

– Τοστιέρα Silver LW-080R με κεραμικές πλάκες – CERAMIC SANDWITCH TOASTER ECO 800W
Γιατί είναι εύκολη στη μεταφορά, και αν πας για camping αποτελεί μια πολύ εύκολη και πρακτική λύση για να ψήσεις το φαγητό σου χωρίς να πρέπει να κουβαλήσεις όλα τα μαγειρικά σκεύη του σπιτιού σου μαζί.
Χαρακτηριστικά:

  • Τοστιέρα-σαντουϊτσιέρα Silver LW-080R με ECO Κεραμικές πλάκες
  • Νέα οικολογική κεραμική επίστρωση: Ναι
  • Αντικολλητική ριγέ πλάκα γκριλ (Grill): 2 φέτες τοστ
  • Ιδανικό ψήσιμο: τοστ, σάντουιτς, ψητό αυγό, λουκάνικο, μπιφτέκι κα.
  • ECO: οικολογικές κεραμικές πλάκες, για υγιεινό ψήσιμο

Τιμή: 22,90€ ➡ Αγόρασε τη

– Μπάρμπεκιου ψησταριά τροχήλατη για κάρβουνο
Αν λείψεις πολλές μέρες για διακοπές σε camping ή ακόμη και για το εξοχικό σου είναι μια επιλογή ψησίματος και πεντανόστιμη και άμεσα συνδεδεμένη με το καλοκαίρι.
Χαρακτηριστικά:

  • Διαθέτει τροχούς
  • Λαβή για εύκολη μεταφορά
  • Δυνατότητα τοποθέτησης της σχάρας σε διαφορετικά ύψη
  • Διαστάσεις: 37*52cm
  • Χρώμα: μαύρο
  • Με ράφι στο κάτω μέρος για την τοποθέτηση εργαλείων

Τιμή: 44,90€ ➡ Αγόρασε τη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;