Εκδήλωση ‘Βρες τη θέση σου στην αγορά εργασίας’ από το HAEC και το Look4Studies.com

Από neolaia.gr Team 22 Ιουνίου 2015

kiij

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνεις με ευχαρίστηση;
Για ποιο πράγμα σου δίνουν συγχαρητήρια;
Εσύ θα προσλάμβανες τον εαυτό σου;

Αν είσαι φοιτητής, απόφοιτος, βρίσκεσαι σε αναζήτηση εργασίας ή ενδιαφέρεσαι να ενημερωθείς για τις τάσεις και τις προοπτικές στην αγορά εργασίας, τότε μη χάσεις την εσπερίδα που διοργανώνουν το Γραφείο Προσωπικής Ανάπτυξης και Σταδιοδρομίας του Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, NH, USA) και το Look4Studies.com, το 1ο site για σπουδές στην Ελλάδα, στις 30 Ιουνίου 2015, με θέμα:

Βρείτε τη θέση σας στην αγορά εργασίας:
Πώς να συνδυάσετε τα δυνατά σας σημεία και
τους επαγγελματικούς σας στόχους με τις νέες ευκαιρίες απασχόλησης
Τρίτη 30 Ιουνίου 2015, 18:00 – 21:00
Hellenic American College
Μασσαλίας 22, Αθήνα (8ος όροφος)

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχεις τη δυνατότητα να συνομιλήσεις με πάνελ καταξιωμένων επαγγελματιών στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού όπως τη Δρ. Βενετία Κουσία, Πρόεδρο & Διευθύνουσα Σύμβουλο, Manpower Greece, την κ. Μάρθα Μυλωνά, Πρόεδρο του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και τον κ. Σεραφείμ Καραΐσκο, Director, Executive Search & Selection, ICAP.

Θα ακολουθήσει διαδραστικό εργαστήριο από τη Δρ. Σοφία Πρωτόπαπα, Διευθύντρια του Γραφείου Προσωπικής Ανάπτυξης και Σταδιοδρομίας του Hellenic American College, για τα ταλέντα και τα δυνατά σου σημεία με στόχο να συζητηθούν οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να τα αξιοποιήσεις για την επαγγελματική σου ανάπτυξη και επιτυχία.

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε τη συμμετοχή σου ηλεκτρονικά στο email [email protected] μέχρι τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Για πληροφορίες κάλεσε στο 2103680950.

Μπορείς να το πεις και στους φίλους σου!

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στα Ελληνικά.

Eίσοδος ελεύθερη

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ