Νέο συλλαλητήριο κατά της λιτότητας στο Σύνταγμα

Από neolaia.gr Team 21 Ιουνίου 2015

Σύνταγμα #11f15

Λίγες ώρες πριν το κρίσιμο ραντεβού στο Eurogroup και ένα νέο συλλαλητήριο κατά της λιτότητας έχει προγραμματιστεί στο Σύνταγμα.

Πιο αναλυτικά, η ΑΔΕΔΥ έχει απευθύνει κάλεσμα στο συλλαλητήριο «για να ανατραπούν τα μέτρα λιτότητας», ενώ τονίζει ότι θα αποφασίσει νέες απεργιακές κινητοποίησης μετά τη γνωστοποίηση της συμφωνίας κυβέρνησης – δανειστών.

Επιπρόσθετα η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας αναφέρει ότι:

«Καλούμε την κυβέρνηση να μην υποκύψει. Να μην κάνει ούτε ένα βήμα πίσω από το προεκλογικό της πρόγραμμα και τις προγραμματικές της δεσμεύσεις»

«καθώς η κυβέρνηση δεν προχωρά στην τήρηση και εφαρμογή των δικών της εξαγγελιών, των δικών της δεσμεύσεων απέναντι στους εργαζόμενους και τον ελληνικό λαό»

«Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, η αξιοπρέπεια δεν παζαρεύεται. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία, ο ελληνικός λαός αλλά και οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης, δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στον δήθεν μονόδρομο της λιτότητας, μήνυμα αντίστασης στους εκβιασμούς και στην καλλιέργεια κλίματος φόβου. Αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το για μέλλον των παιδιών μας. Παλεύουμε για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης»

 

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486