Διαγωνισμός: Χαρίζουμε δύο ολοκληρωμένα σετ ομορφιάς ΚΕΑRR!
Λάβε μέρος στο διαγωνισμό μας και κέρδισε μία κασετίνα First Steps Care για Καθαρισμό και Ενυδάτωση και από 1 Maxi Filler με φυσικό κολλαγόνο από σολομό της εταιρείας KEARR! Για να εξασφαλίζεις στην επιδερμίδα σου την περιποίηση που της αξίζει!

Το neolaia.gr διεξάγει διαγωνισμό στον οποίο δύο τυχερές από εσάς θα κερδίσουν από μία κασετίνα First Steps Care για Καθαρισμό και Ενυδάτωση και από 1 Maxi Filler με φυσικό κολλαγόνο από σολομό της εταιρείας KEARR! 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας τα στοιχεία σου, και για την ακρίβεια το ονοματεπώνυμο, ένα τηλέφωνο κι ένα mail σου, και λάβε μέρος στο διαγωνισμό. Τόσο εύκολα και γρήγορα!

Γιατί η ομορφιά είναι γυναικεία υπόθεση! Κι αν είσαι γυναίκα ξέρεις ότι ο χρόνος είναι από τους πιο “ύπουλους” εχθρούς, μιας και αφήνει τα “σημάδια” του στην επιδερμίδα σου. Κι επειδή στο πρόσωπό σου θες να προσφέρεις την καλύτερη δυνατή περιποίηση, τα προϊόντα της εταιρείας KEARR είναι αυτά που θα στην εξασφαλίσουν!

Και τώρα μερικές info για το ένα εκ των δύο δώρων που θα κερδίσει η κάθε τυχερή, δηλαδή για την κασετίνα First Steps Care KEARR:

Κατευθείαν από τα εργαστήρια της KEARR, ήρθαν επιτέλους και στην Ελλάδα, τα προϊόντα καθημερινής περιποίησης προσώπου, που υπόσχονται να αποκαλύψουν τον καλύτερο εαυτό σου!

Η σειρά First Steps, είναι σχεδιασμένη για τις ανάγκες του δέρματος στις ηλικίες 15-30, για να προσφέρει σωστό καθαρισμό, πλούσια ενυδάτωση και πρόληψη των πρώτων σημαδιών γήρανσης.


Το First Steps Βox περιέχει το γαλάκτωμα καθαρισμού με εσπεριδοειδή και Βιταμίνες, το ντεμακιγιάζ ματιών χωρίς αλκοόλ, την απαλή λοσιόν καθαρισμού, που δεν περιέχει σαπούνι και την κρέμα ημέρας-νύχτας που προσφέρει άμεση ενυδάτωση με μία ιδιαίτερα ελαφριά υφή.

4 προϊόντα για να εφαρμόσεις τα 4 απαραίτητα βήματα για μία πιο λαμπερή, νεανική επιδερμίδα! Για να αποκαλύψεις τη «bella» πλευρά του εαυτού σου…

Το δεύτερο δώρο που θα λάβει κάθε μία από τις δύο τυχερές του διαγωνισμού, δηλαδή για το πρωτοποριακό προϊόν Maxi Filler της KEARR:

Ένας ιδιοφυής φαρμακοποιός  ανακάλυψε μια μοναδική κρέμα αντιγήρανσης με φυσικό κολλαγόνο από σολομό και με φυσικό υποκατάστατο ρετινόλης. Έχοντας την υποστήριξη των πιο σύγχρονων  εργαστηρίων στη Πάντοβα της Ιταλίας,  το προϊόν πιστοποιήθηκε με τις πιο εξειδικευμένες μελέτες και μια νέα εποχή στην περιποίηση προσώπου έρχεται από την Kearr.

Είναι δανικό για βαθιές ρυτίδες, καθώς και για την πρόληψη των πρώτων ρυτίδων έκφρασης σε μικρότερες ηλικίες.

Για πρώτη φορά, μια μοναδική κρέμα που περιλαμβάνει φυσικό κολλαγόνο, φυσικό υποκατάστατο ρετινόλης, αντηλιακά φίλτρα UVA/UVB και μελέτες ΙΝ VIVO.

Σβήσε τα σημάδια του χρόνου με τη “μαγική” αυτή πένα!

Λάβε τώρα μέρος στον διαγωνισμό μας συμπληρώνοντας απλά την παρακάτω φόρμα:

O διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 24 Ιουνίου και ώρα 18:00.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;